Knust skjerm på iPhone?

Det fikser vi. Som autorisert Apple-verksted kan Eplehuset hjelpe deg å bytte skjerm på nesten alle iPhone. Vi håndterer også garanti- og reklamasjonssaker, selv om produktet er kjøpt et annet sted*. 


Sist oppdatert 07. juli 2017.

Det er mulig å bytte skjerm på iPhone 5, 5S, 5C, 6, 6 Plus, 6S og 6S Plus - med mindre vi eller Apple finner feil som gjør at de ikke kan skifte skjermen. Eksempler på slike tilfeller kan være bøyd eller skadet chassis, feil på hovedkort, væskeskade, eller andre feil som gjør at skjermbytte ikke er mulig. I disse tilfellene vil man få tilbud om en erstatningsenhet og evt prisoverslag om det ikke dekkes av reklamasjon eller garanti.

Autoriserte Apple-verksted, slik som Eplehuset, skifter kun deler i de situasjonene der det er mulig. Dersom ikke bytte av deler er mulig byttes telefonen i en erstatningsenhet av lik modell**. 

Hvis man leverer enheten til service går den videre til vårt serviceverksted hvor en tekniker feilsøker enheten. Utfallet av denne feilsøkingen avgjør om enheten blir reparert, byttet i en erstatningsenhet hos oss eller om enheten må sendes til Apple for reparasjon eller utbytte. Dersom enheten sendes til Apple vil Apples verksted avgjøre om bytte av glass eller erstatningsenhet må til for å rette feilen.

Priser for å bytte skjerm på iPhone

Meld skade på produkt som er dekket av Trygghetsforsikring.

REGISTRER SERVICE

*) Med noen få unntak som begrenser seg til enkelte modeller solgt i USA og Kina. 
**) Erstatningsenheten er samme modell som man leverte inn. Man kan dessverre ikke oppgradere til annen modell eller endre farge.