iPhone 7 byr på dramatiske forbedringer av de viktigste bruksområdene for iPhone. Den har fått avanserte nye kamerasystemer. Ytelsene og batteritiden er de beste i noen iPhone. Stereohøyttalerne imponerer. iPhone-skjermen er den skarpeste og mest fargerike noen gang. Den er sprut- og vannbestandig. Og den ser akkurat så kraftfull ut som den er. Dette er iPhone 7.

4,7-tommers skjerm og 128 GB lagringskapasitet

Jo flere gigabyte du har, jo mer innhold kan du lagre på iPhone: apper, spill, bilder, HD-videoer, musikk, filmer og annet. Hvis du for eksempel har et stort musikk- eller bildebibliotek eller ofte laster ned HD-filmer, bør du vurdere en iPhone med stor lagringskapasitet. Hvis du har et ganske lite musikk- eller bildebibliotek eller sjelden tar opp video eller kjøper filmer, kan det hende en iPhone med mindre kapasitet passer best for deg. Med tiden kommer det selvsagt til å samle seg mye innhold på iPhone, så du bør tenke over hvordan lagringsbehovene dine kan komme til å endre seg.


iphone-product-red-logo

Hvert (PRODUCT)RED-kjøp er et bidrag til Det globale fondet for bekjempelse av hiv/aids og bringer oss et skritt nærmere en verden uten aids.

Har du spørsmål? Vi hjelper deg gjerne. Kontakt oss på tlf 73 20 24 00 (man-fre: 09:00-19:00, lør: 10:00-16:00), e-post eller facebook.
Lagerstatus: 5 Lagerstatus i butikk
Gratis frakt!
kr 8 490,00 Eller 833,00 i 12 mnd, Kreditkjøpspris: 9 986,00 (eff. rente)

Tåler å bli sett på. Tåler å bli sølt på.

iPhone 7 når et nytt nivå for innovasjon og presisjon. Den nye finishen i gagatsvart er ulik alt Apple har laget før. Kabinettet er sprut- og vannbestandig. Hjem-knappen er konstruert helt på nytt. Og med en ny unibody-design med overganger du nesten ikke kan merke, føles iPhone 7 like elegant som den ser ut.

Et helt nytt kamera kommer inn i bildet.

iPhone er verdens mest populære kamera. Nå har kameraet på 12 megapiksler blitt videreutviklet, med optisk bildestabilisering, ƒ/1,8-blenderåpning og et seks-elementers objektiv som gir enda bedre bilder og video i dårlig lys. Og med avanserte nye funksjoner som stort fargerom, kommer bilder og Live Photos til å bli enda mer livaktige. I tillegg har også kameraet på forsiden av iPhone 7 blitt oppgradert til hele 7 megapiksler, så du kan ta krystallklare selfies.

iPhone 7 Plus - To kameraer som skyter som ett.

iPhone 7 Plus (modellen med 5,5-tommers skjerm) har ikke bare ett splitter nytt kamera – det har to. Det samme 12 MP vidvinkelkameraet som finnes på iPhone 7 fungerer sammen med et 12 MP kamera med teleobjektiv som bringer motivet nærmere. Det betyr at du kan zoome med høy oppløsning fra større avstand. Og med den nye dybdeskarphets-effekten (kommer snart) blir portrettbilder bedre enn noen gang. Si hei til verdens beste fotomulighet.

Flere farger. Nærmere virkeligheten.

Retina HD-skjermen har et nytt, stort fargerom som kan gjengi farger etter kinostandard – og den beste fargebehandlingen av alle smarttelefoner. Den kan bruke flere nyanser av fargespekteret til å vise et bilde, slik at det du ser på skjermen blir en mer virkelighetstro gjengivelse av virkeligheten. Så uansett om du ser på bilder av den perfekte kjolen eller Live Photos du tok i ferien, er fargene så ekte at det føles som du er der.

Den kraftigste chipen i en smarttelefon noen gang.

iPhone 7 drives av den raskeste og mest effektive chipen noensinne i en smarttelefon. Ikke bare er den raskere enn alle tidligere iPhoner – den bruker mindre strøm også. Det er fordi A10 Fusion har en helt ny arkitektur som automatisk gir deg mer prosessorkraft når du trenger det, og mulighet for å spare batteriet når det ikke er nødvendig. Og med den lengste batteritiden noen gang i en iPhone, kan du jobbe dobbelt så fort som på en iPhone 6, og likevel få mer tid mellom hver lading.

iPhone. Nå i stereo.

For første gang har iPhone fått stereohøyttalere. De gir dobbelt så kraftig lyd som iPhone 6s, og har et større frekvensområde. Uansett om du vil høre på musikk, se videoer eller ringe med høyttalertelefon, er det bare å skru opp lyden med iPhone 7. Helt til 11. 

Høydepunkter

 • Ny A10 Fusion-chip - dobbelt så rask som iPhone 6
 • Fantastisk nytt kamera med optisk bildestabilisering og stort fargerom
 • Opptil 12 timer trådløs internettbruk (3G/LTE) per batteriopplading med iPhone 7, og opptil 13 timer med iPhone 7 Plus
 • Sprut-, vann- og støvbestandig (IP67-vurdering)
 • Touch ID-fingeravtrykkssensor innnebygd i den nye Hjem-knappen
 • Retina HD-skjerm med stort fargerom

Spesifikasjoner

Se fullstendige spesifikasjoner her: iPhone 7 - spesifikasjoner 

Hva er i esken

 • iPhone med iOS 10
 • EarPods med Lightning-tilkobling
 • Lightning-til-3,5 mm jackplugg-adapter
 • Lightning-til-USB-kabel
 • USB-lader
 • Dokumentasjon

Vi hjelper deg å velge

Trenger du hjelp til å velge rett iPhone? Ring våre kunnskapsrike kundeveiledere på telefon 73 20 24 00 (man-fre: 09:00-19:00, lør: 10:00-16:00), kontakt oss på vår Facebook-side eller send oss en e-post: [email protected]. Vi hjelper deg gjerne med å velge den iPhone-modellen som passer aller best for deg.