Vår ekspertise.

Vi selger ikke bare Apple-produkter. Vi lever for disse produktene, og kan med stolthet si at vi er Apple-eksperter, og Apples prefererte samarbeidspartner. Nettopp derfor ønsker vi å dele vår kunnskap og våre tips med deg, slik at du får mest mulig ut av produktene dine.

Digital begeistring!

 


Studentliv

Hvorfor skal jeg velge Mac til studiene?

Mac er enkel å bruke, sikker og kraftig. Den leveres med et sett fantastiske apper som du vil nyte godt av i studietiden. Se flere goder grunner til hvorfor du bør velge Mac.

Hvorfor skal jeg velge iPad til studiene?

iPad åpner for stadig nye læringsmuligheter. Den er et kraftig verktøy som studenter elsker å bruke. Tynne, lette og solide iPad gir studieteknikk et helt nytt innhold, og gjør at forelesninger blir mer engasjerende enn noen gang.

Dine fordeler som student

Som student eller lærer har du alltid noen fordeler når du handler i våre butikker og på nett. Rabatt, betalingsutsettelse og produkter som passer perfekt til utdanning.

 

Apple Watch

Apple Watch og EKG

Apple Watch Series 4 og den nye EKG-appen samarbeider om registrere og analysere hjerterytmen din, og kan indikere om hjerterytmen din slår i et normalt eller ujevn hjerterytme.

Apple Watch gir trygghet

Med enda mer avansert akselerometer og gyroskop kan Apple Watch Series 4 registrere alvorlige fall - og ringe nødetatene så hjelpen er nær. Lær mer om fallregistrering.

Tips til hvordan bruke Apple Watch

Visst er det en klokke, men den er også så mye mer. Vi oppsummerer, og ser nærmere på hva Apple Watch faktisk kan gjøre for deg i hverdagen. 

iPhone & iPad

Hvordan bruke Filer-appen på iPhone, iPad og iPod Touch

Med Filer-appen kan du ha alle filene dine samlet i én enkelt app, se og administrere dem fra hvilken som helst av dine enheter - uansett hvor filene er lagret eller hvor du er i verden.

Slik konfigurerer du en iPhone, iPad eller iPod Touch

Finn ut hvordan du konfigurerer og setter opp en iPad, iPhone og iPod Touch. Med bare et par tastetrykk er de satt opp til dine preferanser og smak.

Flytte fra Android til iPad, iPhone eller iPod Touch

Om du tidligere har brukt Android og nå skal bruke iPhone, iPad eller iPod Touch, så kan du overføre innhold ved hjelp av Flytt til iOS-appen. Vi viser deg hvordan.

Mac

Mac på arbeidsplassen

Uansett hvilken Mac du velger får du programvare og maskinvare som er utviklet med tanke på hvordan vi jobber. Verktøy som hjelper deg å jobbe mer effektivt, smartere og produktivt.

Hvordan sette opp en ny Mac

Det er enkelt å sette opp en ny Mac, men det kjennes også godt å være ekstra forberedt. Vi viser deg hvordan oppstartsmenyen fungerer, og gir deg tips og råd til hva du bør gjøre.

Fra Windows til Mac

Det er enklere enn du tror å gå fra Windows og PC til Mac. Vi viser deg de noen av forskjellene og lærer deg hvordan utføre de vanligste oppgavene, så du raskt kommer i gang.

Kreativitet & musikk

Mistet eller ødelagt AirPods?

Det er ikke sikkert du trenger å kjøpe et helt nytt sett. Vi viser deg hvordan du kan bruke Finn iPhone til å finne tilbake til dem og erstatte en mistet AirPod eller etuiet.

Kom i gang med Apple Music

Hva er egentlig Apple Music, og hvordan kan det berike musikkopplevelsen din? Vi viser deg hvordan komme i gang med Apple Music og mulighetene strømmetjenesten tilbyr.

Våre beste tips til Apple Music

Lyst til å bli kjent med de beste spillelistene og funksjonene Apple Music har å tilby? Vi i Eplehuset deler gledelig våre erfaringer. Les våre beste tips!

Smarte hjem

Spar strøm med smart varmestyring

Våre smarttermostater passer på og regulerer temperaturen etter dine rutiner. Hjemmet blir mer behagelig og du sparer strøm - uten å løfte en finger. Se hvordan

Hva er smarte hjem?

Våre smarte hjem-produkter dekker alle hjem og rom, fra den første hybelen til stor bolig, fra kjelleren til loftet. Og du trenger ikke å være teknisk. La oss vise deg hvorfor.

Slik får du bedre hjemmemiljø og inneklima

Belysning, temperatur og støynivå er viktigere enn man tror, men gjør underverker når det er korrekt. Vi har produktene som gjør det enkelt å skape et godt hjem.

 

 

Vil du få med deg aktuelle tilbud, nyheter og nyttige tips?
Følg oss på sosiale medier!