knust_skjerm_iPhone

Reparasjon av iPhone

Er din iPhone ødelagt? Det fikser vi! Våre Apple autoriserte verksted reparerer din iPhone uansett hvor du har er kjøpt den*. Vi håndterer også reklamasjons- og garantisaker. 


Sist oppdatert 12. september 2016


Jeg vil reparere min iPhone


Autorisert verksted

Reparer din iPhone hos oss, uansett hvor du har kjøpt den. Som autorisert verksted kan du være trygg på at din iPhone blir reparert uten at du mister verken garanti- eller reklamasjonsrett. I de situasjoner hvor det er mulig bytter vi kun ut deler fra din iPhone. I de tilfellene hvor dette ikke er mulig får du en erstatningsenhet (her får du tilbake samme modell som du leverte inn, det er ikke mulig å oppgradere). 

Det er også mulig å bytte knust skjerm på iPhone 5, 5S, 5C, 6, 6 Plus, 6S og 6S Plus - med mindre vi eller Apple finner feil som gjør at de ikke kan skifte skjermen. Eksempler på slike tilfeller kan være bøyd eller skadet chassis, feil på hovedkort, væskeskade eller andre feil som gjør at skjermbytte ikke er mulig. I disse tilfellene vil man få tilbud om en erstatningsenhet og eventuelt et prisoverslag om skaden ikke dekkes av reklamasjon eller garanti. Dersom det tidligere er utført uautoriserte inngrep på din iPhone har vi dessverre ikke mulighet til å bytte skjerm eller bytte telefonen i en erstatningsenhet som en betalbar reparasjon. 

Nå du leverer din iPhone inn til service vil den gå videre til vårt serviceverksted. Her vil våre teknikere feilsøke enheten din. Utfallet her avgjør om du får muligheten til å bytte til en erstatningsenhet. Dersom du er forsikret, meld skade på produkt som er dekket av vår Trygghetsforsikring her

Hva er en erstatningsenhet?

En erstatningsenhet er en tilnærmet ny iPhone. Forskjellen er at den kan inneholde mindre komponenter som tidligere har vært i bruk. Slike deler er grundig testet og utvendige komponenter som for eksempel skjerm og batteri vil alltid være helt nytt. En erstatningsenhet er derfor i bedre stand enn den enheten som leveres inn, hvilket betyr at alt av bruksslitasje vil være borte. Batterikapasiteten vil også fungere som på en ny iPhone.

Vi har følgende priser på erstatningenheter:

Skjermbilde 2016-11-16 kl. 14.57.52


*Eplehuset tilbyr service på alle typer iPhone med noen få unntak. Dette gjelder enkelte modeller solgt i USA og Kina. Utover dette reparere vi din iPhone uansett hvor den er kjøpt.