Kom i gang

Hvordan sette opp en iPhone eller iPad?

Få ting er så gøy som å åpne en splitter ny iPhone eller iPad - og raskt komme i gang med alt man elsker å gjøre.  Vi guider deg gjennom de viktigste trinnene.

Slik konfigurerer du en iPhone og iPad >

 

 

 

 

Kom i gang

Fra Android til iOS.

Har du tatt skrittet og gått over til iOS? Med Flytt til iOS kan du overføre innhold fra en telefon eller nettbrett med Android, til din nye iPhone eller iPad.

Les mer om Flytt til iOS >

 

 

 

 

Kom i gang

Overføre fra gammel til ny.

Ved hjelp av iCloud eller iTunes kan du ta en sikkerhetskopi av én enhet, og overføre alle filer, innstillinger og mer til din nye iPhone eller iPad. Ny enhet. Samme innhold.

Slik overfører du innhold fra en iOS til en annen >

 

 

Kom i gang

Apple i familien.

Fra Skjermtid som setter begrensning på hvor mye tid barna kan bruke i bestemte apper til Familiedeling som lar en kjøpe noe én gang og dele uendelig, iPhone og iPad kommer med kraftige funksjoner som lar familien ha full kontroll og oversikt over enhetene.

Bli kjent med funksjonene >

 

 

 

 

Kom i gang

Bruk og tilpass Kontrollsenter

Ta et bilde, styr musikken, skru på lommelykta, bruk kalkulator, sett på Ikke forstyrr og masse mer - uten å åpne opp en eneste app. Kontrollsenter gir deg umiddelbar tilgang til de tingene du gjør oftest.

Slik konfigurerer du Kontrollsenter >

 

 

Kom i gang

Kom i gang med Filer-appen

Med Filer-appen kan du ha alle filene dine samlet i én enkelt app, se og administrere dem fra hvilken som helst av dine enheter - uansett hvor filene er lagret eller hvor du er i verden.

Slik bruker du Filer-appen på iPhone og iPad >

 

 

 

 

Kom i gang

Rask tilgang og smarte bevegelser

For å oppnå en ubrutt overflate, der ingenting kommer i veien for brukeropplevelsen, har Apple erstattet Hjem-knappen med nye, men velkjente måter å finne frem på. Bruk bevegelser på din iPhone X og nyere for å raskt navigere, bruke fleroppgaver, justere innstillinger og få tilgang til alt du bruker mest.

Lær grunnleggende og avanserte bevegelser >

 

 

Ekspertise

Lyst til å lære mer?

Det er mye som gjør en iPhone og iPad til de fantastiske verktøyene de er. Vi i Eplehuset er ekspert på Apple og derfor ønsker vi å dele vår kunnskap og tips med deg, slik at du får mest mulig ut av produktene dine.

Les våre råd og beste tips >

 

Kurs og support

PT-time.

I Eplehuset er vi opptatt av at du skal få mest mulig ut av din iPhone og iPad. Derfor tilbyr vi PT-timer, 1-til-1 sammen med en av våre kunnskapsrike medarbeidere.

Book PT-time >

 

Kurs

Utforsk noe nytt.

Enten du er helt nybegynner eller bare har lyst til å lære noe nytt og spennende, med våre kurs får du gjort enda mer - smartere og raskere, med din elskede iPhone og iPad.

Meld deg på kurs >