Viktig serviceinformasjon: Vi anbefaler at du forhåndsregistrerer din service og booker tid for innlevering og henting. Da sparer du tid!


Viktig serviceinformasjon: Vi anbefaler at du forhåndsregistrerer din service og booker tid for innlevering og henting. Da sparer du tid!

Book tid her

 

Bytte skjerm på iPhone?
Det ordner vi. På timen.

 

 

Bytte skjerm på iPhone? Det ordner vi. På timen.

 


 

Skjermbytte hos Eplehuset

Ny skjerm. På timen.

Som autorisert Apple-verksted hjelper vi deg med skjermbytte på de fleste iPhone - uansett hvor den er kjøpt. I motsetning til andre har vi kun Apple-sertifiserte teknikere og verksteder, og er Apple Authorised Service Provider. Det betyr at hos oss får du reparert din iPhone av Apple-eksperter, alltid med originale reservedeler og dine reklamasjons- og garantirettigheter i behold.

I alle våre servicesenter og flere av våre butikker får du nå skjermbytte utført på timen!

Som autorisert Apple-verksted hjelper vi deg med skjermbytte på de fleste iPhone - uansett hvor den er kjøpt.

I motsetning til andre har vi kun Apple-sertifiserte teknikere og verksteder, og er Apple Authorised Service Provider. Det betyr at hos oss får du reparert din iPhone av Apple-eksperter, alltid med originale reservedeler og dine reklamasjons- og garantirettigheter i behold.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan registrerer jeg en service?

Hos oss kan du selv velge den løsningen som passer deg best. Du kan booke en ledig time hos et av våre servicesenter eller butikker som tilbyr timebooking, levere inn din iPhone hos en av våre andre butikker eller sende den inn til oss via post.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan registrerer jeg en service?

Hos oss kan du selv velge den løsningen som passer deg best. Du kan levere inn din iPhone hos et av våre servicesenter eller butikker som tilbyr skjermbytte på timen, en av våre andre butikker eller sende den inn til oss via post.

Skjermbytte på timen gjelder for?

Modeller: Skjermbytte på timen gjelder for iPhone 6S og nyere (unntatt iPhone SE 1. gen), og ved innlevering ved et av våre servicesenter eller butikker som tilbyr skjermbytte på timen. Vi hjelper deg selvfølgelig med skjermbytte på eldre iPhone også, men de må sendes inn til Apple for skjermbytte. Normal servicetid på disse modellene ligger derfor på ca. 20 dager.

Skadevurdering: Vi utfører alltid en rask skadevurdering ved innlevering, da enkelte skader på enheten kan gjøre at vi ikke kan garantere skjermbytte på timen. Dersom dette er tilfellet tilbyr vi alternative løsninger. For å avgjøre dette kreves en fysisk vurdering av enheten på stedet, og våre kunnskapsrike kollegaer vil gå gjennom alt sammen med deg.

Ved reklamasjon: Vi er opptatt av at du ikke unødvendig skal betale for en reparasjon og vil alltid sjekke for andre feil og om feilen kan være dekket av reklamasjon. Dersom dette viser seg å være tilfellet kan vi ikke utføre skjermbytte på timen, da prosessen i en reklamasjonssak kan ta opptil 48 timer. Men vi etterstreber alltid å få ferdig din skjermbytte så raskt som overhodet mulig.

 

Oversikt over priser

Modell Pris Utføres på timen
iPhone 5 til 6 Plus 2599 kr
iPhone 6S 3099 kr
iPhone 6S Plus 3399 kr
iPhone SE 1. gen 2599 kr
iPhone 7 3099 kr
iPhone 7 Plus 3399 kr
iPhone 8 3099 kr
iPhone 8 Plus 3399 kr
iPhone X 4699 kr
iPhone XR 3599 kr
iPhone XS 4699 kr
iPhone XS Max 5399 kr
iPhone 11 3599 kr
iPhone 11 Pro 4699 kr
iPhone 11 Pro Max 5399 kr
iPhone SE 2. gen 3099 kr
iPhone SE 3. gen 3099 kr
iPhone 12 Mini 4599 kr
iPhone 12 5099 kr
iPhone 12 Pro 5099 kr
iPhone 12 Pro Max 5799 kr
iPhone 13 Mini 4599 kr
iPhone 13 5099 kr
iPhone 13 Pro 5099 kr
iPhone 13 Pro Max 5799 kr

*) Vi utfører alltid en rask skadevurdering ved innlevering, da enkelte skader på enheten kan gjøre at vi ikke kan garantere skjermbytte på timen. Dersom dette er tilfellet tilbyr vi alternative løsninger. For å avgjøre dette kreves en fysisk vurdering av enheten på stedet, og våre kunnskapsrike kollegaer vil gå gjennom alt sammen med deg.

   

Hva gjør jeg før innlevering

1. Finn iPhone: For at vi skal kunne reparere din iPhone må Finn min iPhone være slått av.

2. Backup: Vi anbefaler alltid at du tar backup av innhold som er viktig for deg. På den måten mister du ingenting hvis enheten må slettes eller gjenopprettes. Vi kan selvfølgelig ta backup for deg. Ønsker du utført backup i forbindelse med skjermbytte så tar dette lenger tid, og vi kan da ikke garantere servicetid på én time. Du vil få oppgitt forventet servicetid ved innlevering.

3. Skadevurdering: Vi utfører alltid en rask skadevurdering ved innlevering, da enkelte skader på enheten kan gjøre at vi ikke kan garantere skjermbytte på timen. Dersom dette er tilfellet tilbyr vi alternative løsninger. For å avgjøre dette kreves en fysisk vurdering av enheten på stedet, og våre kunnskapsrike kollegaer vil gå gjennom alt sammen med deg. Er du i tvil, ta turen innom et av våre servicesenter og så hjelper vi deg.

 

Kan jeg sende via post?

For sending via post, fyll først ut forhåndsregistreringen her. Når den er fullført vil du få opp sendingsadressen som din iPhone skal sendes til og en service-ID. Service-IDen er det viktig at du merker pakken med, sånn at vi vet hvilken sak det gjelder og raskt kan komme i gang med skjermbytte på din iPhone.

Etter å ha innlevert en service vil du få tilsendt link til din egen serviceside, hvor du kan følge med på statusen på din iPhone. Du kan også navigere deg til siden ved å trykke her og fylle inn ordenummer og etternavn. Når servicen er ferdig og du har fått tilbake produktet ditt, så har du fortsatt tilgang til siden.

Hvor lang tid tar det? Når du sender inn din iPhone via post eller leverer den inn hos en av våre butikker som ikke tilbyr skjermbytte på timen, så ligger servicetiden normalt på ca. 7-10 dager.

 

 

Book time

 

Book time

 


 

 

Pant og innbytte

Lønner det seg ikke å reparere?

Pant og innbytte med Eplehuset er en enkel måte å bytte inn ditt gamle produkt for kredit. Hvis den er i god form, vil den leve et nytt liv med en ny eier. Hvis den ikke er det, vil vi resirkulere den gratis slik at materialene kan brukes igjen.

Sjekk hva du kan få >

 

Pant og innbytte

Lønner det seg ikke å reparere?

Pant og innbytte med Eplehuset er en enkel måte å bytte inn ditt gamle produkt for kredit. Hvis den er i god form, vil den leve et nytt liv med en ny eier. Hvis den ikke er det, vil vi resirkulere den gratis slik at materialene kan brukes igjen.

Sjekk hva du kan få >