Tjenester og support

Tjenester og support

Tjeneser og support

 

 

Få hjelp til eller lær
mer om alt innenfor Apple

- og alt som hører til.

 

 

 

Få hjelp til eller lær mer om alt innenfor Apple - og alt som hører til.

 

 

Få hjelp til eller lær mer om alt innenfor Apple - og alt som hører til.

 

 

 

 

Hjelp til å handle.

Av og til passer det ikke å handle innenfor åpningstid. Andre har kanskje ikke en Eplehus-butikk i nærheten. Uansett hva det er så skal du få tid sammen med oss - uten kø og fra der du er. 

 

 

 

Hjelp til å handle.

Av og til passer det ikke å handle innenfor åpningstid. Andre har kanskje ikke en Eplehus-butikk i nærheten. Uansett hva det er så skal du få tid sammen med oss - uten kø og fra der du er. 

 

Hjemmesupport

Køfri handel

• Handle når det passer deg
• Også utenom åpningstid
• Slipp kø
 

Kr. 0,- / inntil 15 min

Les mer

I alle våre butikker kan du booke køfri handel for kjøp av Apple-produkter og tilbehør. Det gir deg garantert 15 min kjøpshjelp til avtalt tid, uten kø!

Hos oss er du alltid velkommen, både i og utenfor åpningstid. Midt i blinken når du trenger at det går ekstra raskt, bare vil hoppe foran køen - eller unngå den helt. Trenger du support, kan du booke Supporttime.

   


 

Hjemmesupport

Kjøpshjelp

• Råd og veiledning før kjøp
• Hjelp til å legge bestilling
• Via telefon eller video

Kr. 0,- / inntil 20 min

Les mer

Lurer du på hvilken Mac som er best for deg eller hva du trenger for å bygge et hjemmekontor?

Med kjøpshjelp via telefon eller video får du opptil 20 min, helt gratis, i ro og mak sammen med en av våre kunnskapsrike kollegaer. Vi veileder deg hele veien, fra bestilling til levering, enten du trenger å få det levert rett hjem eller ønsker å hente det i din nærmeste butikk. Valget er ditt og tiden med oss er bare din.

 
Book time >

 


 


 

 

Kunnskap og opplæring

Vi selger ikke bare Apple-produkter. Vi lever for disse produktene og kan med stolthet si at vi er Apple-eksperter og Apples prefererte samarbeidspartner. Nettopp derfor ønsker vi å dele vår kunnskap og våre tips med deg, slik at du får mest mulig ut av produktene dine. 

 

 

Kunnskap og opplæring

Vi selger ikke bare Apple-produkter. Vi lever for disse produktene og kan med stolthet si at vi er Apple-eksperter - og Apples prefererte samarbeidspartner. Nettopp derfor ønsker vi å dele vår kunnskap og våre tips med deg, slik at du får mest mulig ut av produktene dine.

 

PT-time

PT-time

• Du velger tema
• 100% fornøyd-garanti
• 30 min med en ekspert

Kr. 500,- / inntil 30 min

NB: Grunnet Covid-19 tilbyr vi for tiden PT-timer kun digitalt.

Les mer

Få din helt egen personlige trener!

Perfekt for deg som har lyst til å lære mer om et bestemt tema eller app, som Bilder og Mail. Om du ønsker tips og råd for å komme i gang med et prosjekt, til eksempel en video eller Keynote-presentasjon. Om du vil ha tilgang på Apple-ekspertenes egne løsninger for å bli mer produktiv eller jobbe sikkert, som smart organisering av filer og backup

Faktisk så er det ingen grenser for hva en PT-time kan handle om - og vi elsker å bli utfordret!

NB: Grunnet Covid-19 tilbyr vi for øyeblikket ikke PT-timer i butikk og på service. Istedenfor får du dette digitalt via video. Tryggere for deg og for oss.

Book PT-time >
 


 

gruppetime

Gruppetime

• Gå fra nybegynner til proff
• Inspirende instruktører
• Mange spennende temaer

Kr. 500,- / per kurs

NB: Grunnet Covid-19 tilbyr vi for tiden ikke Gruppetimer.

Les mer

Inspirerende læring med dyktige instruktører.

Vi arrangerer jevnlig gruppetrening ved mange av våre avdelinger, alt fra nybegynner trening på Mac, iPhone, iPad og Bilder - og masse mer. Bli med andre interesserte og bli proff du og! Skulle du ikke føle at gruppetimene dekker det du ønsker å lære deg om, da kan du booke en PT-time istedenfor.

