Hvorfor skal jeg velge Mac?

Mac er enkel å bruke, sikker og kraftig. Den leveres med et sett fantastiske apper som øker både produktiviteten og kreativiteten din. Og den fungerer sammen med iPhone og iPad på måter ingen andre datamaskiner kan. Og siden Apple utvikler både programvaren og maskinvaren, gir Mac en optimal brukeropplevelse.

 

 

Hvorfor skal jeg velge Mac?

Mac er enkel å bruke, sikker og kraftig. Den leveres med et sett fantastiske apper som øker både produktiviteten og kreativiteten din. Og den fungerer sammen med iPhone og iPad på måter ingen andre datamaskiner kan. Og siden Apple utvikler både programvaren og maskinvaren, gir Mac en optimal brukeropplevelse.


 

 

 

Design og ytelse

Konstruert for å være bedre.

Når du velger en Mac får du maskinvare og programvare som er skapt for hverandre. Det gir utslag i hvor enkelt og raskt du kan gjøre arbeidet ditt, enten det er hjemme, på lesesalen eller på kontoret. Alle de bærbare Macene er i tillegg tynnere og lettere, samtidig som de er kraftigere enn noensinne, og den kraftige maskinvaren gjør det mulig å få maksimal ytelse i alt du gjør.

 

 

Retina-skjerm

Se det store bildet og den minste detalj.

Den høyoppløselige Retina-skjermen på Mac er midt i blinken for alle som trenger ekstra skjermplass til store prosjekter - med en oppløsning som fremhever selv de minste detaljer. Det er essensielt hvis man er interessert i ting som grafisk design, ingeniørarbeid eller videoregidering eller setter pris på skarp, krystallklar tekst når man leter etter informasjon på nettet eller skriver oppgaver.

 

Batteri

Batteri som varer hele dagen.

Med Mac får de overlegen ytelse i en syltynn design, med et batteri som varer hele dagen - opptil tolv timer. Så flere kan bygge, designe, utvikle og skrive, uten å være bundet til et strømuttak.

 

Ytelse

Stasjonær kraft. I mobil form.

Prosessorer med høy ytelse, førsteklasses grafikk og lynrask flashlagring gir Macen krefter til å håndtere massive prosjektfiler og kjøre flere profesjonelle apper samtidig. Og all denne kraften har fått klass i en utrolig tynn og lett design, som gjør det mulig for alle å jobbe nesten hvor som helst.

 

Tastatur og styreflate

Gjør det mer presist.

Tastaturet i full størrelse er komfortabelt og presist, enten du skriver eller koder. Og i motsetning til andre bærbare, kan du trykke hvor som helst på den romslige Force Touch-styreflaten på en Mac. Ved hjelp av intuitive bevegelser som knip-for-å-zoome og forskjeller i hvor hardt du trykker, forstår den nøyaktig hvor du vil.

 


 

 

 

Inkluderte apper

Apper for absolutt alt.

En Mac leveres med suverene apper for kreativitet og produktivitet. Lag dokumenter, presentasjoner og filmer. Surf på nettet, send meldinger, ta notater, organiser kalenderen og mye mer. Microsoft Office fungerer selvsagt også utmerket på Mac.

 


 

 

Pages

Imponerende.
Med stor I.

Med Pages trenger du ikke anstrenge deg for å lage dokumenter som skiller seg ut. Velg en mal, og bruk de kraftige verktøyene til å legge inn bilder, filmer, figurer eller diagrammer. Det har aldri vært lettere å skape gode leseopplevelser.

 

 

Numbers

Regneark som får alle
bunnlinjer til å se bra ut.

Et regneark trenger ikke se ut som en gammeldags regnskapsbok. Det er derfor Numbers lar deg begynne med et tomt arbeidsområde, og ikke med et endeløst rutenett. Det er enkelt å lage regneark med diagrammer, tabeller og bilder – og nå også med smarte kategorier, slik at tallene dine virkelig kommer til sin rett.

 

 

Keynote

Presentasjoner for
perfeksjonister.

Keynote gjør det enkelt å lage – og holde – impo­nerende presentasjoner. Med kraftige grafiske verktøy kan du lage lysbilder med effektfulle filmatiske over­ganger som fremhever ideene dine.

