Vi utfører test på batteriet ditt og avdekker om det er feil i alle våre servicesenter og butikker - helt kostnadsfritt.

 

 

 

Hvor mye koster det?

For iPhone 5S og eldre er prisen 1.399,-

For iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7, iPhone 8 og iPhone X er prisen 799,-

For iPhone Xr, Xs og Xs Max er prisen 1.399,-

Prisene inkluderer kostnaden for deler og arbeid.

Hvordan registrere batteribytte?

Vi anbefaler at du forhåndsregistrerer servicen din først. Da kan du spare tid og bli prioritert ved kø. Under forhåndsregistreringen kan du samtidig booke tid i servicedisken og spare enda mer tid.

Etter det kan du besøke et av våre servicesenter, butikker eller sende den inn til oss. Under registreringen vil du se adressen for ditt nærmeste serviceverksted, samt adressen for hvor du kan sende den inn.


Kan jeg sende inn iPhone?

Absolutt. Under forhåndsregistreringen vil du kunne velge hvilket verksted den skal sendes til.


Hva bør jeg tenke på?

For at vi skal kunne utføre batteribytte må Finn iPhone være slått av. Utover det trenger du ikke å gjøre så mye annet enn å la oss hjelpe deg.


Hvor lang tid tar det?

På våre servicesenter i Oslo, Bergen og Trondheim kan du få utført testen og batteribytte på samme dag dersom du registrerer tid under forhåndsregistreringen og leverer den inn før kl. 14 på hverdager eller kl. 12 på lørdager.

 

Ønsker du å sende den inn eller leverer den inn i en av våre butikker, vil batteribytte i de fleste tilfeller ta mellom 7-10 dager.


 

 

 

Nyttige tips om batteri.

 

Batteri og ytelse.

Batteriet på iPhone blir bedre og bedre. Likevel kommer det nye oppdateringer og nye måter å bruke telefonen på, som gjør at batteriet kan gå tomt raskere enn hva vi ønsker. Derfor har vi samlet noen tips som får batteriet til å vare lengre.
 

Sikkerhetstiltak.

Med iOS-oppdateringen til 10.2.1 fulgte det med et nytt sikkerhetstiltak som gjør at ytelsen på enkelte iPhone kan bli lavere når batteriet mister kapasiteten. Sikkerhetstiltaket beskytter komponentene i telefonen dersom det ikke er tilstrekkelig med strøm til å utføre tyngre oppgaver, noe som i mange tilfeller kunne ført til at telefonen hadde slått seg av. Det gjelder for:

  • iPhone 6/6 Plus
  • iPhone 6S/6S Plus
  • iPhone SE
  • For iPhone 7/7 Plus kom dette med iOS-oppdatering 11.2

Apple sin uttalelse kan leses her.

Sikkerhetstiltaket betyr at det i mange tilfeller ikke er feil på enheten eller batteriet selv om du kan oppleve lavere ytelse, men er du usikker bistår vi deg gjerne.

Kom innom et av våre servicesenter eller butikker, så hjelper vi deg!