Kopi av kvittering

Har du mistet kvitteringen din? Da kan vi ettersende deg en kopi. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut informasjonen nedenfor, og du vil få din kvittering tilsendt på mail innen kort tid. 


Få tilsendt din kjøpskvittering

Vi ettersender deg gjerne din kvittering dersom du fyller inn informasjonen nedenfor. Du vil motta den på mail innen kort tid. For småprodukter uten serienummer kan det tenkes at din kvittering ikke er lagret på navn. I så tilfellet trenger vi eksakt kjøpsdato (gjerne med klokkeslett om mulig). Dersom du har betalt med kort vil du finne dette i nettbanken din under transaksjonshistorikk.

Dersom du har handlet i Apple Store må du ta kontakt med dem for å få ettersendt kvittering. Du kan nå Apple på [email protected] eller 800 33 034, innvalg 3.

Visste du forresten at dersom du logger deg inn på "Mine Sider" får du tilgang til din kjøpshistorikk, servicehistorikk samt dine kvitteringer? Det er veldig enkelt og oversiktlig. 


Logg inn på Mine Sider »

Navn, epostadresse, butikk og produkt er påkrevd, og jo flere av de andre feltene du fyller ut, desto lettere blir det for oss å finne kvitteringen din. Dersom vi har flere spørsmål vil vi ta kontakt med deg.