Vår ekspertise.

Vi selger ikke bare Apple-produkter. Vi lever for disse produktene, og kan med stolthet si at vi er Apple-eksperter, og Apples prefererte samarbeidspartner. Nettopp derfor ønsker vi å dele vår kunnskap og våre tips med deg, slik at du får mest mulig ut av produktene dine.

Digital begeistring!

 


 

Apple Watch

Apple Watch og EKG

Apple Watch Series 4 og den nye EKG-appen samarbeider om registrere og analysere hjerterytmen din, og kan indikere om hjerterytmen din slår i et normalt eller ujevn hjerterytme.

Apple Watch gir trygghet

Med enda mer avansert akselerometer og gyroskop kan Apple Watch Series 4 registrere alvorlige fall - og ringe nødetatene så hjelpen er nær. Lær mer om fallregistrering.

Tips til hvordan bruke Apple Watch

Visst er det en klokke, men den er også så mye mer. Vi oppsummerer, og ser nærmere på hva Apple Watch faktisk kan gjøre for deg i hverdagen. 

iPhone & iPad

Slik bruker du Apple Pay

Vi viser deg hvordan du aktiverer og legger inn kort for å bruke Apple Pay med iPhone, iPad, Apple Watch og Mac. På 1-2-3 er du i gang med trådløs betaling!

Knust skjerm på iPhone?

Det ordner vi. Ofte på dagen. Som autorisert Apple-verksted hjelper vi deg å bytte skjerm på din iPhone. Se priser og få skjermen din byttet, raskt og enkelt.

Ta bedre bilder med iPhone

Det beste kameraet er det du har for hånden. Finn ut hvordan du tar bedre bilder med kameraet på iPhone, og få tips til tilbehøret som gjør bildene enda bedre.

Mac

Bygg din egen Mac

Som eneste norske Apple-forhandler gjør vi det enkelt å skreddersy en Mac som passer dine behov. Du kan konfigurere Macen på flere ulike måter, slik at det blir helt rett for deg.

Hvordan sette opp en ny Mac

Det er enkelt å sette opp en ny Mac, men det kjennes også godt å være ekstra forberedt. Vi viser deg hvordan oppstartsmenyen fungerer, og gir deg tips og råd til hva du bør gjøre.

Fra Windows til Mac

Det er enklere enn du tror å gå fra Windows og PC til Mac. Vi viser deg de noen av forskjellene og lærer deg hvordan utføre de vanligste oppgavene, så du raskt kommer i gang.

Kreativitet & musikk

Mistet eller ødelagt AirPods?

Det er ikke sikkert du trenger å kjøpe et helt nytt sett. Vi viser deg hvordan du kan bruke Finn iPhone til å finne tilbake til dem og erstatte en mistet AirPod eller etuiet.

Kom i gang med Apple Music

Hva er egentlig Apple Music, og hvordan kan det berike musikkopplevelsen din? Vi viser deg hvordan komme i gang med Apple Music og mulighetene strømmetjenesten tilbyr.

Våre beste tips til Apple Music

Lyst til å bli kjent med de beste spillelistene og funksjonene Apple Music har å tilby? Vi i Eplehuset deler gledelig våre erfaringer. Les våre beste tips!

Smarte hjem

Spar strøm med smart varmestyring

Våre smarttermostater passer på og regulerer temperaturen etter dine rutiner. Hjemmet blir mer behagelig og du sparer strøm - uten å løfte en finger. Se hvordan

Hva er smarte hjem?

Våre smarte hjem-produkter dekker alle hjem og rom, fra den første hybelen til stor bolig, fra kjelleren til loftet. Og du trenger ikke å være teknisk. La oss vise deg hvorfor.

Slik får du bedre hjemmemiljø og inneklima

Belysning, temperatur og støynivå er viktigere enn man tror, men gjør underverker når det er korrekt. Vi har produktene som gjør det enkelt å skape et godt hjem.

Studentliv

Digital studieteknikk

Lær hvordan du samler, noterer, strukturerer og bearbeider digital informasjon, og få en bedre hverdag med god studieteknikk på digitale plattformer.

Gjør hybelen klar til fest!

Enten du ønsker å samle gjengen en vanlig torsdag eller du skal feire at eksamen endelig er over, så er lyd og lys essensielt for å skape den rette stemningen på festen.

Går du kreative studier?

Da vil du elske disse Apple-produktene! Hos oss finner du verktøyene som forenkler, forbedrer og digitaliserer det kreative arbeidet.

 

 

Vil du få med deg aktuelle tilbud, nyheter og nyttige tips?
Følg oss på sosiale medier!