CalDigit USB-C HDMI Dockingstasjon

Tilbudspris kr 3 299,- Før kr 4 299,-
Tilbudspris kr 3 299,- Før kr 4 299,-
På lager i én butikk
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Hent om 30 min
ekspresslevering
Ikke på nettlager
Fri frakt over 1000 kr

Denne USB-C HDMI dockingstasjonen fra CalDigit har to innebygde HDMI 2.0b-porter for direkte tilkobling av doble 4K 60Hz-skjermer i enten "Utvidet" eller "Speilet"-modus til din Thunderbolt 3 MacBook. Apple M1 bærbare datamaskiner kan kobles til en enkelt ekstern skjerm, slik at du kan utvide den bærbare datamaskinens innebygde skjerm til én ekstern "Utvidet" skjerm. I tillegg har den en rekke andre porter som gir deg mange muligheter for å koble til eksternt utstyr!

 • Doble HDMI porter for eksterne skjermer
 • Støtter opptil to 4K ved 60Hz
 • Gir deg en rekke ekstra porter
 • Bakoverkompatibel Thunderbolt
 • Mer produktinformasjon

  Rask lading av MacBook.

  Dockingstasjonen tilbyr opptil 94W rask lading til din MacBook. Dette gjør den til en ideell løsning for større bærbare datamaskiner som 16" MacBook Pro.

  Dynamisk dataoverføring.

  Ettersom flere og flere av oss jobber i miljøer med flere arbeidsflyter med forskjellige USB-C enheter og nettbrett, trenger man en dockingstasjon som tilpasser seg spesifikke behov. CalDigit har løst denne utfordringen og utviklet USB-C HDMI dockingstasjon, en enhet som vil tilpasse seg enhver USB-C enhet. Når den er koblet til en Thunderbolt 3 enhet, gir den full ytelse på 40 Gb/s, og når den er koblet til en bærbar USB-C, gir den 10 Gb/s ytelse for å gi nøyaktig det MacBooken trenger.

  UHS-II kortleser.

  Spar tid og arbeid effektivt med USB-C HDMI Docks innebygde SD 4.0 UHS-II kortleser. Overfør hundrevis av store filer raskt og enkelt.

  USB-C og USB-A porter.

  Den frontvendte USB-C 10Gb/s-porten tilbyr dobbel ytelse, og er ideell for tilkobling av ultraraske SSD-lagringsenheter. De resterende 3x USB-A 5Gb/s er flotte for å legge til forskjellige USB-enheter som f.eks mus, tastatur eller ladekabler.

  Lyd inn/ut.

  Den praktiske frontvendte kombinasjonslydporten lar brukere enkelt koble til hodetelefoner eller høyttalere.

  Kablet ethernet.

  Hvis du sitter ved skrivebordet koblet til doble skjermer og ulike enheter, hvorfor ikke dra nytte av hjemmet eller kontorets kablede Ethernet-tilkobling og dra nytte av en mer konsistent tilkobling.

  Forvandle din iPad til en arbeidsstasjon.

  Dockingstasjonen er fullt kompatibel med iPads med USB-C tilkobling. Denne allsidigheten lar brukere dra nytte av nettbrettlading, enkeltskjermtilkobling og ekstern lagringsstøtte, for å gjøre nettbrettet om til en full arbeidsstasjon.

  Apple SuperDrive.

  CalDigit er kjent for sin Mac-sentriske design og brenner for å designe produkter som komplimenterer Apple-enheter estetisk og funksjonelt. Selv om ingen av de andre USB-C-dokkene på markedet er i stand til å støtte Apples SuperDrive, skal CalDigits USB-C Pro Dock levere slik kompatibilitet. Disse små detaljene er det som skiller CalDigit fra resten.

  *SuperDrive-støtte i macOS krever driverinstallasjon én gang. Last ned driveren her.

 • Spesifikasjoner

  Generelt

  • EAN: 10029204
  • Produsentens varenummer: 500905
  • Farge: Silver

  Produktinnhold

  • Dette er med i esken:

   1 x USB-C HDMI-dokkingstasjon
   1 x strømadapter
   1 x strømledning
   1 x Thunderbolt 3-kabel (0,7 m)

  Spesifikasjon

  • Dimensjoner:

   Høyde: 25,0 mm
   Bredde: 214,0 mm
   Dybde: 80,0 mm
   Vekt: 0,42 kg

  • Skjermoppløsning:

   2x 4K ved 60Hz

  • Type: Dockingstasjoner