Tell blir en del av Eplehuset-familien.

Med en lang og viktig tilstedeværelse i Rogaland og ansatte som brenner for Apple og det fysiske kundemøtet, er det en stor glede å kunne dele at Tell snart blir en del av Eplehuset. Det beste fra Tell - som du kjenner så godt fra før - blir et fantastisk tilskudd til Apples viktigste samarbeidspartner i Norge.

For deg som kunde betyr det at vi kan tilby deg enda mer. Flere butikker, verksteder for reparasjon og service, bedrift- og utdanningskompetanse over hele landet og nettbutikken eplehuset.no med det beste fra Apple og til dine Apple-produkter. Du kan lese mer om Eplehuset her.

Hva medfører det for meg som kunde?

Du som kunde er det viktigste for oss og vi etterstreber at du får en smidig overgang uten særlige endringer for deg. Bare fortsett å benytte deg av butikken som normalt, og så vil de ansatte en dag ta deg i mot med Eplehuset-uniformen på. Eplehuset vil da ha tatt over ditt kundeforhold i sin helhet med videreførsel av alle gjeldende rettigheter du har som kunde. 

Skulle det være noe mer finner du svar på det du lurer på her. Vi oppdaterer siden fortløpende ved relevante endringer.

  • For spørsmål om tidligere kjøp, en pågående servicesak eller ordre: Ta kontakt med butikken. De ansatte står klare til å hjelpe deg. 
     
  • For spørsmål om produkter eller for å handle i butikk: Besøk butikken på Kvadrat kjøpesenter eller ta turen innom en av Eplehusets butikker.
     
  • For å handle på nett: Du kan fortsette å handle på Tellit.no en stund til, men etter overgangen vil butikkens nettbutikk være eplehuset.no. Du vil kunne velge om du vil ha varene sendt hjem eller hente i butikken.
     
  • For bedrift- og utdanningskompetanse: Ta kontakt med butikken (link: kontaktpunkt Tell) eller bli kontaktet for en uforpliktende prat av en av Eplehusets konsulenter. Jeg ønsker å bli kontaktet av Eplehuset.

Kontaktpunkt Tell:

Adresse: 2. etasjen på Kvadrat Kjøpesenter ved sørsiden av senteret. Den enkleste veien til butikken er gjennom hovedinngangen og opp rulletrappen til høyre.

Telefon: 993 16 000 
Mail: butikk@tellit.no / service@tellit.no

Kontaktpunkt Eplehuset

Finn din nærmeste butikk eller servicesenter her.

For bedrift- og utdanning: Jeg ønsker å bli kontaktet.

For andre henvendelser: Bruk chatten som du finner nederst til høyre. Åpningstider er mandag-fredag: 09-17.