Med utrolige 6,1 millimeter og 450 gram er iPad Air 2 både tynnere og lettere enn sine forgjengere. Med en sylskarp Retina-skjerm, 40% kraftigere prosessor, forbedret kamera og opptil 10 timers batterikapasitet er dette en iPad med få begrensninger. Du får den i tre ulike farger.

128 GB lagring og Wi-Fi trådløs tilkobling

Denne versjonen har 128 GB lagringskapasitet, og passer for deg som har et stort musikk- eller fotobibliotek eller ofte spiller inn eller kjøper filmer. Den har Wi-Fi for trådløs kommunikasjon hjemme, på en café eller på biblioteket. Har du behov for tilgang til internett uavhengig av Wi-Fi-nettverk, velger du en modell med Wi-Fi + Cellular.

Les mer om hvordan velge riktig iPad.
Lagerstatus: Mindre enn 5 Lagerstatus i butikk
Gratis frakt!
kr 5 490,00 Eller 553,00 i 12 mnd, Kreditkjøpspris: 6 634,00 (eff. rente)

Lett. Tungvekter.

iPad Air 2 er ikke bare tynnere, men bedre. Ved hjelp av innovative løsninger og ny teknologi har den nå bedre ytelse og grafikk enn sine forgjengere - ja, den er faktisk like kraftig som mange datamaskiner! Kombinert med en batteritid på hele ti timer kan du jobbe, spille og surfe hele dagen lang uten unødvendige forstyrrelser. iPad Air 2 har også et atirefleksbelegg hvilket gjør at den er det nettbrettet med minst gjenskinn på markedet. I tillegg støtter den iOS 9 ​​som gir deg en mer intuitiv brukeropplevelse. 

iPad Air 2 er nå kun 6,1 mm og veier mindre enn 450 gram. Den nye A8X-chipen med 65-bits arkitektur gir en totalt sett en bedre grafikk- og prosessorytelse. Du vil blant annet få oppleve sylskarpe bilder og større kontraster enn før. iPad Air 2 er som følge av en 40% kraftigere prosessor raskere og bedre enn sine forgjengere.

Høydepunkter

  • Lettere og tynnere enn forgjengeren. 
  • Suveren ytelse, perfekt til skole så vell som spill og redigering. 
  • Retina-skjerm med høy oppløsning. Gir krystallklare bilder. 
  • Touch ID med fingerprintscan for enklere innlogging. 
  • Antirefleksbelegg gir bedre lesbarhet i ulik lyssetting. 
  • Kraftig prosessor, gjør at du kan jobbe opptil 40% raskere. 
  • Kamera med 8 megapiksler gir enestående bilder. 
  • Støtte for iOS 9 med mange apper og funksjoner tilpasset iPad.

Spesifikasjoner

Se fullstendige spesifikasjoner her: iPad Air 2 - Spesifikasjoner