Om Eplehuset


Eplehuset er spesialist på Apple. Med vår nettbutikk og våre 21 butikker rundt om i landet skal vi sørge for at du får tilgang på det beste innen Apple-produkter og tilbehør. Vi ønsker også å sikre at du får en god kundeopplevelse når du handler hos oss, uansett om du handler på vegne av deg selv eller din bedrift.

 

Autorisert serviceverksted   

I Eplehuset har vi egne autoriserte serviceverksted. Vi reparerer alt av Apple-produkter,uansett hvor det er kjøpt!

Nyhetsbrev

Melder du deg på Eplehusets nyhetsbrev kan du motta spesialtilbud, nyheter og tips på e-post. Du kan selvsagt melde deg av når som helst! 

Fri frakt og rask levering

Visste du at vi har fri frakt på alle kjøp? I tillegg har vi bare 1-3 dagers leveringstid fra vårt sentrallager i Norge.

Hjem på døren (mellom 17-21)

På døren-pakke (kun for privatpersonkunder innenfor postens dekningsområde) sendes med posten, og leveres deretter på døren av postbud mellom kl 17-21. Du vil få en sms-varsling samme dag som levering, og normal leveringstid er en til tre dager etter utsending. Dersom du ikke er hjemme vil pakken leveres til ditt nærmeste postkontor. Sjekk om ditt postnummer er innenfor dekningsområde her: https://www.posten.no/motta/hjemlevering

Ekspress over natt

Ekspress over natt-pakke leveres på døren av Bring påfølgende arbeidsdag, betinget at din ordre registreres før kl 13.00, og at alle varer i ordren er på lager ved bestilling. Levering på døren innen kl. 09.00 neste morgen til de fleste byer og større tettsteder. Mindre steder får levering innen kl 16.00. Merk at for noen postnumre i Nordland, Troms og Finnmark må det påregnes 1-2 dager lengre fremsendingstid. I perioden 20. november–31. desember må det regnes én ekstra dag.

 

Organisasjonsnummer: 
Eplehuset AS: 981 642 511
Eplehuset Norge: 986 498 192 

Fakturaadresse, Eplehuset AS:
Eplehuset AS
Postboks 5713, Torgarden
7437 Trondheim

Historien

Eplehuset ble startet i Trondheim i september 2002. Bjørn Tore Brevik hadde lenge hatt en grunnleggende tanke om at Apples produkter burde gjøres mer tilgjengelig for mannen i gata. Som erfaren Applemann siden 1988 hadde han vært med i tykt og tynt, og opplevd den enorme oppturen det var når Steve Jobs ble hentet tilbake i 1997. Nye, spennende produkter ble lansert på løpende snor, og disse måtte vises frem til folket!

Idéen om en butikk i sentrum av Trondheim ble født, og Bjørn Tore fikk med seg Marit Buseth Hovde, Aksel Brovold og Frank-Steinar Reierskog på laget.

Bilde: Fra høyre; Bjørn Tore, Frank-Steinar, Marit og Aksel

Bilde: Åpning av Eplehuset Midtbyen

Butikken i Trondheim åpnet 7. september 2002, med 2 ansatte. Etter et års tid i Trondheim var tiden inne for å utvide driften. Vi hadde allerede en godt oppbygget kundebase på nordvestlandet, og valget falt derfor på Ålesund. Med både Trondheim og Ålesund på plass var tiden inne for å fortsette sørover, og et naturlig neste steg var vestlandets hovedstad - Bergen. En liten butikk på 45 kvadratmeter fikk raskt etablert seg som butikken med høyest omsetning pr kvadratmeter.

Med en veletablert base i tre butikker med god lønnsomhet var tiden inne for å innta hovedstaden. Eplehuset Oslo åpnet i november 2005. Året etter åpnet vi første versjon av vår nettbutikk. Videre har både butikkåpninger og høydepunkter stått i kø. Det som en gang var én liten butikk i Trondheim har blitt en stor kjede med butikker. Dette er vi stolte av og håper vi kan gjøre din begeistring like stor som vår!

1. september 2014 overtok vi Humac sine 8 butikker i Norge, og de to siste tilskuddene kom i november 2016 på henholdsvis Herkules Senter i Skien og i Hegdehaugsveien.

Vi teller nå 21 butikker i Norge!