Smart varmestyring


Smarttermostat.

Du bytter bare ut selve termostaten på din eksisterende radiator med en av våre smarttermostater. Nå kan du styre temperaturen helt etter dine ønsker direkte fra de fleste av dine Apple-produkter - rett ut av boksen.

Enda bedre, våre smarttermostater passer på og regulerer temperaturen etter dine rutiner. Hjemmet blir mer behagelig og du sparer strøm - uten å løfte en finger.  

Vi viser deg hvordan. 

Så enkelt er det.

Du lager en tidsplan ved å legge inn dine faste tidspunkt i den medfølgende appen. Smarttermostatene gjør resten av jobben. De passer på at du alltid står opp til behagelig temperatur. Når ingen er hjemme, som på jobb og skole, senkes temperaturen og opp igjen når du er på vei hjem. Nå er det godt og varmt til førstemann kommer inn døra, uten at noe strøm går til spille. 

Du kan når som helst legge til flere smarttermostater for å utvide til flere rom. Med tidsplanen kan du nå til eksempel holde temperaturen oppe i rommene du oppholder deg i på dagtid og kjølig i resten. Til leggetid økes temperaturen på soverommene og senkes i resten av huset.

Det kaller vi smart varmestyring på 1-2-3! 

Uante muligheter

Alle våre smarttermostater har støtte for HomeKit så du kan bruke den innebygde Hjem-appen på din iPhone og styre flere produkter fra ulike produsenter i én og samme app - samtidig. Med en Apple TV i hus kan du også enkelt styre smarttermostatene fra hvor som helst i verden. Sett opp temperaturen allerede fra bilen når du er på vei hjem, fra jobb eller ferien. 

En smarttermostat gir deg uante muligheter som du vil elske å bruke. Vi viser deg hva mer du kan gjøre. "Hei Siri". 


En fjernstrømbryter setter du rett på stikkkontakten til stuelampen, TV'en, kaffetrakteren eller andre elektriske enheter. Nå blir det å redusere varmen, skru av lys og slå av enheter så enkelt som å bare si - "Hei Siri, god natt". 

Alt på eller av. 


Selv om vi liker faste rutiner er det ikke alt man kan planlegge for. Heng en bevegelsessensor på veggen ved inngangsdøra, så gir den beskjed til termostaten når noen kommer og går. Temperaturen reguleres automatisk. 


Spar strøm. 


Med en dør- og vindussensor stopper oppvarmingen automatisk opp så du ikke kaster bort strøm når rommet luftes ut. Du får beskjed når noe åpnes og kan minne sistemann på å lukke igjen før de går.