Sonos Boost

kr 1 199,-
1 stk. på nettlager
På lager i flere butikker
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Varenummer
8717755772428
kr 1 199,-

Et nettverksadapter som hjelper deg få det meste ut av Sonos' eget trådløse nettverk. Du kan aktivere SonosNet ved å koble et annet Sonos-produkt til nettverket med kabel, men om du ikke har mulighet til dette vil BOOST være et godt alternativ.

 • 360 graders signaler som går gjennom vegger og tak
 • Bedriftsdimensjonert ytelse
 • Kan brukes til å koble SUB til PLAYBAR og et par høyttalere trådløst
 • Enkelt oppsett med én knapp

Sonos Boost

Øk rekkevidden

Har du opplevd problemer med forsinkelser eller lydreduksjoner mellom dine Sonos-enheter som en følge av hjemmet ditt har problemer med trådløse signaler? Da kan du lett forsterke signalene med Sonos BOOST. Den tilbyr en kraftig rekkevidde som kan sammenlignes med bedriftsdimensjonerte rutere, og gir 360 graders signaler som går gjennom vegger og tak - selv til rommene som ligger lengst unna.

Boost nøytraliserer forstyrrelser fra trådløse enheter som kan skape problemer på nettverket. Dette kan være trådløse telefoner, babymonitorer og annet husholdningsutstyr. Med BOOST kan du overvinne alle disse trådløse hindringene.


Inkluderer også fordelene med BRIDGE

BOOST kan kobles til ruteren i hjemmet ditt for å opprette et eget trådløst nettverk for Sonos-systemet. Det vil sørge for pålitelig ytelse når WiFi-nettverkets signaler ikke når alle rommene du ønsker å spille musikk i. 

Du kan enkelt forsterke lyden fra TV-en hvis du kobler BOOST til SUB og et par PLAY:1-bakhøyttalere til PLAYBAR, for å få en dyptgående 5.1 surroundopplevelse som er lett å kofigurere og kontrollere. 

Når du har opprettet et trådløst nettverk, kan du bruke flere BOOST-enheter til å utvide rekevidden til Sonos-systemet, eller til og med konfigurere en internett-forbindelse til andre produkter i hjemmet ved bruk av den innebygde Ethernet-bryteren.

Spesifikasjoner

General

 • Varenummer: 8717755772428

Produktinnhold

 • Dette er med i esken:

  Sonos BOOST
  Strømkabel
  Ethernet-kabel
  Oppstartsguide

Kommunikasjon

 • Kablet nettverksport: Ja
 • Wi-Fi:

  Kan koble til og strømme trådløst via ethvert Wi-Fi-nettverk som benytter en ruter som støtter nettverkstandarden 802.11b/g, 2,4 GHz. NB! BOOST utvider ikke rekkevidden eller kapasiteten til ditt Wi-Fi-nettverk.

Andre funksjoner

 • Medfølgende app: Ja