iRig Pro Duo 2-kanals lydkort

kr 2 099,-
Ikke på nettlager
Ikke på lager i butikk
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Varenummer
8025813619036
kr 2 099,-

2-kanals lydkort for iPhone, iPad og Mac, som gir gitarister, bassister, keyboardister, vokalister, produsenter og lydteknikere fleksibiliteten til å spille inn i profesjonell kvalitet hvor som helst, når som helst.

 • Lydkort med doble innganger for iPhone, iPad, iPod touch, Android og Mac/PC
 • Doble XLR/TRS-comboinnganger
 • Individuell gainkontroll for preampen
 • Drives av enten 2 x AA-batterier, USB eller strømadapter (ikke inkl.)

iRig Pro Duo 2-kanals lydkort

Studioopptak i kompakt format

Dette fullt utrustede 2-kanals lydkortet fungerer helt frittstående, og har XLR/TRS-comboinnganger for mikrofon eller instrument, og er det første bærbare lydkortet fra IK Multimedia som kan drives via 2 x AA-batterier, via USB ved tilkobling til Mac/PC eller via strømadapter.

iRig Pro DUO er konstruert for å passe studiospesifikasjoner i et kompakt format, noe som gjør det ideelt for bruk på reise. Altså er det perfekt for bruk overalt: i bilen, live, i studio - absolutt hvor som helst. Det er en helt bærbar, frittstående og mobil studioløsning for musikere eller produsenter som både vil ha best innspillingskvalitet og allsidighet.

De doble XLR/TRS-inngangene kan kobles til gitarer, basser, keyboard, instrumenter og mikrofoner for å fange ren og transparent 24-biters lyd på farten. To lydkanaler kan spilles inn samtidig ved bruk av to instrumenter, to studiomikrofoner eller en annen kombinasjon. Perfekt for singer/songwriters, gitarister og bassister, duett-sangere osv. - mulighetene er uendelige. MIDI-kontrollere og instrumenter kan enkelt kobles til takket være iRig Pro DUO MIDI IN/OUT. Alle nødvendige kabler for MIDI-tilkobling er inkludert (TRS til MIDI-DIN). iRig Pro DUO har til og med Phantom power som tillater bruk med kondensatormikrofoner som krever +48V phantom power.

iRig Pro DUOs høykvalitets balanserte utganger gir et utrolig tydelig lydsignal. Designet gjør at iRIg Pro DUOs balanserte utganger beskyttes fra potensielle problemer relatert til forstyrrelser på scenen fra bl.a. iOS-enheter eller datamaskiner. Dette designet gjør det ideelt for musikere som vil koble utstyret rett i lydsystemet uten bruk av spesialkabler eller problematiske DI-bokser. 

Spesifikasjoner

Generelt

 • Varenummer: 8025813619036

Produktinnhold

 • Dette er med i esken:

  iRig Pro DUO lydkort

  2 stk aaa-batterier

  mini-DIN til Lightning, Micro USB OTG og standard USB-kabler

  Bruksanvisning