Wahoo.

Wahoo Fitness er et teknologi- og treningsselskap som har skapt et univers av treningsutstyr for løpere, syklister og treningsentusiaster. Målsetningen er å lage produkter som utnytter kraften i smarttelefon din for å enklere oppnå treninsmål og bedre resultater. Produktene er designet for å skape gode treningsopplevelser uansett hvilket nivå du befinner deg på, men bak seg har de profesjonelle idrettsutøvere og samarbeidspartnere, så du kan være trygg på at du kommer i mål. Gjør som Wahoo-entusiast og fire ganger vinner av Tour de France, Chris Froome, og få et ekstra motivasjonsboost på din neste treningsøkt!

 


 

Ta treningen til nye høyder.

Enten du elsker å løpe eller ikke kan få nok av sykkelen din – ved hjelp av den nyeste teknologien av målbare sensorer og treningsdata, vil du hele tiden ha oversikt over fremgang og prestasjon med Wahoo. Å vite hvor langt, hvor fort og hvor nær du er ved å nå målet kan være det som skal til for at du yter litt ekstra. Med Wahoo sykkelcomputer kan du samle dine treningsdata og gjøre dem tilgjengelig rett på sykkelstyret. De måler alt fra kWh (kilowatttime) til kaloriforbrenning og tilrettelegger for maksimalt treningsubytte. Under vintersesongen kan du ta med sykkelen inn i stua, feste den på Wahoo sykkeltrener og fortsette som at snøen aldri falt. Wahoo Fitness blir den perfekte treningspartneren - året rundt.

 


 

Friheten til å velge.

Wahoo har stor respekt for individuelle preferanser og din rett til å velge. Derfor er deres produkter kompatible med over 110 forskjellige treningsprogrammer, som Nike+ Run Club, RunKeeper og Strava. Velg selv hvilken app som tilfredstiller dine treningsbehov, eller start der du slapp. Tilbake vil Wahoo sikre at du får det meste ut av treningsøkten og appen du velger. Enten du bare trener for gleden av det eller på vei til din neste maraton. Og trenger du en ekstra boost eller tips til trening? Følg #WAHOOLIGAN og se hvordan profesjonelle idrettsutøvere og treningsentusiaster bruker produktene.

 

Se alt fra Wahoo