Om angrerettloven.

Angrerettloven gir deg rett til å angre kjøp gjort fra eplehuset.no. Angreretten forutsetter at du senest innen 30 dager etter at du mottar leveransen sender oss produktet i retur eller leverer det inn på din nærmeste Eplehuset-butikk. 

Slik sender du returen:

1. Fyll ut angrerettskjema og legg med i forsendelsen

2. Sørg for at produktet er godt pakket inn i emballasje utover produktemballasjen

3. Registrer returen her ved å oppgi returkode: 1returpakke. Du mottar en QR-kode som du tar med og viser til ditt nærmeste Postkontor eller Hent i Butikk.

4. Posten skriver ut returlapp som er er gratis for deg å benytte for retursendingen.

Du har rett til å få tilbakebetalt hele kjøpesbeløpet innen 30 dager om kjøpet angres. Eplehuset foretar tilbakebetalingen med samme betalingsmiddel som ble benyttet under kjøp. Det forekommer ingen gebyrer som følge av tilbakebetalingen. Vi anbefaler at du pakker varen godt inn, gjerne i den emballasjen du mottok produktene i utover produktemballasjen. Informasjon om angrerett og beskrivelse av fremgangsmåte ved angring av kjøp er inkludert i ordrebekreftelsen du mottar per e-post når du bestiller fra eplehuset.no. 

Dersom du skal returnere et produkt som har blitt aktivert med passord, bør dette fjernes/nullstilles før retur. Vi anbefaler at du gjennomfører en reinstallering av produktet før det sendes inn, dette vil gjøre prosessen med retur og tilbakebetaling raskere. Hvis du er i tvil om hvordan en reinstallasjon kan gjennomføres på ditt produkt kan du lese mer om prosessen her

Du har anledning til å benytte angrerett selv om du har tatt produktet ut av emballasjen og prøvd det. Dersom varen bærer preg av bruk vil retur aksepteres med en reduksjon i tilbakebetalt beløp tilsvarende verdiforringelsen. Angreretten gjelder kun for privatkunder og gjelder ikke varer som er bestilt etter kundens spesifikasjoner, herunder spesialkonfigurerte Macer. Ved bestilling av spesialkonfigurasjon forbeholder Eplehuset seg retten til å kreve hele eller deler av kjøpsbeløpet som ikkerefunderbar forskuddsbetaling.  

 

Retur og bytte.

Angrerettloven gir deg rett til å angre kjøp du har gjort hos oss. Angreretten forutsetter at du senest innen 30 dager etter at du mottar leveransen sender oss produktet i retur eller leverer det inn på din nærmeste Eplehuset-butikk. Angrerettloven gjelder normalt 14 dager, men vi i Eplehuset praktiserer 30 dagers åpent kjøpt - både på nett og i butikk. 

Du har rett til å få tilbakebetalt hele kjøpesbeløpet innen 30 dager om kjøpet angres. Eplehuset foretar tilbakebetalingen med samme betalingsmiddel som ble benyttet under kjøp. Det forekommer ingen gebyrer som følge av tilbakebetalingen. Du vil informeres når vi har registrert din retur og en bekreftelse på kreditering av beløp. Vi anbefaler at du pakker varen godt inn, gjerne i den emballasjen du mottok produktene i utover produktemballasjen. Informasjon om angrerett og beskrivelse av fremgangsmåte ved angring av kjøp er inkludert i ordrebekreftelsen du mottar per e-post når du bestiller fra eplehuset.no. 

Du har anledning til å benytte angrerett selv om du har tatt produktet ut av emballasjen og prøvd det. Dersom varen bærer preg av bruk vil retur aksepteres med en reduksjon i tilbakebetalt beløp tilsvarende verdiforringelsen. Angreretten gjelder kun for privatkunder og gjelder ikke varer som er bestilt etter kundens spesifikasjoner, herunder spesialkonfigurerte Macer. Ved bestilling av spesialkonfigurasjon forbeholder Eplehuset seg retten til å kreve hele eller deler av kjøpsbeløpet som ikkerefunderbar forskuddsbetaling.  Vi tar i tillegg forbehold om at returer kan avvises ved mistanke om misbruk av ordningen med åpent kjøp. Angreretten gjelder ikke salgsvarer kjøpt i fysisk butikk.

Som kunde står du fritt til å returnere varen slik du selv ønsker. Dersom du ønsker å at vi dekker kostnaden må du benytte deg av returkoden via Posten Norge. Om du har spørsmål om hvordan du returnerer en vare kan du kontakte oss på chat, telefon eller på mail til kundesenter@eplehuset.no. 

 

Last ned vårt angrerettskjema her

Angrerettskjema