Med praktfull Retina-skjerm, avansert flasharkitektur og en utrolig tynn og lett design, tøyer MacBook Pro med Retina-skjerm grensen for bærbar ytelse.

13-tommer med 128 GB lagringsplass

Denne maskinen har 13" skjerm, som er et utmerket valg for deg som skal bruke maskinen som arbeidsmaskin både hjemme, på jobb eller skole. Macens størrelse gjør den også svært praktisk å ta med på reiser. Den har 128 GB lagringsplass som dekker behovet for all gjennomsnittlig bruk med tanke på å lagre dokumenter, bilder og mediefiler.

Har du spørsmål? Vi hjelper deg gjerne. Les mer om de ulike Mac-modellene, kontakt oss på tlf 73 20 24 00 (man-fre: 09:00-19:00, lør: 10:00-16:00), e-post eller facebook.

Spesifikasjoner

 • 2,7 GHz tokjerners Intel Core i5
 • Turbo Boost opptil 3,1 GHz
 • 8 GB 1866 MHz-hukommelse
 • 128 GB PCIe-basert flashlagring
 • Integrert Intel HD Graphics 6100
 • Innebygd batteri (10 timer)
 • Force Touch-styreflate
 • Tilkobling: MagSafe 2-strøminntak, to Thunderbolt 2-porter (opptil 20 Gbps), to USB 3-porter (opptil 5 Gbps), HDMI-port, hodetelefonutgang og
  SDXC-kortplass
Lagerstatus: 5 Lagerstatus i butikk
Gratis frakt!
kr 13 990,00 Eller 1 348,00 i 12 mnd, Kreditkjøpspris: 16 172,00 (eff. rente)

Den lynraske, kraftige Macen

Med MacBook Pro Retina vil du merke forskjellen i alt du gjør. Maskinen starter raskt, appene starter raskt, og når du navigerer på skrivebordet, skjer alt med en fantastisk flyt. Modellen på 13 tommer har dobbelt så rask flashlagring som forrige generasjon (opptil 1,6 GBps). Dermed kan du importere store bildebiblioteker på null tid. 15‑tommeren har opptil 2,5 ganger raskere flashlagring (opptil 2,0 GBps). Flashlagringen, firekjerners prosessorer og høy grafikkytelse gjør at selv de mest krevende redigeringsoppgavene i Final Cut Pro X går raskt unna.

MacBook Pro med 13-tommers Retina-skjerm

13-tommeren har suveren ytelse fra femte generasjon tokjerners Intel Core i5- og i7-prosessorer. MacBook Pro med Retina-skjerm på 13-tommer leveres som standard med en tokjerners Intel Core i5-prosessor på 2,7 GHz. Du kan oppgradere prosessoren til en tokjerners Intel Core i7 på 3,1 GHz.

MacBook Pro med 15-tommers Retina-skjerm

15-tommeren har krefter til enda flere utrolige ting. Fjerde generasjon firekjerners Intel Core i7-prosessorer gir den raskeste ytelsen i en MacBook Pro noensinne. Selv komplekse oppgaver i krevende apper som Final Cut Pro, går unna takket være hastigheter på opptil 2,8 GHz, 6 MB delt nivå 3-buffer og Turbo Boost-hastigheter på opptil 4,0 GHz. Og alle modellene leveres med 16 GB rask 1600 MHz-hukommelse. Det betyr at 15-tommers MacBook Pro er klar for en hvilken som helst utfordring, hvor du enn måtte befinne deg.


Høydepunkter

 • Med over fire millioner bildepunkter på 13‑tommersmodellen og over fem millioner bildepunkter på 15‑tommersmodellen er Retina‑skjermen det perfekte stedet å se og redigere bilder med høy oppløsning
 • Egner seg svært godt til video- og bilderedigering, spill og andre krevende oppgaver 
 • Ny styreflate med Force Touch innebærer at du kan gi ulike kommandoer basert på hvor hardt og evt raskt du trykker
 • Opptil 10 timers batteritid for 13-tommersmodellen, og opptil 9 timer for 15-tommersmodellen.

Spesifikasjoner

Se fullstendige spesifikasjoner her: MacBook Pro Retina - spesifikasjoner 

Hva er i esken

 • MacBook Pro med Retina-skjerm
 • MagSafe 2 strømforsyning
 • Brukerhåndbok

Spesialkonfigurert Mac

Hos Eplehuset kan du konfigurere din nye Mac så den passer helt til dine behov. Når du velger en av standardmodellene og trykker på "konfigurer og kjøp"-knappen får du mulighet til å velge oppgradering til kraftigere prosessor, større lagringsmedium og annet som er tilgjengelig for den aktuelle Mac-modellen. En spesialkonfigurert Mac er normalt bestillingsvare med to til tre ukers leveringstid, ettersom den bygges ved Apple sin fabrikk etter at din bestilling registreres. For å gjøre ventetiden din kortest mulig, lagerfører Eplehuset likevel de mest populære konfigurasjonene. Disse modellene kan du se med oppdatert lagerstatus her: Spesialkonfigurert Mac.

Vi hjelper deg å velge

Trenger du hjelp til å velge rett Mac? Les mer om de ulike Mac-modellene, ring våre kunnskapsrike kundeveiledere på telefon 73 20 24 00 (man-fre: 09:00-19:00, lør: 10:00-16:00), kontakt oss på vår Facebook-side eller send oss en e-post: [email protected]. Vi hjelper deg gjerne med å velge den Mac-en som passer aller best for deg.

Student eller lærer? Les mer om vår studentrabatt.