Osmo Genius Kit Spillsystem til iPad

Tilbudspris kr 1 099,- Før kr 1 399,-
Tilbudspris kr 1 099,- Før kr 1 399,-
På lager i flere butikker
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Hent om 30 min
ekspresslevering
3 stk. på nettlager
Fri frakt over 1000 kr

Osmo Genius Kit - Unikt og lærerikt spill med fysiske deler, for barn fra 6 år og oppover. Unikt og lærerikt spill med fysiske deler, for barn fra 6 år og oppover. Unikt interaktivt pedagogisk spill - oppdag og utforsk, og rettferdiggjort av partituret og lyden. Øker ferdigheter i samarbeid og teamarbeid og er et flott undervisningsverktøy.

MERK! Alle spill har nå menyer og instruksjoner på svensk, norsk og dansk! Bare Words-spill krever (og lærer) engelskkunnskaper.

Osmo består av fem spill (lastet ned som apper fra App Store) for underholdning som varer i timevis. Mektig enkel installasjon: installer en app, plasser en iPad i stativet og monter den medfølgende reflektoren på iPaden – klar til bruk!

Det unike spilltilbehøret fra Osmo iPad fremmer sosial intelligens og kreativ tenkning ved å åpne for uendelige muligheter for fysisk spilling med iPad. Perfekt å leke alene, men enda bedre sammen med venner eller familie. Anbefalt alder 6+.

Tall - Praktiske spill med tall
Barn kan organisere fysiske plater, inkludert poeng og tall for å skape tale og administrasjonsnivåer. Legg til ved å legge til flere fliser, trekk fra, fjern flisene og multipliser ved å slå sammen fliser.

Mesterverk - Forbedre ritferdighetene dine
Masterpiece bruker Osmo til å lage din iPad til en tegning. Med Masterpiece gjengitt nøyaktige proporsjoner og perspektivtegning. Bare fantasien setter grenser for hva du kan tegne!

Ord - Moro med ord i puslespillform
Vil være den første til å gjette de skjulte ordene på skjermen ved å trekke ned bokstavene raskere enn vennene dine. Relaterte bilder gir ledetråder om ordene.

Tangram - Virkelig Tangram-puslespill med full digital opplevelse
Ordne og sett sammen puslespillbrikkene på skjermen slik at de danner figurer. Spill med deg selv eller en venn eller utfordre deg selv med mer avanserte nivåer mens ferdighetene dine øker for hver seier.

Newton – Fysikk møter kreativ problemløsning
Bruk kreativiteten din og finn opp ting som en håndmalt kurv, bestemorbriller, pappas nøkler eller hva som helst i ditt miljø for å lede de fallende ballene på skjermen til slutt.

 • Lek og lær på samme tid
 • Anbefalt fra 6 år og eldre
 • Gir barna muligheten til å utforske naturvitenskap, matte, kunst m.m
 • Inneholder fem spill
 • Mer produktinformasjon

  Kompatibel med alle iPads unntatt iPad 10. generasjon, iPad Pro 11-tommers (4. generasjon), iPad Pro 12.9-tommers (6. generasjon), iPad generasjon 1 — 4 og iPad Mini 1. Minste iOS-versjon som trengs er 11.
  Osmo Reflector for iPad (2021) kreves for iPad Mini 6, Air 4, Air 5, iPad Pro 11", og iPad Pro 12,9" (Gen 3 – 5), selges separat.

 • Spesifikasjoner

  Generelt

  • EAN: 850001161138
  • Produsentens varenummer: 901-00013

  Spesifikasjon

  • Tilbehør til: iPad