De nyeste prosessorene – doble grafikkprosessorer i arbeidsstasjonsklassen – neste generasjon flashlagring – ultraraskt minne – enestående utvidelsesmuligheter. Alt dette i en radikalt designet datamaskin ulikt alt du har sett til nå. Fremtidens profesjonelle stasjonære datamaskin er her.

Quad-core Xeon E5 3,7GHz

Denne maskinen har en firekjerners Intel Xeon E5-prosessor og to grafikkprosessorer.

Har du spørsmål? Vi hjelper deg gjerne. Kontakt oss på tlf 73 20 24 00 (man-fre: 09:00-19:00, lør: 10:00-16:00), e-post eller facebook.

Spesifikasjoner

 • 3,7 GHz firekjerners Intel Xeon E5-prosessor
 • 12 GB 1866 MHz DDR3 ECC-minne
 • To AMD FirePro D300, hver med 2 GB GDDR5 VRAM
 • 256 GB PCIe-basert flashlagring
 • Lagerstatus: 0 Lagerstatus i butikk
  Gratis frakt!
  kr 33 990,00 Eller 3 210,00 i 12 mnd, Kreditkjøpspris: 38 520,00 (eff. rente)

  Fremragende ny design

  Mac Pro er den profesjonelle datamaskinen, oppfunnet på nytt fra innerst til ytterst. Ved å plassere de mest avanserte teknologiske løsningene som finnes, rundt en felles kjølekjerne, har vi gjort dette til den kraftigste og mest utvidbare Macen noensinne. Samtidig er den utrolig kompakt og stillegående.

  Kraftige flerkjerneprosessorer

  Nye Mac Pro har den nyeste Intel Xeon E5-prosessoren, med opptil 12-kjerners prosessorkraft og firekanals minnekontroller som gir en minnebåndbredde på opptil 60 GB på én brikke. Og med 40 filer med tredje generasjon PCI Express-gjennomstrømming, opptil 30 MB nivå 3-buffer og over 500 gigaFLOPS ved toppytelse, vil du aldri savne fart.

  To grafikkprosessorer i arbeidsstasjonsklassen

  Hver nye Mac Pro leveres som standard med to AMD FirePro-grafikkprosessorer i arbeidsstasjonsklassen. Hver av disse har opptil 6 GB dedikert VRAM og 2048-strømprosessorer som gir minnebåndbredde på opptil 264 GB/s og opptil 3,5 teraFLOPS. Det er nok kraft til å redigere 4K-video i full oppløsning mens effekter bearbeides i bakgrunnen – og fortsatt koble til opptil tre 4K-skjermer.

  Raskere PCIe-basert flashlagring

  Neste generasjon PCIe-baserte flashlagring er opptil 2,4 ganger raskere enn SATA-baserte SSD-disker og opptil 10 ganger raskere enn en SATA-harddisk med 7200 rpm. Oppstart, start av apper, selv åpning av enorme filer, skjer ganske enkelt lynraskt.

  Thunderbolt 2

  Bygg opp din egen drømmearbeidsstasjon – uten å måtte begrense deg til plassen inne i kabinettet. Thunderbolt 2 leverer en gjennomstrømming på opptil 20 Gb/s til hver eksterne enhet. Og ettersom du kan seriekoble opptil seks eksterne enheter til hver Thunderbolt 2-port, kan du koble til enorme mengder med lagringsplass, legge til et PCI Express-utvidelseskabinett og jobbe med de nyeste 4K-skjermene.

  Høydepunkt

  • Firekjerners eller sekskjerners Intel Xeon E5-prosessor • To AMD FirePro D300- eller D500-grafikkprosessorer
  • 12 GB eller 16 GB DDR3 ECC-minne på 1866 MHz
  • 256 GB PCle-basert flashlagring
  • Porter: seks Thunderbolt 2, fire USB 3, to Gigabit Ethernet og en HDMI 1.4 Ultra HD • Koble til opptil tre 4K-skjermer eller seks Thunderbolt-skjermer
  • Innebygd 802.11ac Wi-Fi2 og Bluetooth 4.0
  • OS X Yosemite, verdens mest avanserte operativsystem for datamaskiner

  Spesifikasjoner

  Se fullstendige spesifikasjoner her: Mac Pro - spesifikasjoner

  Hva er i esken

  • Mac Pro
  • Strømkabel
  Tastatur og mus selges separat.

  Spesialkonfigurert Mac

  Hos Eplehuset kan du konfigurere din nye Mac så den passer helt til dine behov. Når du velger en av standardmodellene og trykker på "konfigurer og kjøp"-knappen får du mulighet til å velge oppgradering til kraftigere prosessor, større lagringsmedium og annet som er tilgjengelig for den aktuelle Mac-modellen. En spesialkonfigurert Mac er normalt bestillingsvare med to til tre ukers leveringstid, ettersom den bygges ved Apple sin fabrikk etter at din bestilling registreres. For å gjøre ventetiden din kortest mulig, lagerfører Eplehuset likevel de mest populære konfigurasjonene. Disse modellene kan du se med oppdatert lagerstatus her: Spesialkonfigurert Mac.

  Vi hjelper deg å velge

  Trenger du hjelp til å velge rett Mac? Ring våre kunnskapsrike kundeveiledere på telefon 73 20 24 00 (man-fre: 09:00-19:00, lør: 10:00-16:00), kontakt oss på vår Facebook-side eller send oss en e-post: kundesenter@eplehuset.no. Vi hjelper deg gjerne med å velge den Mac-en som passer aller best for deg.