Sonos Play:5 trådløs høyttaler - hvit

Tilbudspris kr 4 999,- Før kr 5 799,-
Ikke på nettlager
På lager i flere butikker
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Varenummer
8717755773012
Tilbudspris kr 4 999,- Før kr 5 799,-

Tips til lydfrelste og musikkelskere: Velg en PLAY:5. Den er den største SONOS-høyttaleren og også den som gir best lyd. Enten du har et stort rom du vil fylle med musikk eller ganske enkelt har kresne ører og ønsker perfekt lyd – du får det du vil ha.

Sonos-appen lar deg søke gjennom alle tjenestene du bruker for raskt å finne favorittmusikken din, sende den til forskjellige rom, og justere volumet og andre innstillinger.

 • Fyller store rom med ren og fantastisk lyd
 • Kraftig, ren, dynamisk og intens. Med dyp, slagkraftig bass
 • Kompromissløs lyd både i liggende og stående posisjon
 • Toppanel med praktiske, brukervennlige berøringskontroller

PLAY:5 – den største og kraftigste Sonos

Overlegen stereolyd.

Du vil kunne skjelne alle instrumenter og stemmer og nyte hver minste detalj. Seks forsterkere i klasse D og seks høyttalerdrivere samarbeider om å levere krystallklar, fyldig og dyp stereofonisk lyd, uten den minste forvrengning. Så skru volumet opp!

Bassrespons.

Takket være tre robuste woofere og en fullstendig forseglet arkitektur gir PLAY:5 en kraftig og presis bassrespons, uten gjenlyd eller ekko.

Én app. Full kontroll over musikken.

Sonos-appen lar deg søke gjennom alle tjenestene du bruker for raskt å finne favorittmusikken din, sende den til forskjellige rom, og justere volumet og andre innstillinger. Du trenger ikke engang å være i samme rom som høyttaleren. Og hvis vennene dine har Sonos-appen, kan de gjøre det samme.

All favorittmusikken din – og mer til.

Sonos spiller alt: De mest populære strømmetjenestene, on-demand-tjenester, nettradio, alle de beste podkastene og lydbøkene, din egen samling med nedlastinger – kort og godt alt du liker å høre på.

Trueplay – spesialtilpasset lydjustering for PLAY:5.

Sonos benytter Trueplay-justering for at lyden fra PLAY:5 skal bli så optimal som mulig. Uansett hvor du plasserer den.

Line-in.

Du kan plugge inn alle typer lydenheter for å høre musikk på PLAY:5, alt fra platespilleren din til en venns telefon. Og du kan også sende musikken fra PLAY:5 til en hvilken som helst annen Sonos-høyttaler du har hjemme.

Berøringskontroll.

Trykk for å justere volumet. Sveip for å bytte sang. På selve PLAY:5-høyttaleren. Perfekt når du ikke finner telefonen din eller når den er utenfor rekkevidde.

Fleksibel plassering.

Stående eller liggende. PLAY:5 optimaliserer lyden automatisk. Plassert vannrett, er den i stereo. Og plassert loddrett, er den i mono. Utstyrt med gummiføtter på tre sider står den trygt på ethvert underlag.

Tåler luftfuktighet.

PLAY:5 er fuktighetsbestandig slik at du kan nyte favoritt-sangene dine også på steder der det ofte ikke er vanlig med musikk – som på badet eller utendørs. Alt du trenger er Wi-Fi-tilgang og en stikkontakt. Husk imidlertid at PLAY:1 ikke er vanntett eller værbestandig.

Spill musikk fra Spotify direkte til Sonos.

Bruk Spotify-spillelistene dine og andre funksjoner du er glad i – uten engang å åpne Sonos-appen.

Spesifikasjoner

Generelt

 • Varenummer: 8717755773012
 • Farge: Hvit

Produktinnhold

 • Dette er med i esken:

  Sonos PLAY:5, strømkabel, Ethernet-kabel, Sonos-hurtigstartsguide og juridisk informasjon / garantibetingelser.

Høyttalere

 • Stereoparing av to enheter mulig: Ja
 • 3,5 mm lydutgang: Ja

Kommunikasjon

 • AirPlay 2: Ja
 • Kablet nettverksport: Ja
 • Wi-Fi:

  Kan koble til og strømme trådløst via ethvert Wi-Fi-nettverk som benytter en ruter som støtter nettverkstandarden 802.11b/g, 2,4 GHz

Andre funksjoner

 • Medfølgende app: Ja

Spesifikasjon

 • Kompatibilitet:

  Sonos støtter musikktjenester som Apple Music, Spotify, Pandora, Deezer, Radio by TuneIn, SiriusXM, Google Play Music, SoundCloud, Amazon Music, iHeartRadio, Rhapsody, Rdio, Qobuz, TIDAL, og nedlastinger fra en hvilken som helst tjeneste som tilbyr DRM-frie spor. (Tilgjengeligheten til tjenesten varierer fra region til region.). NB. Bruk av diverse strømmetjenester på Sonos forutsetter betalingsabonnement.

 • Dimensjoner:

  203 x 364 x 154 mm

 • Vekt: 6,36 kg