Kom i gang med iPhone eller iPad.

Gratulerer med din nye telefon eller nettbrett. Nå tar det bare noen få minutter å komme i gang.

 

Kom i gang med iPhone eller iPad.

Gratulerer med din nye telefon eller nettbrett. Nå tar det bare noen få minutter å komme i gang.

 

Kom i gang med iPhone eller iPad.

Gratulerer med din nye telefon eller nettbrett. Nå tar det bare noen få minutter å komme i gang.

Konfigurer iPhone eller iPad

Med Apple er det enkelt å sette opp din nye enhet. Bare start dem opp og følg stegene på skjermen. Har du allerede en iPhone eller iPad, så fikser de det meste helt selv. Start opp, legg den nye og gamle ved siden av hverandre, og velg Hurtigstart.

For stegvis guide, følg den som passer deg best


Fra Android til iOS

Har du tatt skrittet og gått over til iOS? Med Flytt til iOS kan du overføre innhold fra en telefon eller nettbrett med Android, til din nye iPhone eller iPad.


Sømløst bytt mellom alle enhetene dine 

Med de innebygde Kontinuitetfunksjonene er det enklere enn noensinne å veksle mellom Mac, iPad, iPhone pg Apple Watch. Start oppgaven på Mac, fortsett på iPhone og avslutt på iPad. Eller motsatt.


Familiedeling, Foreldrekontroll og Skjermfri tid

iPhone og iPad kommer med kraftige funksjoner som lar foreldre få kontroll og bestemme hvordan barna skal bruke enhetene sine. Er det flere som skal bruke Apple i familien, anbefaler vi å bli kjent med Familiedeling.


Konfigurer Nødinfo for deg eller noen i familien

Med Nødinfo kan ambulansepersonell få tilgang til viktig medisinsk informasjon om deg fra den låste skjermen, selv om de ikke har koden din. De kan se informasjon som allergier og medisinske tilstander samt informasjon om nødkontakter.


Finn roen med Fokus

Bruk Fokus for å være tilstede i øyeblikket når du trenger å konsentrere deg eller legge fra deg enheten. Du kan tilpasse Fokus-innstillinger og velge når du vil motta varslinger, samtidig som du informerer andre om når du er opptatt.


iOS 17

iOS 17 for iPhone inneholder store oppdateringer av kommunikasjonsapper, enklere deling med AirDrop, mer intelligente skrivefunksjoner, og nye brukeropplevelser med Journal og Ventemodus.


iPadOS 17

Med redesignet låst skjerm og interaktive widgeter, nye smarte funksjoner i PDF-er og Notater, oppdateringer for Meldinger, FaceTime og Safari, og en helt ny Helse-app. 

Flere gode råd om iPhone og iPad

Kamerafunksjonene på iPhone

Det beste kameraet er det du har for hånden. Med fantastiske funksjoner som Nattmodus, Portrettmodu og makro eller muligheten for QuickTake og Fotostiler, er iPhone verdens beste mobilkamera. Utforsk funksjonene


Multitasking på iPad

Med iPadOS kan du bruke Fleroppgaver til å jobbe med flere apper samtidig. Sammen med Dock og Spotlight er det enklere å være rask og effektiv enn noensinne.


Kontrollsenter

Ta et bilde, styr musikken, skru på lommelykta, bruk kalkulator, sett på Ikke forstyrr og masse mer - uten å åpne opp en eneste app. Kontrollsenter gir deg umiddelbar tilgang til de tingene du gjør oftest.


Koble Apple Watch til en ny iPhone

Det er enkelt å flytte over Apple Watch til en ny iPhone. Bruk iCloud-sikkerhetskopi til å ta backup av den gamle iPhonen din. Deretter sett opp den nye iPhone og velg siste backup når du blir bedt om det. Velg å bruke Apple Watch med den nye iPhone når det dukker opp.


Bruk Filer-appen

Med Filer-appen kan du ha alle filene dine samlet i én enkelt app, se og administrere dem fra hvilken som helst av dine enheter - uansett hvor filene er lagret eller hvor du er i verden. 

Bloggen

Lyst til å lære mer?

Det er mye som gjør en iPhone og iPad til de gode verktøyene de er - og vi kjenner til hver minste detalj. Vi i Eplehuset er ekspert på Apple og derfor ønsker vi å dele vår kunnskap og tips med deg, slik at du får mest mulig ut av produktene dine.

 

Tjenester

Supporttime

Vi er opptatt av at du skal få mest mulig ut av din iPhone og iPad. Derfor tilbyr vi Supporttime, 1-til-1 sammen med en av våre kunnskapsrike medarbeidere. Du stiller med spørsmålene. Vi stiller med kunnskapen.