 

 

iMovie

Fortell enda bedre historier.

Enkel design og intuitive redi­geringsfunksjoner gjør det enkelt å lage flotte filmer i 4K og trailere i Hollywood-stil. Og med iMovie Theater kan du vise dem på alle enhetene dine.

 

 

GarageBand

Det enkleste verktøyet for å lage musikk med et rikt lydbilde.

Med et intuitivt grensesnitt og tilgang til et fullstendig lydbibliotek har det aldri vært enklere å lære, spille, gjøre opptak eller dele musikk slik proffene gjør det.

 

 

Bilder

Hold orden i et stadig voksende bildebibliotek.

Og sørg for at det er lett tilgjengelig. Perfeksjoner bildene dine, og lag vakre gaver du kan dele med andre. Og takket være iCloud-bilder kan du lagre alle bildene og videoene dine i skyen.

 

 


 

 

 

Kontinuitet

Laget for iPhone. Og omvendt.

Hvis du liker iPhone, vil du elske Mac. Ring og motta iPhone-samtaler på Macen, og send og motta tekstmeldinger. Bruk én Apple-enhet til å begynne på en e-post eller et dokument eller å surfe på nettet – og fortsett på en annen. iCloud holder bilder, musikk og annet oppdatert og synkronisert på Macen og alle iOS-enhetene dine. Faktisk er alle Apple-produkter laget for å fungere sømløst og bedre sammen gjennom funksjoner som Handoff, Universelle utklipp og lett gjenkjennelige apper og brukergrensesnitt.

 


 

 

Handoff

Start arbeidet på én enhet, og bytt til en annen enhet i nærheten for å fortsette der du slapp.

 

Universelle utklipp

Kopier innhold som tekst, bilder og videoer på én Apple-enhet, og lim inn innholdet på en annen Apple-enhet.

 

Kontinuitet-kamera

Bruk iPhone, iPad eller iPod touch til å skanne et dokument eller ta et bilde, så vises det øyeblikkelig på Macen.

 

AirDrop

Send blant annet dokumenter, bilder, videoer, nettsteder og kartposisjoner trådløst til en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac i nærheten.

 

Automatisk opplåsing

Få umiddelbar tilgang til Macen din når du bruker Apple Watch. Bare vekk Macen, så er du klar – du trenger ikke engang å skrive inn et passord.


 


 

 

 

 

Personvern

For Apple betyr din tillit alt.

Derfor er sikkerhet og personvern noe av det første de tenker på. Produkter og tjenester er utformet for å beskytte informasjonen din, slik at du kan konsentrere deg om daglige gjøremål – helt uten bekymringer.

Gatekeeper gjør det tryggere å laste ned apper og beskytter deg mot å laste ned skadelig programvare. Laster du i tillegg ned alle appene dine fra App Store, er alle appene nøye sjekket før de blir godkjent. Videre bidrar funksjonen App Sandbox til å isolere apper fra kritiske systemkomponenter på Macen, innholdet ditt og de andre appene.

 

 

 

 

 

Skapt for din måte å jobbe på.

 

Utdanning

Fremragende
i alle fag.

Kjør populære programvarer for studiene, som Microsoft Office. Send notatene dine til en Mac- eller iPhone-bruker via AirDrop. Og med sikker Touch ID og heldagsbatteri er Mac i en klasse for seg.

Mer >
 

Bedrift

En familie med talent
for forretninger.

Uansett hvilken Mac du velger, får du fenomenal ytelse, en praktfull Retina-skjerm, avanserte, innebygde sikkerhets-funksjoner og verdens mest avanserte operativsystem – slik at du kan yte ditt aller beste.

Mer >
 

Utdanning

Fremragende i alle fag.

MacBook Air og MacBook Pro med solid og bærbar design, lyssterke Retina-skjermer og heldagsbatteri er klare for alle typer studier.

Mer >

 

Bedrift

En familie med talent for forretninger.

MacBook Air og MacBook Pro. Med fenomenal ytelse, praktfulle Retina-skjermer, innebygde sikkerhetsfunksjoner og verdens mest avanserte operativsystem har du det du trenger for å yte ditt aller beste.

Mer >

 


Sammenlign Mac-modeller.


Sammenlign
Mac-modeller.