Om angrerettloven.

Angrerettloven gir deg rett til å angre kjøp gjort fra eplehuset.no. Angreretten forutsetter at du senest innen 30 dager etter at du mottar leveransen sender oss produktet i retur eller leverer det inn på din nærmeste Eplehuset-butikk. 

Slik sender du returen:

1. Fyll ut angrerettskjema og legg med i forsendelsen

2. Sørg for at produktet er godt pakket inn i emballasje utover produktemballasjen

3. Registrer returen her ved å oppgi returkode: 1returpakke. Du mottar en QR-kode som du tar med og viser til ditt nærmeste Postkontor eller Hent i Butikk.

4. Posten skriver ut returlapp som er er gratis for deg å benytte for retursendingen.

Du har rett til å få tilbakebetalt hele kjøpesbeløpet innen 30 dager om kjøpet angres. Eplehuset foretar tilbakebetalingen med samme betalingsmiddel som ble benyttet under kjøp. Det forekommer ingen gebyrer som følge av tilbakebetalingen. Vi anbefaler at du pakker varen godt inn, gjerne i den emballasjen du mottok produktene i utover produktemballasjen. Informasjon om angrerett og beskrivelse av fremgangsmåte ved angring av kjøp er inkludert i ordrebekreftelsen du mottar per e-post når du bestiller fra eplehuset.no. 

Dersom du skal returnere et produkt som har blitt aktivert med passord, bør dette fjernes/nullstilles før retur. Vi anbefaler at du gjennomfører en reinstallering av produktet før det sendes inn, dette vil gjøre prosessen med retur og tilbakebetaling raskere. Hvis du er i tvil om hvordan en reinstallasjon kan gjennomføres på ditt produkt kan du lese mer om prosessen her

Du har anledning til å benytte angrerett selv om du har tatt produktet ut av emballasjen og prøvd det. Dersom varen bærer preg av bruk vil retur aksepteres med en reduksjon i tilbakebetalt beløp tilsvarende verdiforringelsen. Angreretten gjelder kun for privatkunder og gjelder ikke varer som er bestilt etter kundens spesifikasjoner, herunder spesialkonfigurerte Macer. Ved bestilling av spesialkonfigurasjon forbeholder Eplehuset seg retten til å kreve hele eller deler av kjøpsbeløpet som ikkerefunderbar forskuddsbetaling.  

 

Retur og bytte.

Vi praktiserer 30 dagers åpent kjøp på nett og i butikk. Vi er opptatt av at du finner det produktet som passer til nettopp deg. Det er lov å angre seg og vi hjelper deg gjerne å finne en løsning om du ikke er fornøyd med produktet du har kjøpt. Dersom varen bærer preg av bruk vil retur aksepteres med en reduksjon i tilbakebetalt beløp tilsvarende verdiforringelsen. For oss er miljø og det å redusere klimaavtrykk viktig. Vi oppfordrer våre kunder til å alltid gjenbruke emballasje og levere retur til nærmeste butikk dersom det lar seg gjøre. 

 

Last ned vårt angrerettskjema her

Angrerettskjema