Med én gang du begynner å bruke iPhone 6s, vil du skjønne at dette er noe helt nytt. 3D Touch lar deg gjøre mer enn noen gang med ett enkelt trykk. Live Photos gjør minnene dine enda mer levende. Og det er bare begynnelsen. Ta iPhone 6s nærmere i øyesyn. Du vil finne nyskapning på alle plan. Obs! Vi har foreløpig ingen informasjon om leveringstid for iPhone-modeller som ikke er på lager.

4,7-tommers skjerm og 128 GB lagringskapasitet

Jo flere gigabyte du har, jo mer innhold kan du lagre på iPhone: apper, spill, bilder, HD-videoer, musikk, filmer og annet. Hvis du for eksempel har et stort musikk- eller bildebibliotek eller ofte laster ned HD-filmer, bør du vurdere en iPhone med stor lagringskapasitet. Hvis du har et ganske lite musikk- eller bildebibliotek eller sjelden tar opp video eller kjøper filmer, kan det hende en iPhone med mindre kapasitet passer best for deg. Med tiden kommer det selvsagt til å samle seg mye innhold på iPhone, så du bør tenke over hvordan lagringsbehovene dine kan komme til å endre seg.

Har du spørsmål? Vi hjelper deg gjerne. Kontakt oss på tlf 73 20 24 00 (man-fre: 09:00-19:00, lør: 10:00-16:00), e-post eller facebook.
Lagerstatus: Mindre enn 5 Lagerstatus i butikk
Gratis frakt!
kr 7 390,00 Eller 730,00 i 12 mnd, Kreditkjøpspris: 8 757,00 (eff. rente)

3D Touch

Med 3D-touch får du en helt annen måte å bruke telefonen på. Teknologien legger merke til hvor hardt du trykker på skjermen, slik at du kan gjøre alle slags nødvendige oppgaver raskere og enklere. Trykk lett på innholdet for å ta en titt, og trykk deretter litt hardere for å åpne selve innholdet.

Fantastisk iSight-kamera og Live Photos

Det nye iSight-kameraet på tolv megapiksler tar utrolig skarpe, detaljerte bilder og skyter 4K-video med opptil fire ganger så høy oppløsning som HD-video i 1080p. I tillegg introduserer iPhone 6s Live Photos, en ny funksjon som virkelig puster liv i minnene dine. Live Photos tar et opptak rett før og etter at du knipser bildet. Trykk deretter på et bilde, og det blir levende med bevegelse og lyd!

Raskere 4G. Raskere Wi-Fi.

Med iPhone 6s kan du surfe på nettet, laste ned apper og spill og holde kontakten med folk – uansett hvor du er. Den støtter opptil 23 LTE‑bånd*, flere enn noen annen smarttelefon. iPhone 6s er også opptil dobbelt så rask når du er tilkoblet et trådløst nettverk.

Høydepunkt

 • Fantastisk kamera med Live Photos-funksjon
 • Opptil 14-timer (6s) og 24-timer (6s Plus) batteritid med 3G-taletid 
 • Fire flotte farger, inkludert rosegull
 • Raskere 4G* og WiFi
 • Sterkere og mer motstandsdyktig skjermglass 
 • Raskere Touch-ID
 • Ny A9-chip med 64-bits arkitektur
 • Retina HD-skjerm
Spesifikasjoner
Se fullstendige spesifikasjoner her: iPhone 6s - spesifikasjoner 

Hva er i esken

 • iPhone 6s med iOS 9
 • Apple EarPods med fjernkontroll og mikrofon
 • Lightning-til-USB-kabel
 • USB-lader
 • Dokumentasjon

Vi hjelper deg å velge

Trenger du hjelp til å velge rett iPhone? Ring våre kunnskapsrike kundeveiledere på telefon 73 20 24 00 (man-fre: 09:00-19:00, lør: 10:00-16:00), kontakt oss på vår Facebook-side eller send oss en e-post: kundesenter@eplehuset.no. Vi hjelper deg gjerne med å velge den iPhone-modellen som passer aller best for deg.

*Abonnement for datatrafikk kreves. 4G LTE er tilgjengelig i utvalgte områder og fra utvalgte operatører. Hastigheten er basert på teoretiske målinger og vil variere avhengig av forholdene på stedet og operatøren. Kontakt operatøren for mer informasjon om 4G LTE-støtte og se www.apple.com/no/iphone/LTE.