Skjermbytte på iPhone

Knust skjerm? Det ordner vi.

 

Skjermbytte på iPhone

Knust skjerm?
Det ordner vi.

 

 

Hvordan får jeg reparert skjermen?

Som autorisert Apple-verksted hjelper vi deg med skjermbytte på de fleste iPhone - uansett hvor den er kjøpt. I motsetning til andre har vi kun Apple-sertifiserte teknikere og verksteder, og er Apple Authorised Service Provider. Det betyr at hos oss får du reparert din iPhone av Apple-eksperter, alltid med originale reservedeler og dine reklamasjons- og garantirettigheter i behold.

Se alternativer for skjermbytte >


Hvor mye vil det koste?

Kostnaden avhenger av modell og dekningen din. Har du Eplehuset skjerm- eller trygghetsforsikring kan du få skjermbytte dekket fra 499,-. Og er du student får du alltid 5% rabatt på skjermbytte.

Se pris for skjermbytte på din modell >


Hvor lang tid tar det?

Hos våre servicesenter i Oslo, Bergen og Trondheim kan du få skjermbytte på dagen dersom du leverer den inn før kl. 14 på hverdager og kl. 12 på lørdager. Vi anbefaler at du forhåndsregistrerer en service. Da kan du booke tid i servicedisken og spare tid.

Få informasjon om servicetider på skjermbytte >

 


 

 

Før innlevering

Hvordan registrere skjermbytte?

Vi anbefaler at du forhåndsregistrerer en service. Da kan du booke tid i servicedisken og spare tid. For å forhåndsregistrere trenger du serienummeret på din iPhone.

Etter det kan du besøke et av våre servicesenter, butikker eller sende den inn til oss. Under registreringen vil du se adressen for ditt nærmeste serviceverksted, samt adressen for hvor du kan sende den inn.

 

Hva bør jeg tenke på før innlevering?

For at vi skal kunne utføre skjermbytte må Finn iPhone være slått av. Vi anbefaler også at du tar sikkerhetskopi av din iPhone før den sendes eller leveres inn på service. Utover det trenger du ikke å gjøre så mye annet enn å la oss hjelpe deg.
 Servicetid

Hvor lang tid tar det?

  • Servicesenter: Hos våre servicesenter i Oslo, Bergen og Trondheim kan du få skjermbytte på dagen dersom du leverer den inn før kl. 14 på hverdager og kl. 12 på lørdager.
  • Ved post og butikk: Ønsker du å sende den inn eller levere den inn i en av våre butikker, vil skjermbytte i de fleste tilfeller ta mellom 7-10 dager.
  • Unntak: Reparasjon på dagen gjelder ikke for iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone SE, iPhone 5S, iPhone 5C og iPhone 5, som må sendes inn til Apple for skjermbytte. Normal servicetid på disse modellene ligger på ca 20 dager.

 

Kontakt oss

Finner du ikke svar på det du lurer på eller ønsker å komme i kontakt med oss, vi er tilgjengelige på chatten som du nederst til høyre.

 


 

Pris på skjermbytte

Hvor mye koster det?

Prisene for reparasjon av skjerm gjelder hvis:

  • Du må erstatte skjermen på grunn av skade ved uhell eller feil behandling.
  • Skjermen slutter å fungere, og iPhone-enheten din ikke er dekket av garanti eller reklamasjonsrett.

Hvis iPhone-enheten har flere skader som ikke er begrenset til skjermen, kan du sjekke priser for annet her.

Modell Pris
iPhone 5 til 6 Plus* 1999 kr
iPhone 6S 2399 kr
iPhone 6S Plus 2599 kr
iPhone 7 2399 kr
iPhone 7 Plus 2599 kr
iPhone 8 2399 kr
iPhone 8 Plus 2599 kr
iPhone X 3699 kr
iPhone XR 2999 kr
iPhone Xs 3899 kr
iPhone Xs Max 4099 kr

Alle priser inkluderer kostnaden for deler og arbeid.

*) Disse modellene må sendes inn til Apple for skjermbytte, og gjøres derfor ikke på dagen. Normal servicetid på disse ligger på ca 20 dager.