Kontakt oss

Eplehusets EDU-team

 

 

Kontakt oss

Eplehusets EDU-team.

 

Send oss gjerne en e-post
Vår innboks er alltid åpen og vi svarer normalt innen 48 timer. Send en e-post til skole@eplehuset.no!

 

Chat med oss
Chatten finner du alltid nederst til høyre. Vi svarer som oftest innen 5 minutter. Åpningstider for chatten finner du her.

 

Følg oss på Facebook
På våre skole og utdanningside på Facebook kan du delta i samtalen - og alltid være først ut med siste nytt. Vi ses der!

 

 

Elever skal utvikle ferdigheter og kompetanser for fremtidens samfunns- og arbeidsliv. Det å ha digital kompetanse er i dag en forutsetning for å kunne delta på disse arenaene. Vi i Eplehuset er opptatt av dette.

Vi ønsker med vår erfaring og kompetanse utgjøre en forskjell i en elev- og lærers hverdag. Vi vil legge til rette for at elever får de beste forutsetningen for å skape, utforske, være kreativ, reflektere, mestre og lære på best mulig måte. Lærerne vil ved å bruke varierte arbeidsmetoder og verktøy inspirere og engasjere på en slik måte at elever lærer å lære, utvikle nødvendige ferdigheter og bygge fremtidens kompetanser over tid.
 

 

Våre pedagoger
 

Marit Rasmussen
Fagansvarlig utdanning
marit.rasmussen@eplehuset.no

Marit er utdannet pedagog og har jobbet med implementering av digitale verktøy i nærmere hundre kommuner rundt om i landet. I Eplehuset jobber hun som fagansvarlig for utdanning, hvor hun med sin erfaring og kompetanse rådgir barnehager, grunnskoler og høyere utdanning i deres prosesser ved implementering av digitale verktøy. I dialog med kunden har hun fokus på alt fra infrastruktur, produkter, styringsløsninger av enheter til pedagogisk opplæring.

 

Inger Lise Petersen
Account Manager / Pedagogisk veileder
inger.petersen@eplehuset.no

Inger Lise er nyutdannet grunnskolelærer for 5.-10. trinn i fagene matematikk, kroppsøving, krle og mat og helse. Hun har også tatt utdanning innenfor organisasjon og ledelse. Inger Lise brenner for at hver enkelt elev på skolen skal bli sett både faglig og sosialt. På denne måten vil man kunne skape personlig tilpassede læringsopplevelser, inspirere til kreativitet samt variere undervisningen slik at man imøtekommer mangfoldet.

 

Marte Næss
Account Manager / Pedagogisk veileder
marte.nass@eplehuset.no

Marte er nyutdannet pedagog og har en bachelor i spesialpedagogikk med fokus på tilrettelegging for alle elever i skolehverdagen, samt mastergrad i pedagogikk innen temaet kommunikasjon, design og læring. Hun brenner for en motiverende og tilgjengelig opplæring som fremmer mestring i skolehverdagen, og mener det er avgjørende å møte elevene der de er. La de få lov til å briljere med den teknologien som dagens elevgenerasjon allerede har i blodet.

 

Svein Olav Riple
Key Account Manager
svein.olav.riple@eplehuset.no

Svein Olav Riple har vært med helt siden etableringen av Eplehuset Bergen i 2004. I løpet av sin lange karriere har han levert et variert utvalg av skreddersydde løsninger til både bedrift- og utdanningskunder. Svein Olav har i tillegg lang erfaring med oppsett for fotografer, grafikere og arkitekter, og har som praktiserende musikant bidratt til løsninger for musikk og lyd. Svein Olav lar seg særlig begeistre av styringsløsninger til iPad og Mac, og slår gjerne av en prat med dere om løsninger på backup, fildeling, programvarelisenser og finansiering.

 

 

Hva tilbyr vi?

Som Apple Authorised Education Specialist er Eplehuset en helhetlig samarbeidspartner for utdanningssektoren. EDU-teamet består av pedagoger som brenner for elevers læring, tekniske konsulenter som bare får ting til å fungere, og rådgivere med mange års erfaringstid. Vi har erfaring og kompetanse på implementering av og opplæring i bruk av digitale verktøy i små og store kommuner. Sammen med dere legger vi til rette for gode prosesser som sikrer elevers læring  gjennom inspirerende og begeistrende læringsopplevelser.

Vi i Eplehuset tilbyr:

  • Strategisk planlegging med skoleledelsen
  • Kompetanse på Apple-produkter
  • Nettverksløsninger
  • Mobile Device Management(MDM)
  • Kjøp eller leasing?
  • Pedagogisk opplæring for barnehagelærere
  • Pedagogisk opplæring for elever og lærere

 

Vi i EDU-teamet vil gjerne snakke med deg om visjon, strategi, læring, undervisning og rammefaktorer. Ta kontakt med oss på skole@eplehuset.no så vil vi kontakte dere.

PS: Vi er over gjennomsnittet rask på å ta kontakt!

 

 

En stor takk til elever, lærere og ledelse ved Telemark Toppidrett ungdomsskole for at vi får ta del i - og dele deres hverdag.