Tilbake til Ekspertise

Reparasjon av Apple Watch


Hva kan jeg få hjelp med?

Som autorisert Apple-verksted hjelper vi deg med alt av garanti og reklamasjon, uansett hvor din Apple Watch er kjøpt. Vi hjelper deg også om uhellet har vært ute, som at skjermen har blitt knust eller det er sølt væske på den. Enten du ønsker hjelp med å oppdatere programvaren, tilbud om erstatningsenhet, eller et forsikringsskriv: Vi ordner det.

Besøk våre servicesider og se alt vi kan hjelpe deg med, enten det er Mac, iPhone, iPad eller Apple Watch - og hvordan du registrerer en service hos oss.

Hva er en erstatningsenhet?

Autoriserte Apple-verksted slik som Eplehuset skifter ikke glass eller andre deler på Apple Watch. Det betyr at vi ikke kan utføre skjermbytte, men tilbyr en erstatningsenhet av lik modell istedenfor. En erstatningsenhet er i mange tilfeller et raskere og bedre alternativ enn en reparasjon. Erstatningsenheten er som ny, både fri for bruksslitasje og med nytt batteri, så den er alltid i bedre stand enn Apple Watchen som leveres inn. Erstatningsenheten kan inneholde mindre innvendige komponenter som tidligere har vært i bruk, men den er grundig testet og du har uansett dine garanti- og reklamasjonsrettigheter i behold.
 

Jeg ønsker Personlig support

Vi er din Apple-ekspert og hjelper deg med alt, enten det gjelder å oppdatere, legge inn ny programvare eller ta backup. Det finnes egentlig ingen grenser for hva vi kan hjelpe deg med: Organisere familiebilder, lage en video til konfirmasjon m.m.

Se alt av hva vi kan hjelpe deg med og book personlig support
 

Jeg har Eplehuset forsikring

Dersom du er forsikret med Eplehusets Trygghets- eller skjermforsikring, meld først skade på produktet som er dekket.

Våre forsikringer sikrer deg ved uhell på din iPhone og dekker feil som ikke omfatttes av garanti eller reklamasjonsrett. Til eksempel om noen søler et glass cola over din iPhone eller den går i bakken og skjermen knuses.

Les mer om våre forsikringer

Før du leverer inn din Apple Watch.

Før klokken kan leveres inn på service må du sørge for å fjerne sammenkoblingen mellom Apple Watch og iPhone, samt deaktivere aktiveringslåsen.

Koble fra med iPhone:

  • Hold Apple Watch og iPhone tett sammen
  • Åpne Watch-appen på iPhone og trykk på "Min klokke"-fanen
  • Trykk på Apple Watch og deretter på "Fjern Apple Watch-kobling"
  • Skriv inn ditt Apple-ID-passord
  • Trykk på nytt for å bekrefte

Hvis du ikke får tilgang til iPhone eller Apple Watch, eller hvis Apple Watch ikke er koblet sammen med iPhone:

  • På en datamaskin går du til iCloud.com
  • Logg deg på med Apple-ID-en og åpne "Innstillinger" (Settings).
  • Klikk på Apple Watch under "Mine enheter" (My Devices)
  • Klikk på ikonet med krysset ved siden av enheten
  • Klikk på Fjern (remove) for å bekrefte

 

Denne artikkelen handlet om: