Libratone.

Libratone har som ønske å sette musikken fri. Og gjennom det, utvide folks opplevelse av musikk i en tid hvor strømmetjenester regjerer. Det har de klart. Libratone ble grunnlagt i 2009, og var en av de første til å utfordre designet på høyttaleren og flytte den fra hjørnet av rommet til sentrum - og videre ut til forbrukere på farten. Libratone er et dansk selskap som formidler høykvalitets lyd og lytteopplevelser, tuftet på skandinaviske designtradisjoner.

 


 

Morgendagens teknologi. I dag.

Allerede i 2012 ble lydmarkedet revolusjonert av Libratones ikoniske ZIPP høyttaler. Den første portable, trådløse og sylinderformede høyttaleren som gjorde det mulig med en flyt av 360-graders lyd. Høyttaleren var, og fortsatt er, utstyrt med et lærhåndtak og konstruert for å være lett og ultraportabel,  for å sette musikken i sentrum og la brukeren nyte musikken overalt i hjemmet - eller på farten. Selv om andre lydmerker har fulgt i deres fotspor, har Libratone i dag patent på 360-graders FullRoom™ lydteknologi som sprer lydbølger i flere retninger og gir lytterne bedre lydopplevelse.

I 2015 lanserte Libratone neste generasjons ZIPP høyttalere med et unikt SoundSpace-konsept. Dette gjør at brukerne kan lage sine egne SoundSpace gjennom å streame musikk, podcaster og filmer hvor som helst i hjemmet. Podcast på kjøkkenet, film i stua. Best av alt, høyttalern oppdateres kontinuerlig gjennom firmwareoppdateringer, noe som gjør dem tilpasningsdyktige for nye utviklinger i lydmarkedet. Som til eksempel AirPlay 2.

 


 

Lytteren i førersete.

Navnet til selskapet kommer fra de to engelske ordene 'liberation' og 'tone' - frigjøring og tone. For Libratone handler ikke dette bare om å frigjøre lyden gjennom overlegne kvalitetsprodukter, men også et mål om å gi lytteren friheten til å lage sine egne lytteopplevelser. Et godt eksempel på dette ser man i deres hodetelefoner utstyrt med justerbar aktiv støykansellering. At støykanselleringen er justerbar betyr at du selv kan velge hvor mye av lyden rundt deg som slippes inn. Fra å slippe inn lyden fra trafikken rundt deg for bedre sikkerhet i en travel gate til absolutt stillhet i et åpent kontorlandskap for bedre arbeidsro - du bestemmer.