Roli.

Det London-baserte selskapet Roli har en drøm om å gjøre musikkteknologi tilgjengelig for alle. Ved å lage produkter som er akkurat like enkle som de er avanserte, passer Roli like godt for profesjonelle musikere som til de som aldri har lest en eneste note før. Forutsetningen er at du synes det er gøy å lage musikk. Eller ønsker å lære.

 


 

Revolusjonerer måten du lager musikk på.

Designprosessen bak alle av Roli sine produkter handler om å integrere form og funksjon, så de både er teknologisk avanserte og brukervennlige. Målet er å ha musikere fra alle mulige bakgrunn og tekniske evner til å intuitivt forstå hvordan bruke produktene og lage musikk. Og for det kreves en helt ny måte å bygge et instrument på. Ta til eksempel deres prisbelønte Seabaord RISE. Ulikt noe annet er Seabord RISE et revolusjonerende piano, men det er milevis fra et vanlig piano. Likevel, i tillegg til å by på alle de velkjente akustiske elementene, er Seaboard RISE stappfull av spennende funksjoner. Med en overflate i svart silikon og touch-funksjon får du en spilleopplevelse helt utenom det vanlige - og uten de svarte og hvite tangentene vi så godt kjenner.

 


 

Utrykksfull berøring.

Start med Lightpad BLOCK. Dette er selve hovedelementet i ditt musikkstudio. På blokkenhetens overflate kan du skape lyd ved enkle håndbevegelser som å skyve, trykke og løfte. Enten du er nybegynner eller profesjonell musiker, er det enkelt å lage musikk med Roli Lightpad Block M. Overflaten består av et lysende rutenett som hjelper deg til å finne frem til de rette notene, så du kan skape akkurat de beatsene eller melodiene du er ute etter!

Utvid med flere blokker etterhvert som du blir dyktigere og ønsker å utvide instrumentet ditt.

 


 

Du trenger bare en iPhone.

Visste du at du enkelt kan forvandle iPhonen din om til et musikkintrument? Med gratisappen NOISE kan du komponere musikk med iPhone eller iPad– uansett hvor du befinner deg. Trykk, stryk og skap musikk med noen tastetrykk. Det eneste du trenger å gjøre er å koblene dine Blocks opp mot Noise og utforsk en hel verden av kule lydeffekter.

 


 

 

Se alt fra Roli