iPad Pro 12,9-tommer

Tynn. Lett. Storslått. iPad har alltid gitt deg en utrolig enkel, og samtidig stor opplevelse. iPad Pro gir denne opplevelsen en helt ny dimensjon. Den har Retina-skjerm på 12,9 tommer, nesten dobbelt så høy prosessorytelse som iPad Air 2 og avansert Multi-Touch-teknologi. Den er ikke bare større. Det er en iPad som gjør at du kan være kreativ og produktiv på et helt nytt plan.

32 GB lagring og Wi-Fi

Denne versjonen har 32 GB lagringskapasitet, og passer for deg som har et mindre musikk- eller fotobibliotek eller sjeldnere spiller inn eller kjøper filmer. Den har Wi-Fi for trådløs kommunikasjon hjemme, på en café eller på biblioteket. Har du behov for tilgang til internett uavhengig av Wi-Fi-nettverk, velger du en modell med Wi-Fi + Cellular.

Har du spørsmål? Vi hjelper deg gjerne. Les mer om hvordan velge riktig iPad, eller kontakt oss på tlf 73 20 24 00 (man-fre: 09:00-19:00, lør: 10:00-16:00), e-post eller facebook.
Lagerstatus: 0 Lagerstatus i butikk
Gratis frakt!
kr 8 990,00 Eller 879,00 i 12 mnd, Kreditkjøpspris: 10 545,00 (eff. rente)

Mer enn en PC. Bare mindre.

iPad Pro er ikke bare den nyeste iPaden – den er en kompromissløs visjon for hva datamaskiner kan være. Den gir deg langt større kraft enn de fleste bærbare PC-er. Med berøringer, sveip og skriveverktøy får du enklere måter å løse kompliserte oppgaver på. Og uansett om du velger 12,9‑tommeren eller den nye 9,7‑tommeren, kombinerer iPad Pro kraft, allsidighet og brukervennlighet på en måte ingen datamaskin har gjort det før. Som sagt: Den er mindre, men fremfor alt er den mye, mye mer.

Høydepunkter

  • En utrolig 12,9-tommers skjerm som forandrer oppgaver til opplevelser
  • Den høyeste oppløsningen av alle iOS-enheter
  • Med en kraftig 64-bits A9X-chip kan du gjøre ting som tidligere var forbeholdt stasjonære PC-er
  • Opptil 10 timers batteritid
  • Bruk iPad Pro med Apple Pencil (selges separat) for helt nye kreative muligheter

Spesifikasjoner

Se fullstendige spesifikasjoner her: 12,9-tommers iPad Pro - spesifikasjoner 

Hva er i esken

  • 12,9-tommers iPad Pro 
  • Lightning-til-USB-kabel 
  • USB-lader

Vi hjelper deg å velge

Trenger du hjelp til å velge rett iPad? Les mer om de ulike iPad-modellene, ring våre kunnskapsrike kundeveiledere på telefon 73 20 24 00 (man-fre: 09:00-19:00, lør: 10:00-16:00), kontakt oss på vår Facebook-side eller send oss en e-post: kundesenter@eplehuset.no. Vi hjelper deg gjerne med å velge den iPaden som passer aller best for deg.