Den er raskere og kraftigere enn før, men likevel oppsiktsvekkende mye tynnere og lettere. Den har den mest fargerike og kystallklare skjermen som noen gang har eksistert på en bærbar Mac. Nye MacBook Pro er bygget på banebrytende ideer. Og den er klar for dine.

13-tommer med 256 GB lagringsplass

Denne maskinen har 13" skjerm, som er et utmerket valg for deg som skal bruke maskinen som arbeidsmaskin både hjemme, på jobb eller skole. Macens størrelse gjør den også svært praktisk å ta med på reiser. Den har 256 GB lagringsplass som dekker behovet for all gjennomsnittlig bruk med tanke på å lagre dokumenter, bilder og mediefiler.

Har du spørsmål? Vi hjelper deg gjerne. Les mer om de ulike Mac-modellene, kontakt oss på tlf 73 20 24 00 (man-fre: 09:00-19:00, lør: 10:00-16:00), e-post eller facebook.

Spesifikasjoner

 • 2,0 GHz tokjerners Intel Core i5-prosessor, Turbo Boost opptil 3,1 GHz
 • 8 GB 1866 MHz minne
 • 256 GB PCIe-basert SSD
 • Intel Iris Graphics 540
 • Bakbelyst tastatur (norsk) og brukerhåndbok (norsk)
 • To Thunderbolt 3-porter
Lagerstatus: 16 Lagerstatus i butikk
Gratis frakt!
kr 15 990,00 Eller 1 534,00 i 12 mnd, Kreditkjøpspris: 18 407,00 (eff. rente)

Det aller beste du kan jobbe på. Uansett hva du jobber med.

Nye MacBook Pro har ytelse og bærbarhet i en klasse for seg. Ideene dine kan settes ut i live raskere enn noen gang ved hjelp av førsteklasses grafikk, prosessorer med høy ytelse, det ypperste innen lagring og mye mer.

Den mest fargerike og krystallklare skjermen på en bærbar Mac. Noensinne.

Skjermen på den nye MacBook Pro er den beste som noen gang har vært på en bærbar Mac. En mer lyssterk LED-bakbelysning og større kontrastforhold gir dypere svarttoner og mer lyssterke hvittoner. Med større blenderåpning for piksler og variabel oppdateringsfrekvens er den også mer energieffektiv enn tidligere generasjoner. Og det er den første bærbare Macen som støtter stort fargerom, slik at grønn- og rødtonene blir enda mer livaktige. Dette gir mer naturtro bilder med realistiske detaljer, egenskaper som er avgjørende for grafisk design, fargebearbeiding og redigering.

Tastatur med bedre respons. Styreflate med bedre plass.

Å bruke MacBook Pro har blitt bedre på alle måter. Tastaturet er utstyrt med andre generasjon av den nye sommerfuglmekanismen, og er omhyggelig finjustert for å bli mer behagelig og responsiv. Styreflaten Force Touch er også betydelig større, slik at du har mer plass til å bevege og klikke med fingrene.

Den kraftigste porten til alt.

Thunderbolt 3 er en kombinasjon av en svært høy båndbredde og den utrolig fleksible bransjestandarden USB-C. Sammen skaper dette en superrask universalport. Den integrerer dataoverføring, lading og eksportering av video i én og samme kontakt. Den forsyner gjennomstrømming på opptil 40 GHz, en båndbredde som er dobbelt så stor som med Thunderbolt 2. MacBook Pro 13-tommer er tilgjengelig med to porter, slik at alt kan gjøres fra begge porter. Det er lett å koble til andre enheter med en kabel eller en adapter. Og med Thunderbolt 3 spiller det ingen rolle hvilken vei du plugger inn, den riktige siden peker alltid opp.

Grunnen til at ingenting er som en Mac.

macOS er operativsystemet som driver Macen. Det drar full nytte av Mac-maskinvaren, og er designet for å være like enkelt i bruk som det er pent å se på. macOS har en imponerende samling med apper du kommer til å bruke og glede deg over, hver eneste dag. Det inneholder også iCloud og andre innovative måter Mac, iOS-enheter og Apple Watch fungerer sammen på.

Høydepunkter

 • Skjerm med mer lysstyrke og bedre kontrastforhold
 • Kraftig ytelse i en utrolig lett og tynn innpakning
 • 2 Thunderbolt 3-porter

Spesifikasjoner

Se fullstendige spesifikasjoner her: MacBook Pro uten Touch Bar - spesifikasjoner 

Hva er i esken

 • MacBook Pro
 • USB-C lader
 • USB-C ladekabel (2 m)

Spesialkonfigurert Mac

Hos Eplehuset kan du konfigurere din nye Mac så den passer helt til dine behov. Når du velger en av standardmodellene og trykker på "konfigurer og kjøp"-knappen får du mulighet til å velge oppgradering til kraftigere prosessor, større lagringsmedium og annet som er tilgjengelig for den aktuelle Mac-modellen. En spesialkonfigurert Mac er normalt bestillingsvare med to til tre ukers leveringstid, ettersom den bygges ved Apple sin fabrikk etter at din bestilling registreres. For å gjøre ventetiden din kortest mulig, lagerfører Eplehuset likevel de mest populære konfigurasjonene. Disse modellene kan du se med oppdatert lagerstatus her: Spesialkonfigurert Mac.

Vi hjelper deg å velge

Trenger du hjelp til å velge rett Mac? Les mer om de ulike Mac-modellene, ring våre kunnskapsrike kundeveiledere på telefon 73 20 24 00 (man-fre: 09:00-19:00, lør: 10:00-16:00), kontakt oss på vår Facebook-side eller send oss en e-post: kundesenter@eplehuset.no. Vi hjelper deg gjerne med å velge den Mac-en som passer aller best for deg.

Student eller lærer? Les mer om vår studentrabatt.