iBlazr iPhone LED Flash - svart

Tilbudspris kr 99,- Før kr 499,-
Ikke på nettlager
På lager i flere butikker
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Varenummer
4820183340023
Tilbudspris kr 99,- Før kr 499,-

Med LED-blitsen fra iBlazr og den medfølgende appen kan du ta bedre bilder under dårlige lysforhold med kameraet på iPhone, iPad og iPod touch. Den er enkel å koble til hodetelefonutgangen på iOS-enheten din og den har eget batteri, så den tapper ikke enheten for strøm – likevel kan du ta opptil 500 bilder før du trenger å lade.

 • Innebygd oppladbart batteri
 • 70 graders lysvinkel
 • Ingen røde øyne
 • Justerbare lysstyrkeinnstillinger

Kraftig lys til iPhone-bilder og videoer

Modus for konstant lys

I tillegg til at den kan brukes som blits, har iBlazr en praktisk modus for konstant lys. Alt du trenger å gjøre, er å feste den til digitalkameraet ved hjelp av den medfølgende blitsskoen. Du kan til og med bruke iBlazr som en enkel lommelykt eller en liten nødlampe.

Justerbare lysstyrkeinnstillinger

Modusen for konstant lys i iBlazr-appen har en rullefunksjon som gjør at du kan justere lysstyrken fra 20 til 100. Eller trykk på knappen på toppen av enheten for å velge en av tre forhåndsinnstillinger som skrur av LED-blitsen etter to timer, 40 minutter eller 25 minutter.

Med flere innstillinger så du kan ta bedre bilder

Takket være iBlazrs unike konstruksjon og presise lysvinkel trenger du ikke lenger å bekymre deg for røde øyne. Med en lystemperatur på 5600K oppnår man samme dagslysfargetemperatur som med profesjonell Xenon-blits, med naturlige hudtoner, riktig dybde og myke skygger. Og den vide, 70 graders lysvinkelen sørger for god belysning i hele bildeutsnittet ditt.

Krever ingen batterier

iBlazr har et innebygd, oppladbart 130 mAh batteri som kan lades med den medfølgende USB-til-3,5 mm-kabelen. Den har nok strøm til at du kan bruke blitsen hver dag i et par uker.

Kompatibilitet

iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus
iPad 2 (2. generasjon), iPad (3. generasjon), iPad med Retina-skjerm, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad Air, iPad Air 2
Fjerdegenerasjons iPod touch, Femtegenerasjon iPod touch 32GB/64GB, Femtegenerasjon iPod touch 16 GB

Spesifikasjoner

General

 • Varenummer: 4820183340023
 • Farge: Svart

Produktinnhold

 • Dette er med i esken:

  iBlazr LED-blits
  Diffuser av silikon
  Passiv blitssko for digitalkameraer
  Bæreveske
  USB-til-3,5 mm-lader
  Brukerhåndbok