Tilbake til Ekspertise

Hvorfor skal jeg velge Mac?


Oppdatert: Januar 2019


Mac er enkel å bruke, sikker og kraftig. Den leveres med et sett fantastiske apper som øker både produktiviteten og kreativiteten din. Og den fungerer sammen med iPhone og iPad på måter ingen andre datamaskiner kan. Og siden Apple utvikler både programvaren og maskinvaren, gir Mac en optimal brukeropplevelse.

 

Konstruert for å være bedre.

Når du velger en Mac får du maskinvare og programvare som er skapt for hverandre. Det gir utslag i hvor enkelt og raskt du kan gjøre arbeidet ditt, enten det er hjemme, på lesesalen eller på kontoret. Alle Macene er i tillegg tynnere og lettere, samtidig som de er kraftigere enn noensinne, og den kraftige maskinvaren gjør det mulig å få maksimal ytelse i alt du gjør. Her er noen av våre favoritter:

Store og funksjonsrike styreflater: Med raske sveip og tap kan du raskt og enkelt utføre en rekke snarveier og kommandoer i apper og menyer. Sveip opp med 3 fingre for å se alle åpne vinduer uansett program, eller ned for å se alle åpne vinduer i ett program.

FaceTime-kamera: Bruk det innebygde kameraet til å ringe venner og familier, rett fra skrivebordet eller kjøkkenbenken. Og det spiller ingen rolle om de ikke har Mac. Med FaceTime-kameraet på Macen kan du starte en videosamtale med noen som har en iPhone eller iPad.

 

 

Apper for absolutt alt.

En Mac leveres med suverene apper for kreativitet og produktivitet. Lag dokumenter, presentasjoner og filmer. Surf på nettet, send meldinger, ta notater, organiser kalenderen og mye mer. Microsoft Office fungerer selvsagt også utmerket på Mac.

Med FaceTime og Meldinger kan du besvare telefonsamtaler og meldinger som kommer inn på iPhone, rett fra Macen. I Mail kan du legge inn din eksisterende e-postkonto, som Microsoft Exchange og Gmail - og organisere, sende og svare e-post med vedlegg og notater.

Med apper som Kalender, Notater og Påminnelser kan du booke møter, invitere andre deltagere, sette opp huskelister, skissere ideer og tankekart, lage sjekklister med bilder og video - og enkelt dele alt med dine kollegaer eller venner og familie. Med iCloud aktivert vil i tillegg alle notater, påminnelser og kalenderhendelser alltid være tilgjengelige og oppdatert, på tvers av alle enhetene dine.

Og lag presentasjoner, rapporter og årsbudsjett med to streker under svaret. Pages (tekstbehandling), Numbers (regneark) og Keynote (presentasjon) gjør det lekende lett å være produktiv, med imponerende maler skreddersydd for arbeidslivet, skoleoppgaver, familieinvitasjoner og mer.

 

 

Laget for iPhone. Og omvendt.

Hvis du liker iPhone, vil du elske Mac. Ring og motta iPhone-samtaler på Macen, og send og motta tekstmeldinger. Bruk én Apple-enhet til å begynne på en e-post eller et dokument eller å surfe på nettet – og fortsett på en annen. iCloud holder bilder, musikk og annet oppdatert og synkronisert på Macen og alle iOS-enhetene dine.

Faktisk er alle Apple-produkter laget for å fungere sømløst og bedre sammen gjennom funksjoner som Handoff, Universelle utklipp og lett gjenkjennelige apper og brukergrensesnitt. Med Handoff kan du starte å skrive et dokument på iPad og fortsette på Macen. Med Universelle utklipp kan du kopiere tekst i Safari på iPhone og lime det rett inn i et dokument på Macen. Er det ikke internett der du er? Skru på Delt Internett på iPhone og surf trådløst på Macen.

 

Personvern og sikkerhet.

For Apple betyr din tillit alt. Derfor er sikkerhet og personvern noe av det første de tenker på. Produkter og tjenester er utformet for å beskytte informasjonen din, slik at du kan konsentrere deg om daglige gjøremål – helt uten bekymringer.

Gatekeeper gjør det tryggere å laste ned apper og beskytter deg mot å laste ned skadelig programvare. Laster du i tillegg ned alle appene dine fra App Store, er alle appene nøye sjekket før de blir godkjent. Videre bidrar funksjonen App Sandbox til å isolere apper fra kritiske systemkomponenter på Macen, innholdet ditt og de andre appene.

Og trenger du råd og tips til en tryggere digital hverdag? Vi i Eplehuset kan alt om smarte innstillinger, backup og sikkerhetskopiering, passord og nettvett - og hjelper deg gjerne.

 


Sammenlign Mac-modeller.


Sammenlign
Mac-modeller.

 

Denne artikkelen handlet om:

Mac