iRig Mikrofon HD 2

kr 1 659,-
kr 1 659,-
2 stk. på nettlager
På lager i én butikk
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Varenummer
8025813721036

iRig Mic HD 2 er etterfølgeren til IKs vellykkede iRig Mic HD og er designet for å sette all kraften i høyoppløselig lyd i hendene, slik at du enkelt kan lage eksepsjonelt profesjonelt innhold hvor som helst du går på en hvilken som helst enhet.

 • Kompatibel med iOS og Mac
 • Den eneste håndholdte kondensor-mikrofonen til iOS
 • Masse tilbehør
 • Justere inngangsnivået direkte på mikrofonen

Den eneste håndholdte digitale kondensatormikrofonen til iPhone

Med høyverdig 24-biters omformere med samplingshastigheter på opptil 96 kHz, en lavt lydforsterker, en høyverdig, gullspylt elektrisk kondensorkapsel og en innebygd dedikert hodetelefonutgang med volumkontroll for direkte overvåkning, gir iRig Mic HD 2 uovertruffen kvalitet og allsidighet til den rimeligste prisen. Den leveres også med alle kabler, tilbehør og programvare du trenger!

IRig Mic HD 2 er den eneste mikrofonen av sin type som tilbyr en bærbar ergonomisk håndholdt formfaktor, og er den ideelle løsningen for en ekte mikrofon i hjemmet, i stuen, i stuen, på gaten eller på en konferanse. bredt spekter av applikasjoner, inkludert lydopptak, vokal, akustiske instrumenter, gitarforsterkere og mer. I motsetning til standard skrivebordsmodeller gjør den komfortable håndholdte designen det perfekt for sangere, musikere, intervjuere, kringkastere, presentatører, podcastere og vloggere som ønsker å oppnå virkelig profesjonelle resultater i et stort antall opptakssituasjoner som også trenger brukervennlighet. , spesielt når du reiser.

iRig Mic HD 2 leveres komplett med alt tilbehør for å få mest mulig ut av det i enhver situasjon: en bæreveske, et kompakt bordstativ, en mikrofon adapter, en 5/8 "til 3/8" trådadapter og leveres med en lightning iOS-kabel og en USB-kabel for enhetsforbindelse.

Fullstendigheten til alternativer og ytelsesrelaterte funksjoner gjør iRig Mic HD 2 til den eneste mikrofonen som er tilgjengelig for å virkelig tilfredsstille behovene til et bredere publikum av brukere, fra profesjonelle til entusiaster som ønsker å oppnå gode resultater, hvor som helst uten å bryte banken.

Spesifikasjoner

Generelt

 • Varenummer: 8025813721036
 • Farge: Svart

Produktinnhold

 • Dette er med i esken:

  iRig Mic HD 2 mikrofon
  Lightning til mikro-USB-kabel
  USB til mikro-USB-kabel
  Beskyttelsespose
  Mic klemme
  5/8 "til 3/8" trådadapter
  Bordstativ

Tilkoblinger

 • Mikrofoner:

  Mikrofon Type: kondensator, elektret
  Polar mønster: cardioid
  Grensesnitt Type: USB digitalmikrofon med innebygd støy, high-definition preamp
  Maksimalt lydtrykk: 125 dB
  Følsomhet: -40 dB, 10 mV / Pa
  Vindus: innebygd
  F

Andre funksjoner

 • Medfølgende app: Ja

Spesifikasjon

 • Frekvensområde:

  Samplingsfrekvens: 44,1 kHz, 48 kHz, 88,2 kHz og 96 kHz
  Frekvensrespons: 20 Hz - 20 kHz, -3 dB

 • Kompatibilitet:

  IPhone 6, iPhone 6, iPhone 6, iPhone 6, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5, iPod touch 6 generasjon, iPod touch 5 generasjon, iPad Pro (12,9- tommers) 1. generasjon, iPad Pro (9,7 tommer), iPad mini 4, iPad Air 2, iPad mini 3, iPad Air, iPad mini 2, iPad mini, iPad 4 generasjon. IOS 6 eller nyere er nødvendig.

  Også kompatibel med iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8.