Enkelt. Behagelig. Sikkert.

Du trenger ikke være familiens selverklærte datanerd for å la deg pirre av tanken på et smartere hjem, men må du være datakyndig for å bo i det? Eller leve i ekstrem oppussing bare fordi noen ønsker å endre farge på lyset? Ikke hos oss. 

De fleste av våre produkter setter du opp på 1-2-3. De krever ingen oppussing eller ombygging, og passer godt til inventaret du allerede har fra før av. Start med én sensor i dag, gjør enkle justeringer, bygg ut eller flytt – helt etter dine ønsker.

La oss vise deg smarte hjem!

 

 

 

 

 

Enkelt.

Vil du ha en helt ny belysning i hjemmet? Det er så enkelt som å bytte ut pærene og klistre en lysstripe der du ønsker. Eller hva med å spare strøm? Da skrur du bare av termostaten på radiatoren din og skrur på en av våre smarttermostater.

Når det først er så enkelt blir det også mer fleksibelt, og du har hele veien friheten til å gjøre endringer for å bedre passe hjemmets behov. Flytt tilbehøret til barnerommet, ta det med deg på hytta i ferien eller legg til en enhet eller to. Du bestemmer.

 

Behagelig.

Ønsker du å virkelig få det meste ut av ditt smarte hjem? De fleste av våre produkter har støtte for Apple sin HomeKit og gir deg muligheten til å få dem til å samhandle. Enkelt lag deg noen 'stemninger' og 'automatiseringer' som får ting til å skje, på nøyaktig den tiden du har satt og som du ønsker det. Som at temperaturen synker når sistemann forlater hjemmet og opp igjen til førstemann kommer inn døra. Eller at lyset i stua skrur seg på når du går inn i rommet, men bare etter at det har blitt mørkt ute.

Med vårt tilbehør får du det virkelig mer behagelig og et perfekt hjemmemiljø, hver eneste dag. Kom innom oss, så viser vi deg gjerne noen smarte stemninger og automatiseringer du kan sette opp.

 

 

 

 

 

Sikkert.

Med våre smarte hjem-produkter får du bedre innsyn og oversikt, og kan ta kontrollen for å skape et sikrere hjem. Bli varslet når noe skjer og gå tilbake for å se historikken. Du kan blant annet se hvem som ringer på og sjekke at garasjeporten er låst, og alltid være trygg på at det er god luftkvalitet, riktig temperatur og støynivå før du legger deg. Eller bli varslet når det er bevegelse i hjemmet, og vindu og dører som åpnes.

Ved hjelp av en Apple TV trenger du ikke en gang å være hjemme. Bare la Apple TV være hjertet i ditt smarte hjem, så ser du alltid hva som skjer - fra hvor som helst i verden.