Vår ekspertise

Vi selger ikke bare Apple-produkter. Vi lever for disse produktene, og kan med stolthet si at vi er Apple-eksperter, og Apples prefererte samarbeidspartner. Nettopp derfor ønsker vi å dele vår kunnskap og våre tips med deg, slik at du får mest mulig ut av produktene dine.

Digital begeistring!


 

Apple Watch

Nå dine treningsmål med Apple Watch

Vi viser deg hvordan du kan bruke Apple Watch som et verktøy til å nå dine treningsmål, enten det er til løping eller bare bedre helse generelt.

Tips til hvordan bruke Apple Watch

Visst er det en klokke, men den er også så mye mer. Vi oppsummerer, og ser nærmere på hva Apple Watch faktisk kan gjøre for deg i hverdagen. 

Slik sparer du batteri på Apple Watch

Opplever du at Apple Watch går tom for batteri lenge før dagen er omme? Med noen enkle grep kan du få favorittklokken din til å vare lengre. Vi viser deg hvordan.

iPhone & iPad

Slik bruker du Apple Pay

Vi viser deg hvordan du aktiverer og legger inn kort for å bruke Apple Pay med iPhone, iPad, Apple Watch og Mac. På 1-2-3 er du i gang med trådløs betaling!

Knust skjerm på iPhone?

Det ordner vi. Ofte på dagen. Som autorisert Apple-verksted hjelper vi deg å bytte skjerm på din iPhone. Se priser og få skjermen din byttet, raskt og enkelt.

Ta bedre bilder med iPhone

Det beste kameraet er det du har for hånden. Finn ut hvordan du tar bedre bilder med kameraet på iPhone, og få tips til tilbehøret som gjør bildene enda bedre.

Mac

Skal jeg velge Mac eller PC?

Vi viser deg forskjellene mellom Mac og PC, og gir deg ekspertråd og gode tips før du skal kjøpe. Da blir det enkelt og greit å velge det som er riktig for deg.

Slik kan du være kreativ med Mac

Macen er utstyrt med en rekke apper du kan bruke for å utfolde deg kreativt enten du ønsker å redigere video, lage musikk eller fotografering.

Hvilken Mac skal jeg velge?

Skal du kjøpe deg ny Mac og er usikker på om du skal velge MacBook, MacBook Air eller MacBook Pro? Vi sammenligner de ulike modellene slik at du kan ta riktig valg.

Kreativitet & musikk

Lær å tegne med Adobe Draw på iPad

Odin Antonsen, vinneren av Eplehuset-stipendet 2018, viser deg hvordan få mest ut av iPad og Apple Pencil til å lage flotte illustrasjoner,

Gjør mer med Apple Pencil

Enten du har kjøpt Apple Pencil for å tegne eller ta notater, vi vet hvordan du kan få mer ut pennen og gir deg tips til apper som utnytter Apple Pencil.

Fremtidens musikkteknologi!

Drømmer du om å skape din egen musikk? Gjør som verdensstjernene Stevie Wonder og Meghan Trainor, og skap særpreget du er ute etter med Roli

Smarte hjem

Spar strøm med smart varmestyring

Våre smarttermostater passer på og regulerer temperaturen etter dine rutiner. Hjemmet blir mer behagelig og du sparer strøm - uten å løfte en finger. Se hvordan

Hva er smarte hjem?

Våre smarte hjem-produkter dekker alle hjem og rom, fra den første hybelen til stor bolig, fra kjelleren til loftet. Og du trenger ikke å være teknisk. La oss vise deg hvorfor.

Slik får du bedre hjemmemiljø og inneklima

Belysning, temperatur og støynivå er viktigere enn man tror, men gjør underverker når det er korrekt. Vi har produktene som gjør det enkelt å skape et godt hjem.

Studentliv

Digital studieteknikk

Lær hvordan du samler, noterer, strukturerer og bearbeider digital informasjon, og få en bedre hverdag med god studieteknikk på digitale plattformer.

Gjør hybelen klar til fest!

Enten du ønsker å samle gjengen en vanlig torsdag eller du skal feire at eksamen endelig er over, så er lyd og lys essensielt for å skape den rette stemningen på festen.

Går du kreative studier?

Da vil du elske disse Apple-produktene! Hos oss finner du verktøyene som forenkler, forbedrer og digitaliserer det kreative arbeidet.

 

 

Vil du få med deg aktuelle tilbud, nyheter og nyttige tips?
Følg oss på sosiale medier!