Batteribytte på iPhone

Bytte batteri på iPhone?
Det ordner vi.

 

 

Hvordan får jeg byttet batteri?

Som autorisert Apple-verksted hjelper vi deg med batteribytte på iPhone - uansett hvor den er kjøpt. I motsetning til andre har vi kun Apple-sertifiserte teknikere og verksteder, og er Apple Authorised Service Provider. Det betyr at hos oss får du reparert din iPhone av Apple-eksperter, alltid med originale reservedeler og dine reklamasjons- og garantirettigheter i behold.

Se hvordan registrere batteribytte >


Hvor mye vil det koste?

I alle våre servicesenter og butikker kan du få utført test og avdekket om det er feil på batteriet - helt kostnadsfritt. Pris på bytte av batteri avhenger av hvilken modell du har.

Se pris for batteribytte på din modell >


Hvor lang tid tar det?

Servicesenter: Hos våre servicesenter i Oslo, Bergen og Trondheim kan du få batteribytte på dagen dersom du leverer den inn før kl. 14 på hverdager og kl. 12 på lørdager.

Ved post og butikk: Ønsker du å sende den inn eller levere den inn i en av våre butikker, vil batteribytte i de fleste tilfeller ta mellom 7-10 dager.

 

Før innlevering

Hvordan registrere batteribytte?

Vi anbefaler at du forhåndsregistrerer en service. Da kan du booke tid i servicedisken og spare tid. For å forhåndsregistrere trenger du serienummeret på din iPhone.

Etter det kan du besøke et av våre servicesenter, butikker eller sende den inn til oss. Under registreringen vil du se adressen for ditt nærmeste serviceverksted, samt adressen for hvor du kan sende den inn.

Hva bør jeg tenke på før innlevering?

For at vi skal kunne utføre batteribytte må Finn iPhone være slått av. Vi anbefaler også at du tar sikkerhetskopi av din iPhone før den sendes eller leveres inn på service. Utover det trenger du ikke å gjøre så mye annet enn å la oss hjelpe deg.


 

Pris på batteribytte

Hvor mye koster det?

Vi kan utføre test på batteriet og avdekke om det er feil, samt gjennomføre batteribytte for deg. Batteritesten er kostnadsfri og utføres på stedet i alle våre servicesenter og butikker.

Alle priser inkluderer kostnaden for deler og arbeid.

Modell Pris
iPhone 4S 1399 kr
iPhone 5 / 5C / 5S 1399 kr
iPhone SE 799 kr
iPhone 6 / 6 Plus / 6S Plus 799 kr
iPhone 6S / 7 / 8 1199 kr
iPhone 7 Plus / 8 Plus 799 kr
iPhone X 1399 kr
iPhone XR 1399 kr
iPhone Xs / Max 1399 kr


 

Nyttige tips om batteri

Batteri og ytelse

Batteriet på iPhone blir bedre og bedre. Likevel kommer det nye oppdateringer og nye måter å bruke telefonen på, som gjør at batteriet kan gå tomt raskere enn hva vi ønsker. Derfor har vi samlet noen tips som får batteriet til å vare lengre.
 

Sikkerhetstiltak

Med iOS-oppdateringen til 10.2.1 fulgte det med et nytt sikkerhetstiltak som gjør at ytelsen på enkelte iPhone kan bli lavere når batteriet mister kapasiteten. Sikkerhetstiltaket beskytter komponentene i telefonen dersom det ikke er tilstrekkelig med strøm til å utføre tyngre oppgaver, noe som i mange tilfeller kunne ført til at telefonen hadde slått seg av. Det gjelder for:

  • iPhone 6/6 Plus
  • iPhone 6S/6S Plus
  • iPhone SE
  • For iPhone 7/7 Plus kom dette med iOS-oppdatering 11.2

Apple sin uttalelse kan leses her.

Sikkerhetstiltaket betyr at det i mange tilfeller ikke er feil på enheten eller batteriet selv om du kan oppleve lavere ytelse, men er du usikker bistår vi deg gjerne. Kom innom et av våre servicesenter eller butikker, så hjelper vi deg!