kurs_macfornybeg1

Mac for nybegynnere 1

Er du ny på Mac eller nysgjerrig på å se hva Apple kan tilby deg? Da kan denne introduksjonen være fin å ta med seg. Her viser vi deg de grunnleggende funksjonene i MacOS, og tar en gjennomgang av viktige programmer som Finder, Dock, Systemvalg, Menylinjen, App Store og Time Machine. Kurset tar for seg den nyeste utgaven av MacOS, men har du tidligere versjoner så går dette fint også.

Se sted og tidspunkt
kurs_macfornybeg2

Mac for nybegynnere 2

Dette kurset er perfekt for deg som kan det grunnleggende om å bruke en Mac, men vil lære om programmene som følger med og hvordan man kan tilpasse maskinen til ens behov. Vi tar bl.a en gjennomgang av viktige programmer som iCloud, kontakter, kalendere, mail, systemvalg og Time Machine. Kurset er en naturlig oppfølging til vårt nybegynnerkurs Mac 1, men man trenger ikke ha vært på Mac 1 for å få utbytte av dette kurset. Kurset tar for seg den nyeste utgaven av MacOS, men har du tidligere versjoner så går dette fint også.

Se sted og tidspunkt
kurs_iPhone-iPadnybeg

iPhone og iPad for nybegynnere

Den er en musikkspiller, et lesebrett, bilderamme, spillkonsoll, nettleser, og arbeidsverktøy på mange måter. Det finnes uttallige muligheter. Dette kurset viser hvordan du kan utnytte iPad til sitt fulle og hvordan det kan dekke dine behov. Vi viser deg også hvordan alt av kalendere, notater, kontakter, bilder osv kan synkroniseres ved hjelp av nettskytjenesten iCloud. Har du en iPhone passer også dette kurset deg. Kurset tar for seg versjon iOS 10.

Se sted og tidspunkt
kurs_bilderfornybeg

Innføring i Bilder

OS X El Capitan inkluderer Bilder-appen. I dette kurset viser vi deg hva Bilder kan gjøre for deg, og hvordan det fungerer sammen de andre iOS enhetene dine, (iPhone, iPad og iPod Touch). Med Bilder er det å behandle og dele de digitale bildene dine like enkelt som å knipse dem. Det hjelper deg å organisere bildene dine så du kan finne dem raskt, redigere dem så de ser best mulig ut, og så dele dem med venner og familie - som lysbildeserier på nettet med proft utseende, og på nydelige utskrifter av kalendere, kort og bøker. Her er mer informasjon om å oppgradere til Bilder på Mac-maskinen hvis du før har brukt iPhoto. For mer info, se: https://support.apple.com/no-no/HT204655 Har du ikke OS X El Capitan (v10.11), å ønsker å oppgradere, se info: http://www.apple.com/no/osx/how-to-upgrade/ NB! Oppgraderer man til OS X El Capitan vil iPhoto slutte å fungere. Har man oppdatert til det tidligere operativsystemet; OS X Yosemite før januar 2015 får man beholde en fungerende iPhoto, i tillegg til Bilder. Vi anbefaler alltid at du gjør en backup på maskinen før du oppgraderer operativsystemet. Se info: https://support.apple.com/no-no/HT201250

Se sted og tidspunkt
Lynkurs Mac OS

Lynkurs Mac OS

En rask innføring i de vanligste funksjoner og programmer i nye Mac OS Sierra.

Se sted og tidspunkt
icloud

Lynkurs iCloud

En rask innføring i iCloud, Apples skytjeneste hvor bilder, videoer, dokumenter, musikk, apper og mye annet sømløst blir delt mellom dine enheter.

Se sted og tidspunkt
smartehjem_banner

Lynkurs Smarte Hjem

En innføring i smarte hjem fra Eplehuset. Det finnes nesten ingen grenser for hva du kan få kontroll over via din iPhone. La oss vise deg hvordan du kan få et smartere hjem og en enklere hverdag.

Se sted og tidspunkt
i_OS

Lynkurs iOS

En innføring i iPhone og iPad, kurset vi ta for de vanligste funksjonene til iOS og er beregnet for de som er nysgjerrig på hva iPhone og iPad kan gjøre.

Se sted og tidspunkt
kursbanner_libratone

Lynkurs Libratone

En innføring i Libratone høytalere og mulighetene de gir for fantastisk lyd hvor som helst og når som helst.

Se sted og tidspunkt
lynkurs_applewatch

Lynkurs Apple Watch

Er du nysgjerrig på hva Apple Watch kan gjøre? meld deg på vår Lynkurs hvor vi tar deg gjennom de ulike modellene, funksjonene og mulighetene en Apple Watch kan gi deg.

Se sted og tidspunkt