Netatmo smart utendørskamera

Tilbudspris kr 2 599,- Før kr 3 199,-
Tilbudspris kr 2 599,- Før kr 3 199,-
Ikke på lager i butikk
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
3 stk. på nettlager
Fri frakt over 1000 kr

Netatmo Smart utendørskamera er et smart utendørskamera som gjenkjenner og varsler deg om mennesker, biler og dyr. Kameraet analyserer i sanntid om noen lusker rundt huset, om en bil kjører inn i oppkjørselen eller om et dyr befinner seg i hagen. Kameraet forstår hva det ser og gir beskjed til brukeren dersom det oppdager noe i det overvåkede området.

 • Få relevante beskjeder til telefonen din om hvem som beveger seg utenfor huset ditt
 • Kameraopptak i full HD-kvalitet
 • Innebygd flombelysning og infrarødt nattsyn for bekyttelse dag og natt
 • Enkelt å sette opp selv (NB! må kobles til strømnett av autorisert installatør)
 • Mer produktinformasjon

  Presence gjør utendørs sikkerhet bedre

  Netatmo Smart utendørskamera er ikke bare et passivt sikkerhetskamera, men bruker en ”Deep Learning”-algoritme for å oppdage og skille mellom tilstedeværelsen av mennesker, biler og dyr. Kameraet gir deg umiddelbart beskjed om hva som skjer på utsiden av hjemmet, og informerer deg via smarte varsler som “Person oppdaget”, “Bil oppdaget” eller “Dyr oppdaget”. Gjennom appen kan du selv bestemme hva du vil motta varsler om, så du kun får beskjed om det som betyr noe for deg.

  Presence sier ifra dersom noe er galt på hytta og lar deg føle deg tryggere dersom det har skjedd tyveri eller annen kriminalitet i nabolaget. Kameraet kan dessuten informere om pakkeleveranser på døren hvis ingen er hjemme for å motta den.

  Beskytter dag og natt

  Diskrete opptak er mulig selv etter mørkets frembrudd med kameraets infrarøde nattsyn. I tillegg er Presence utstyrt med en smart, integrert flombelysning som gjør at kameraet kan gjøre opptak i sterke farger, selv midt på natten. Den smarte flombelysningen kan blant annet brukes til å oppdage og skremme vekk uønsket besøk, eller til å lyse opp oppkjørselen når det er mørkt. 

  Datalagring som møter alles behov og respekterer personvernet

  Alle funksjoner er inkludert i Netatmo Smart utendørskamera: smarte varsler, Full HD videoopptak og lagring, samt en tidslinje med oversikt over hendelser. Kameraet lagrer opptak lokalt på et internt micro SD-kort og kan automatisk overføre bilder til din private FTP-server. Du trenger ikke et kostbart løpende abonnement for å ha tilgang til dine opptak. Du har også mulighet til å ta backup mot din Dropbox-konto.

  Dataoverføring fra kameraet til din smarttelefon sikres av en gjennomgående kryptering for å garantere det høyeste nivå av sikkerhet. I tillegg varsler Netatmos sikkerhetssystem deg umiddelbart dersom ditt Netatmo Smart utendørskamera blir lagt til på en ny enhet eller en ny IP-adresse som ikke har blitt godkjent.

  Støtter HomeKit

  Dette produktet fungerer med Apple HomeKit. HomeKit gjør at produkter, uavhengig av produsent, kommuniserer med hverandre og kan styres fra én og samme app, Hjem-appen. Her kan du enkelt kontrollere alle produktene - én og én, eller flere samtidig. Du kan organisere dem etter rom og sette opp smarte automatiseringer skreddersydd etter dine behov. Skru av og på lysene, senk temperaturen, sjekk luftkvaliteten på barnerommet og mye mer på din iPhone eller iPad, eller ved hjelp av Apple TV eller Siri. Du finner andre produkter som støtter HomeKit her

  Les mer: 

  Smarte hjem
  Kom i gang med HomeKit
  Sett opp automatiseringer

  Enkel installasjon og god tilkobling

  Det er enkelt å installere Netatmo Smart utendørskamera: Kameraet erstatter kun en eksisterende utendørsbelysning. Du kan på kort tid få gleden av et sofistikert sikkerhetskamera med smart belysning. Kamera er utstyrt med Wi-Fi, og kobler seg til husets trådløse nettverk.
  Kamera-appen er tilgjengelig på smarttelefoner, nettbrett, PC/Mac og på Apple Watch, og du kan strømme video i sanntid for å se hva som skjer rundt huset. En tidslinje beskriver også tidligere hendelser og lar deg se tilbake på eldre opptak. NB! Må kobles til strømnett av autorisert installatør. (Steg 2-6 i videoen under).

 • Spesifikasjoner

  Generelt

  • EAN: 3700730501354
  • Produsentens varenummer: NOC01-EU

  Produktinnhold

  • Dette er med i esken:

   Netatmo Presence utendørskamera
   Monteringssett
   16GB MicroSD-minnekort

  Andre funksjoner

  • HomeKit-støtte: Ja

  Spesifikasjon

  • Krever installasjon av autorisert installatør: Ja
  • Dimensjoner:

   5 x 11 x 20 cm

  • Vekt: 1,04 kg