DJI Mavic 2 Zoom drone - svart

kr 14 399,-
1 stk. på nettlager
Ikke på lager i butikk
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Varenummer
6958265174452
kr 14 399,-

DJI Mavic 2 Zoom-dronen har en 1-/2,3-tommers sensor på 12 MP og en linse med 2x optisk zoom (24–48 mm, tilsvarende 35). Nå kan du enkelt ta alt fra vidvinkelbilder til halvnære bilder – slipp kreativiteten løs. Sammenlignet med vidvinkellinsen på 24 mm komprimerer telelinsen på 48 mm perspektivet og fremhever parallakseeffekten for et klassisk filmatisk utseende. For første gang kan en drone på denne størrelsen zoome inn raskt på et objekt og holde en trygg avstand på 100 meter når den sirkler rundt eller følger etter objektet.

 • Kamera med 24–48 mm optisk zoom
 • Flytid på opptil 31 minutter
 • 4K-video med høyere bitrate og komprimering i H.265-format for bilder med enda større detaljrikdom
 • Smart fokussystem som følger objektet

En problemfri, praktisk måte å finne gode motiver på

Nytt EU-regelverk fra 1. januar 2021

EU har vedtatt et nytt regelverk for droner som også gjelder i Norge. Regelverket trådte i kraft 1. januar 2021. Etter denne datoen må alle dronepiloter med en drone med kamera eller tyngre enn 250 gram registrere seg på Luftfartstilsynets sine sider. Du kan lese mer om regelverket her: https://luftfartstilsynet.no/droner/nytt-eu-regelverk/

 

Linsen med 2x optisk zoom er så kraftig at den konstant justerer seg etter kommandoene dine og gir jevn zoomkontroll og autofokussporing. Det gjør det tryggere og mer effektivt å fly lenger unna og få skarpe bilder av objektet – mens du kan fokusere på bildekomposisjonen.

Raskt og nøyaktig fokus og Super Res

Autofokus på Mavic 2 Zoom kombinerer fase- og kontrastdetektering, noe som gir høyere fokuspresisjon med opptil 40 prosent raskere fokushastighet enn tidligere. Autofokussporingssystemet gjør at objekter ser skarpe og klare ut når du zoomer inn og ut. En annen ny modus er Super Res, som gjør det mulig å zoome, ta bilder og sette dem sammen automatisk for å skape bilder med superhøy oppløsning på hele 48  MP – dobbelt så høy oppløsning som originalbildene i FOV.

Zoom under flyvning

Dolly Zoom er en ny QuickShot-funksjon i Mavic-serien. Den justerer automatisk fokus i luften og sørger for praktfulle dronebilder. Videoene dine får intense, fordreide visuelle effekter. Når du flyr manuelt, kan du også angi fokushastighet, slik at du får enda flere alternativer for kreativ filming.

HyperLapse

Vink farvel til komplisert etterarbeid. Med HyperLapse gjør dronen stabile opptak i luften og prosesserer dem automatisk, slik at du kan ta profesjonelle tidsforløpsvideoer med bare et knappetrykk. De tre forskjellige modusene gir deg en rekke alternativer for tidsforløpsvideoer.

Fly lenger, se klarere

Splitter nye OcuSync 2.0 kan overføre 1080p-video opptil 8 kilometer unna. Du kan dermed fly enda lenger uten begrensninger. Rediger og last opp HD-opptak direkte til sosiale medier fra iPhone eller iPad. Du kan også automatisk arkivere originalbilder tatt i luften til et microSD-kort.

To signalfrekvenser på 2,4 og 5,8 GHz

Mavic 2 Zoom bytter automatisk mellom frekvensene på 2,4 og 5,8 GHz i miljøer med høy signalforstyrrelse, slik at du kan fly trygt uten avbrudd.

Høy båndbredde, lav forsinkelse

OcuSync 2.0 har høy båndbredde med en teoretisk nedlastingshastighet på opptil 40 Mbps og en forsinkelse på så lite som 100 ms, noe som gir en jevnere videostrøm og generelt bedre kontroll.

Kraftig, men trygg i bruk

Etter utallige timer med research og testing har DJI utviklet sitt mest avanserte og aerodynamiske luftfartøy noensinne. Mavic 2 Zoom gir, med sine stillegående propeller og nydesignede understell, 19 prosent mindre luftmotstand enn Mavic Pro. Resultatet er økt drivkraft, lavere strømforbruk og mindre støy. I tillegg har Mavic 2 antikollisjonssensorer på alle sider av dronen. Det oppgraderte FlightAutonomy-systemet sender kontinuerlig data til en ny og kraftigere hovedprosessor, som minsker faren for kollisjon og sørger for økt trygghet i luften.

Spesifikasjoner

General

 • Varenummer: 6958265174452
 • Farge: Svart

Produktinnhold

 • Dette er med i esken:

  DJI Mavic 2 Zoom-drone
  Fjernkontroll
  To ekstra kontrollspaker
  Intelligent Flight-batteri
  Tre stillegående propeller
  Batterilader
  Overføringskabel (USB 3.0-til-Type-C)
  Type-C-til-Mikro-USB-adapter
  Fjernkontrollkabel
  Beskyttelse for slingrebøyle

Kommunikasjon

 • GPS: Ja

Tilkoblinger

 • USB-C-porter:

  1 stk USB-C-port for overføring av data

 • Minnekortplass:

  Plass til et Micro SD kort med kapasitet opptil 128 GB og hastighet opptil UHS-I Speed Class 3

Andre funksjoner

 • Medfølgende app: Ja
 • Kamera:

  1/2.3" CMOS
  12 MP
  f/2.8–f/3.8 blenderåpning
  Stillbildeoppløsning: 4000×3000
  Video: 4K i 30 bps, 2,7K i 60 bps og fullHD i 120 bps

Spesifikasjon

 • Dimensjoner:

  Høyde: 84 mm, lengde 322 mm, dybde: 242 mm
  Sammenlagt: Høyde: 84 mm, lengde 214 mm, dybde: 91 mm

 • Lagring: 8 GB
 • Vekt: 1,05 kg
 • Strøm:

  Batteristrøm. Lades med medfølgende strømadapter. Opptil 31 min flytid pr batteri (ingen vind, 25 km/h)

 • Type:: Droner