Tilbake til Ekspertise

Reparasjon av iPhone


Er din iPhone ødelagt? Det ordner vi. Våre Apple-autoristerte verksted reparerer din iPhone uansett hvor du har kjøpt den. Hos våre servicesenter utfører vi også flere typer reparasjoner på dagen.

 

Hva kan jeg få hjelp med?

Som autorisert Apple-verksted hjelper vi deg med alt av garanti og reklamasjon, uansett hvor din iPhone er kjøpt. Vi hjelper deg også om uhellet har vært ute, som at skjermen har blitt knust eller væskeskade. For enten du ønsker hjelp med programvaren, reparasjon eller et forsikringsskriv: Vi ordner det.

Besøk våre servicesider og se alt vi kan hjelpe deg med, enten det er Mac, Apple Watch, iPad eller iPhone - og hvordan du registrerer en service hos oss.
 

Knust skjerm på iPhone

Som autorisert Apple-verksted hjelper vi deg med skjermbytte på de fleste iPhone, uansett hvor den er kjøpt. Hos våre servicesenter i Oslo, Trondheim og Bergen får du både utført testen og batteribytte på dagen dersom du registrerer tid under forhåndstregistreringen og leverer den inn før kl. 14 på hverdager og kl. 12 på lørdager.

Les mer om skjermbytte på iPhone
 

Batteribytte på iPhone

I alle våre servicesenter og butikker kan du få utført test og avdekket om det er feil på batteriet - helt kostnadsfritt. Hos våre servicesenter i Oslo, Trondheim og Bergen får du både utført testen og batteribytte på dagen dersom du registrerer tid under forhåndstregistreringen og leverer den inn før kl. 14 på hverdager og kl. 12 på lørdager.

Les mer om batteribytte på iPhone
 

Tilbud om erstatningsenhet

Som autorisert Apple-verksted er det enkelte komponenter vi ikke kan bytte på iPhone, og vi tilbyr da en erstatningsenhet av lik modell. En erstatningsenhet er i mange tilfeller et raskere og bedre alternativ enn en reparasjon. Erstatningsenheten er som ny, både fri for bruksslitasje og med nytt batteri, så den er alltid i bedre stand enn iPhonen som leveres inn. Erstatningsenheten kan inneholde mindre innvendige komponenter som tidligere har vært i bruk, men den er grundig testet og du har uansett dine garanti- og reklamasjonsrettigheter i behold.
 

Jeg ønsker Personlig support

Vi er din Apple-ekspert og hjelper deg med alt, enten det gjelder å oppdatere, legge inn ny programvare eller ta backup. Det finnes egentlig ingen grenser for hva vi kan hjelpe deg med: Organisere familiebilder, lage en video til konfirmasjon m.m.

Se alt av hva vi kan hjelpe deg med og book personlig support
 

Jeg har Eplehuset forsikring

Dersom du er forsikret med Eplehusets Trygghets- eller skjermforsikring, meld først skade på produktet som er dekket.

Våre forsikringer sikrer deg ved uhell på din iPhone og dekker feil som ikke omfatttes av garanti eller reklamasjonsrett. Til eksempel om noen søler et glass cola over din iPhone eller den går i bakken og skjermen knuses.

Les mer om våre forsikringer