Eve Utendørskamera

kr 2 599,-
kr 2 599,-
Ikke på lager i butikk
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Hent om 30 min
ekspresslevering
1 stk. på nettlager
Fri frakt over 1000 kr

Hold et godt øye med hjemmet ditt hele døgnet. Eve Utendørskamera pakker avansert teknologi inn i et elegant kamera for å holde dataene dine sikre og eiendommen din trygg. Kameraet er designet eksklusivt for Apple HomeKit Secure Video. Enhver aktivitet som oppdages lagres sikkert og fullstendig kryptert i iCloud. Med et bredt 157° synsfelt og nattsyn, holder kameraet et tett øye med alt dag og natt – og i knivskarpe detaljer med HD-livevideostreaming og opptak. Takket være en dedikert bevegelsessensor vil ikke kameraet plage deg med å reagere på blader som blåser i vinden, små dyr og andre hendelser som ikke krever din oppmerksomhet.

 • Utendørskamera med mange funksjoner
 • Støtter Apple HomeKit Secure Video
 • Ansiktsgjenkjenning på personer
 • Hold hjemmet ditt trygt både natt og dag
 • Mer produktinformasjon

  Gjør natt til dag.

  Eve utendørskamera slår på det innebygde flomlyset automatisk i det øyeblikket bevegelsessensoren oppdager aktivitet. Still inn om, når og hvor lenge du vil at det dimmebare flomlyset skal lyse opp, og bruk Eve-appen til å slå på lysforsterkning når du vil at det skal skinne ekstra sterkt.

  Få umiddelbare, omfattende varsler.

  Motta varsler på iPhone i det øyeblikket bevegelse oppdages, og hold hjemmet ditt trygt fra andre. På den måten kan du ta umiddelbare tiltak hvis det er en uønsket besøkende, og registrere bevis samtidig. Og ved å utnytte hjemmehubens funksjoner for ansiktsgjenkjenning, vil du bli varslet når folk du har merket i Bilder-appen kommer inn i synsfeltet, slik at du vet nøyaktig hvem som står utenfor døren din.

  Tilpass varsler og opptak.

  Velg når du vil bli varslet, og om du vil gjøre opptak når noe skjer eller bare hvis personer, kjæledyr, kjøretøy eller pakker oppdages. Videoopptakene analyseres sikkert i hjemmet ditt av hjemmehuben, ikke i noen sky. Opptak lagres i ti dager i iCloud og slettes deretter automatisk. Hvis du vil holde på et opptak, har du muligheten til å lagre det permanent.

  Toveis kommunikasjon.

  Ikke hjemme, og budet vil vite hvor leveringen skal leveres? Ikke noe problem! Med den innebygde mikrofonen og høyttaleren kan du si hvor de skal legge pakken.

  Bare på når du vil at det skal være.

  Du bestemmer selv når kameraet skal være på og hvordan det skal fungere. Få terrassekameraet til å slå seg av automatisk i løpet av dagen når alle er hjemme. Og alltid vite om Eve Outdoor Cam er aktiv, slått av eller streamer video takket være den godt synlige status-LED.

  Automatiseringer

  Eve Outdoor Cam integreres enkelt i HomeKit-økosystemet ditt: Ta hjemmesikkerheten til neste nivå ved å la tilbehøret slå på andre tilkoblede utendørslys eller lysbrytere automatisk når bevegelse oppdages.

 • Spesifikasjoner

  Generelt

  • EAN: 4260195392199
  • Produsentens varenummer: 10ECA8101
  • Farge: Hvit

  Produktinnhold

  • Dette er med i esken:

   Eve Utendørskamera
   Monteringssett og tilkoblingsklemmer
   Klistremerkesett for videoovervåking
   Håndbok

  Kommunikasjon

  • Wi-Fi:

   Wi-Fi (2,4 GHz 802.11b/g/n)

  Spesifikasjon

  • Dimensjoner:

   170 x 65 x 76 mm

  • Skjermoppløsning:

   1080p/24fps H.264 video