Kunnskap og inspirasjon

Blogg: Vår ekspertise

Vi selger ikke bare Apple-produkter. Vi lever for disse produktene, og kan med stolthet si at vi er Apple-eksperter, og Apples prefererte samarbeidspartner. Nettopp derfor ønsker vi å dele vår kunnskap og våre tips med deg, slik at du får mest mulig ut av produktene dine.

Digital begeistring!

 

Kunnskap og inspirasjon

Blogg: Vår ekspertise

Vi selger ikke bare Apple-produkter. Vi lever for disse produktene, og kan med stolthet si at vi er Apple-eksperter, og Apples prefererte samarbeidspartner. Nettopp derfor ønsker vi å dele vår kunnskap og våre tips med deg, slik at du får mest mulig ut av produktene dine.
 

 

 

Mac

Mac motiverer elever og lærere

Det er svært mange gode argumenter for å velge Mac i undervisningen. Eplehuset har lang og bred erfaring i å være en utdanningspartner for skoleledere, lærere, IT-ansvarlige og elever.

Hjemmekontor

Trenger du tips og råd for hvordan best jobbe hjemmefra eller hva du trenger til å bygge ditt eget hjemmekontor? Vi gir deg våre anbefalinger!

Før du selger eller gir bort din Mac

Før du skal selge eller gi bort din Mac er det viktig at du fjerner personlig informasjon og data. Vi viser deg hvordan.

iPhone & iPad

Apple og personvern

Produktene og tjenestene fra Apple inkluderer nyskapende teknologier og teknikker for personvern, utviklet for å minimere hvor mye data andre har tilgang til.

Skjermfri tid

Av og til er det greit å være helt koblet av. Vi viser deg hvordan du kan sette opp skjermfri tid for deg og familien.

Slik kan du bruke Kontrollsenter på iPhone, iPad og iPod Touch

Med Kontrollsenter kan du enkelt skru av og på lyset, bytte sang og øke volumet, åpne kalkulator og masse mer. Vi viser deg hvordan tilpasse Kontrollsenter på iPhone, iPad og iPod Touch

 

Apple Watch

Hvorfor velge Apple Watch

Med Apple Watch får du en treningspartner, verdifull innsikt i helsen din og muligheten til å være i kontakt med alt og alle du bryr deg om.

Hva er nytt i watchOS?

Med nye funksjoner for helse og trening, og flere måter å gjør din klokke helt unik på, så er siste watchOS det beste som har skjedd din Apple Watch. Se hva som er nytt.

Oppdater Apple Watch

Få hjelp til å oppgradere til siste versjon av watchOS. Vi viser deg hvordan oppdatere via iPhone eller direkte på Apple Watch, og hva du kan gjøre om du står fast.

Studentliv

Hvorfor skal jeg velge Mac til studiene?

Mac er enkel å bruke, sikker og kraftig. Den leveres med et sett fantastiske apper som du vil nyte godt av i studietiden. Se flere goder grunner til hvorfor du bør velge Mac.

Hvorfor skal jeg velge iPad til studiene?

iPad åpner for stadig nye læringsmuligheter. Den er et kraftig verktøy som studenter elsker å bruke. Tynne, lette og solide iPad gir studieteknikk et helt nytt innhold, og gjør at forelesninger blir mer engasjerende enn noen gang.

5% studentrabatt

Som student eller lærer har du alltid noen fordeler når du handler i våre butikker og på nett. Rabatt, betalingsutsettelse og produkter som passer perfekt til utdanning.

Musikk og lyd

Mistet eller ødelagt AirPods?

Det er ikke sikkert du trenger å kjøpe et helt nytt sett. Vi viser deg hvordan du kan bruke Finn iPhone til å finne tilbake til dem og erstatte en mistet AirPod eller etuiet.

Kom i gang med Apple Music

Hva er egentlig Apple Music, og hvordan kan det berike musikkopplevelsen din? Vi viser deg hvordan komme i gang med Apple Music og mulighetene strømmetjenesten tilbyr.

Våre beste tips til Apple Music

Lyst til å bli kjent med de beste spillelistene og funksjonene Apple Music har å tilby? Vi i Eplehuset deler gledelig våre erfaringer. Les våre beste tips!

Kreativitet

Apple Pencil. Til alt

Lurer du på om du skal kjøpe en Apple Pencil og hva den kan brukes til? Vi viser deg fordelene, tips til apper og mer, så du enkelt kan finne ut om Apple Pencil er for deg.

Lær å tegne med Adobe Draw på iPad

Odin Antonsen, vinneren av Eplehuset-stipendet 2018, viser deg hvordan få mest ut av iPad og Apple Pencil til å lage flotte illustrasjoner,

Ta kreativiteten til nye høyder

Ønsker du å jobbe raskere og enklere i programmer som Photoshop, InDesign og Final Cut? Med Palette er du sikret førsteklasses arbeidsflyt i dine favorittprogram.

Smarte hjem

Hva er smarte hjem?

Våre smarte hjem-produkter dekker alle hjem og rom, fra den første hybelen til stor bolig, fra kjelleren til loftet. Og du trenger ikke å være teknisk. La oss vise deg hvorfor.

Kom i gang med Hjem-appen

Med Hjem-appen kan du enkelt samle og organisere dine HomeKit-produkter. Vi viser deg hvordan du legger til tilbehør og bruker appen med iPhone, Apple TV og Siri.

Spar strøm med smart varmestyring

Våre smarttermostater passer på og regulerer temperaturen etter dine rutiner. Hjemmet blir mer behagelig og du sparer strøm - uten å løfte en finger. Se hvordan

 

 

Vil du få med deg aktuelle tilbud, nyheter og nyttige tips?
Følg oss på sosiale medier!