NB: Grunnet Covid-19 tilbyr vi for øyeblikket ikke gruppetimer. Eplehuset følger situasjon nøye og vil fortløpende vurdere om vi skal åpne for slike timer igjen.


 

blogg

Vår blogg

• Artikler om alt innenfor Apple
• Les, lær og bli inspirert
• Oppdag nye ting

Kr. 0,- / gratis for alle

Les mer

Når det er på tide med litt inspirasjon i hverdagen.

Visste du at du kan bruke iPad som en ekstra skjerm til en Mac eller si "Hei, Siri" for å skru av lyset på kjøkkenet?

I et hvert Apple-produkt finnes det så utrolig mange muligheter, og vi kjenner til hver eneste én. For deg som trenger et avbrekk i hverdagen eller har lyst til å lære noe nytt har vi fylt opp bloggen vår med dyptgående kunnskap og begeistrede detaljer, så du kan lese, lære og bli inspirert - rett fra din egen stue.

 

 

Service og support

I Eplehuset er vi opptatt av at du skal få den hjelpen du trenger - uansett hvor du har kjøpt produktet ditt eller holder til.

 

Service og support

I Eplehuset er vi opptatt av at du skal få den hjelpen du trenger - uansett hvor du har kjøpt produktet ditt eller holder til.


 

supporttime

Supporttime

• Få ting til å fungere
• Løs problemet
• I butikk eller servicesenter

Kr. 400,- / inntil 20 min

NB: Grunnet Covid-19 tilbyr vi for tiden Supporttimer kun digitalt.

Les mer

Våre Apple-eksperter løser problemet for deg - på stedet.
 
Dette kan være alt fra problemer knyttet til innlogging, programvare, sammenkobling av Apple-enheter og mer. Book en supporttime om noe ikke fungerer som forventet eller som det skal etter et par forsøk. For eksempel om du skal koble til AirPods eller Apple Watch og de ikke dukker opp, eller du har glemt sikkerhetskoden og din iPhone er låst.

Tips: For enkelte tjenester, som backup, gjenoppretting og oppsett, har vi faste priser så du ikke tenger å bekymre deg for å få det løst innen tiden.

NB: Grunnet Covid-19 tilbyr vi for øyeblikket ikke Supporttimer i butikk og på service. Istedenfor får du dette digitalt via video. Tryggere for deg og for oss.

   
Book Supporttime >
 


 

iphone-paa-timen

Skjerm / batteribytte

• Ny skjerm eller batteri på timen
• Kun autoriserte teknikere
• Alltid originale deler

Vi ordner det

Les mer

Som autorisert Apple-verksted hjelper vi deg med skjerm- og batteribytte på iPhone - uansett hvor den er kjøpt.

Hos oss får du reparert din iPhone av Apple-eksperter, alltid med originale reservedeler og dine reklamasjons- og garantirettigheter i behold. Nå får du skjermbytte og batteribytte utført på timen.

Les mer om skjermbytte

Les mer om batteribytte


 

Ovrige tjenester

Klargjøring av enhet

• Personlig oppsett
• Trygt utført av eksperter
• Enheten klar til bruk

Fra kr. 250,-

Les mer

Enkelte tjenester har vi faste priser på, så du ikke trenger å bekymre deg for å få det løst innen tiden.

Faste priser gjelder for alt som har med klargjøring eller backup av enheter - som overføring fra gammel til ny, oppdatere eller gjenopprette enheten. Dette er tjenester du heller ikke trenger å booke time for på forhånd. Bare ta turen innom et av våre servicesenter eller butikker - og så hjelper vi deg.


 

supporttime

Raske guider

• Stegvise guider
• Tips til feilsøking
• Løs mindre utfordringer selv

Gratis for alle

Les mer

Få hjelp til å løse det selv - rett fra stua.

Vi har laget guider som svarer på alle de mest typiske supporthenvendelsene vi får fra våre kunder om iPhone, iPad, Mac, Apple Watch og AirPods. Guidene er for deg som trenger hjelp til hvordan sette opp, oppdatere eller gjenopprette enhetene, men også for deg som lurer på om utfordringen er noe du kan løse selv eller trenger å få levert inn på service. Sjekk guidene først og så kan det hende vi allerede har svaret for deg.