Sonos Connect musikkstreamer

kr 3 499,-
1 stk. på nettlager
Ikke på lager i butikk
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Varenummer
8717755770684
kr 3 499,-
Lynrask levering: Bestiller du innen kl. 13 - sender vi samme virkedag!

Trådløs musikkstreamer som du kobler til ditt eksisterende stereoanlegg, eller til et par aktive høyttalere.

Gi stereoanlegget ditt nytt liv.

Det er ikke noe galt med stereoanlegget ditt. Eller hjemmekinoen din. Det er bare det at de ikke strømmer musikk. CONNECT er løsningen som lar deg forvandle det lydforsterkende utstyret ditt til en strømmemaskin. Slik at du kan beholde stereoanlegget du er så glad i, og spille enda mer musikk med det.

 • Lar deg strømme musikk via lydutstyr du allerede eier
 • Fleksibilitet med analoge, optiske og koaksiale digitale lydutganger
 • Line-in: Plugg inn en hvilken som helst enhet
 • Lytt til platespillere via Sonos-anlegget

SONOS CONNECT - Lar deg strømme musikk med eksisterende utstyr

Konstruert for en førsteklasses ytelse.

CONNECT strømmer musikken din uten å forringe gjengivelsen. Takket være båndbredden blir kvaliteten like god som fra en CD. Du kan justere lyden for å få bassen, diskanten, balansen og lydstyrken akkurat slik du vil. Og du kan til og med konfigurere slik at du kan styre volumet via Sonos-appen eller lydutstyret ditt.

Enkelt oppsett.

Koble først CONNECT til det lydforsterkende utstyret ditt via en analog eller digital utgang. Sett i støpselet. Koble så til Wi-Fi-nettverket ditt ved hjelp av Sonos-appen og begynn å strømme musikken din trådløst – uten avbrudd.

Én app. Full kontroll over musikken.

Sonos-appen lar deg søke gjennom alle tjenestene du bruker for raskt å finne favorittmusikken din, sende den til forskjellige rom, og justere volumet og andre innstillinger. Du trenger ikke engang å være i samme rom som høyttaleren. Og hvis vennene dine har Sonos-appen, kan de gjøre det samme.

All favorittmusikken din – og mer til.

Sonos spiller alt: De mest populære strømmetjenestene, on-demand-tjenester, nettradio, alle de beste podkastene og lydbøkene, din egen samling med nedlastinger – kort og godt alt du liker å høre på.

Til alt lydforsterkende utstyr.

CONNECT fungerer i kombinasjon med lydforsterkende utstyr du allerede eier. For eksempel stereoanlegg, hjemmekinomottakere, eller til og med innebygde høyttaleranlegg med sentral forsterker. De ulike lydutgangene (RCA, optisk og digital koaksial) gjør det praktisk mulig å benytte den sammen med hvilket som helst utstyr du måtte ha.

Bruk aux-ledningen din .

Du kan koble en hvilken som helst lydenhet til CONNECT, for eksempel platespilleren din eller telefonen til en venn, og lytte til favorittmusikken din fra det lydutstyret du allerede har. Og du kan også sende musikken til en hvilken som helst annen Sonos-høyttaler i huset.

Spesifikasjoner

General

 • Varenummer: 8717755770684
 • Farge: Ikke spesifisert

Produktinnhold

 • Dette er med i esken:

  Sonos CONNECT, strømkabel, flat Ethernet-kabel, RCA-stereolydkabel, mini-stereo (hann) til RCA-Y-lydkabel (hunn), Sonos-hurtigstartsguide og juridisk informasjon / garantibetingelser.

Kommunikasjon

 • Kablet nettverksport: Ja
 • Wi-Fi:

  Kan koble til og strømme trådløst via ethvert Wi-Fi-nettverk som benytter en ruter som støtter nettverkstandarden 802.11b/g, 2,4 GHz

Andre funksjoner

 • Medfølgende app: Ja

Spesifikasjon

 • Kompatibilitet:

  Line-out for lyd. Analog (RCA), digital (optisk og koaksial) for tilkobling til det lydforsterkende utstyret ditt.

 • Dimensjoner:

  74 x 136 x 140 mm

 • Vekt: 0,69 kg