Knust skjerm på iPhone?

Det ordner vi! Som autorisert Apple-verksted kan Eplehuset hjelpe deg å bytte skjerm på de fleste iPhone, uansett hvor den er kjøpt.

Hos oss beholder du alltid garantien og reklamasjonsretten. Vi har kun autoriserte verksted med sertifiserte teknikere, slik at du skal være trygg på at reparasjonen utføres av fagfolk og at alle deler som benyttes er originale.

Under finner du svar på de mest vanligste spørsmålene ved knust skjerm, samt hvordan registrere en service hos oss. Har du noen andre spørsmål? Ta kontakt med oss på chat som du finner nederst til høyre.

 

Den rimeligste forsikringen mot uhell finner du hos oss. Spør etter Belkin skjermbeskyttelse neste gang du er innom, så setter vi den på for deg. Perfekt plassering. Uten en boble.

 

 

Om skjermbytte.

Vi kan bytte skjerm på alle iPhone 5 og nyere.

Spørsmål: Kan skjermen byttes selv om iPhone er skadet?

Vi kan bytte skjermen så lenge det ikke er feil eller skader som gjør at skjermbytte ikke vil være mulig. Eksempler på dette kan være bøyd eller skadet chassis, feil på hovedkort eller væskeskade. I disse tilfellene vil du få tilbud om en erstatningsenhet og eventuelt prisoverslag om det ikke dekkes av reklamasjon eller garanti.

Spørsmål: Hva koster det?

Du finner alle våre priser her. Hos oss får du alltid et prisoverslag om noe ikke dekkes, og vi reparerer aldri før du har godkjent.

 

Hvordan registrere service.

Du kan besøke et av våre servicesenter der en del reparasjoner kan gjøres på dagen, en av våre butikker eller sende produktet ditt til oss. Gjerne forhåndsregistrer servicen din først. Da kan du spare både tid og bli prioritert ved kø. For å gjøre det enda enklere har du nå også mulighet til å reservere tid i servicedisken samtidig - og spare enda mer tid!

Du kan forhåndsregistrere servicen din her.


Har du Eplehuset Trygghetsforsikring?

Da kan du melde skaden din her.

 

Finn ditt servicesenter.


Servicesenter Oslo, Storgata 1
Man-fre: 10-19
Lørdag: 10-17

Servicesenter Bergen, Strandgaten 64
Man-fre: 10-19
Lørdag: 10-16

Servicesenter Trondheim, Dronningens gate 30
Man-lør: 10-18

Finn din butikk.


Vi har 22 butikker rundt om i landet som
sørger for at du får tilgang på det beste innen
Apple-produkter og tilbehør.

Se alle våre butikker.