AirPods Pro (2. gen.)

kr 2 990,-

Beskytt ditt produkt

Se frem til hjelp når du trenger det

AppleCare+ for AirPods Pro
AppleCare+ for AirPods Pro kr 390,-
 • Ubegrenset antall reparasjoner av skade som følge av uhell i opptil to år

 • Apple-autoriserte reparasjoner med originale Apple-deler

 • Prioritert tilgang til Apple-eksperter


Beskytt produktet med forsikring fra Apple

AppleCare+ er et forsikringsprodukt som gir deg teknisk support fra eksperter og dekning for maskinvare i opptil to år for AirPods, Beats-øretelefoner eller Beats-hode­telefoner, inkludert et ubegrenset antall skader som følge av uhell. For hvert tilfelle påløper det en egenandel på kr 290 og 690 kr for AirPods Max. Dekningen gjelder fra den opprinnelige kjøps­datoen for AppleCare+. Forsikringen gjelder ikke ved tyveri eller tap av enheten.

AppleCare+-avtalen gjelder i tillegg til en forbrukers rett til gratis reparasjon, erstatning, prisreduksjon eller refusjon fra selgeren eller en tidligere selger i distribusjons­kjeden for varer som ikke samsvarer med salgs­avtalen innen to år fra levering, eller opptil fem år fra levering for varer som er ment å vare betydelig lenger enn to år, i henhold til forbrukerkjøpsloven av 2002. Klikk her for mer informasjon.

Se vilkårene for mer informasjon
kr 2 990,-
På lager i flere butikker
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Hent om 30 min
ekspresslevering
Mer enn 10 stk. på nettlager
Fri frakt over 1000 kr

AirPods Pro har opptil to ganger mer Aktiv støyreduksjon,1 Lydfremheving og nå også Lydtilpassing,2 som justerer støyreduksjonen automatisk, slik at du får den beste lytteopplevelsen i forskjellige miljøer og situasjoner i løpet av dagen.

 • Opptil to ganger bedre Aktiv støyreduksjon
 • Opptil seks timer med lytting med Aktiv støyreduksjon aktivert
 • Personlig romtilpasset lyd omslutter deg med lyd
 • MagSafe-ladeetui med Presisjonssøk
 • Mer produktinformasjon

  Gjenoppbygd fra bass til diskant

  AirPods Pro (andre generasjon) med USB-C leverer opptil to ganger mer aktiv støyreduksjon enn forrige generasjon,¹ med Lydframheving som gjør at du kan høre omgivelsene, og helt ny Lydtilpassing som tilpasser støyreduksjonen etter omgivelsene på en dynamisk måte.¹⁶ Samtaleoppfatning senker volumet på medier og forsterker stemmene til de du snakker med.¹⁶ Én lading gir opptil seks timers batteritid.⁷ Og med berøringskontroll trenger du bare å sveipe for å justere volumet. MagSafe-ladeetuiet er en genistrek i seg selv – med Presisjonssøk,¹⁵ innebygd høyttaler og snorfeste.˄

  Overlegen lydkvalitet

  Den oppgraderte H2-chipen gir kraft til smartere støyreduksjon og tredimensjonal lyd. Adaptiv EQ tilpasser musikken til ørene dine i sanntid, slik at diskanten blir ren og bassen blir rik og tydelig.

  Intelligent lyd

  Aktiv støyreduksjon reduserer nå dobbelt så mye uønsket støy, slik at du slipper å bli forstyrret når du lytter til musikk eller er dypt fokusert. Og Tilpasset lydframheving reduserer og justerer intensiteten til høye lyder 48 000 ganger i sekundet, slik at du kan holde kontakten med omverdenen uansett hvor du er. Og Lydtilpassing blander Lydfremheving og Aktiv støyreduksjon på en dynamisk måte, slik at du får den beste lytteopplevelsen i alle situasjoner.

  En tilpasset lytteopplevelse

  En personlig lytteopplevelse. Velg mellom silikonplugger i fire størrelser (XS, S, M, L) for perfekt passform. Personlig tilpasset volum justerer lyden basert på lyttepreferansene dine over tid og i forskjellige omgivelser.¹⁶ Samtaleoppfatning senker automatisk volumet på det som spilles av, forsterker stemmene foran deg og reduserer bakgrunnsstøy.¹⁶ Personlig romtilpasset lyd med sporing av hodebevegelser tilpasser lytteopplevelsen ved å plassere lyden rundt deg.ᴼ Adaptiv EQ tilpasser musikken til ørene dine, slik at du får med deg alle nyansene hver gang.

  Bedre batteritid

  Få opptil 6 timer med lytting på én lading og opptil 30 timer med lytting med MagSafe-ladeetuiet.¹⁰ Lad MagSafe-ladeetuiet med en Apple Watch- eller MagSafe-lader. Du kan også bruke en USB-C-tilkobling eller en Qi-lader.

  Kraftig ladeetui

  MagSafe-ladeetuiet har U1-chip med Presisjonssøk¹⁵, slik at det blir enkelt å finne det igjen. Og hvis du er i nærheten, men ikke finner det, kan du spille av en lyd fra den innebygde høyttaleren. Et innebygd snorfeste˄ gjør at du kan feste etuiet til en ryggsekk eller en veske, slik at du alltid har det innen rekkevidde. Og både AirPods Pro og MagSafe-ladeetuiet er svette- og vannbestandige med en rangering på IP54, slik at de tåler allslags vær.²

  Mer magiske enn noen gang

  Med AirPods Pro (2. gen.) med USB-C får du en enda mer brukervennlig opplevelse enn med den originale modellen. Berøringskontroll lar deg styre avspillingsfunksjoner fra stilken og justere volumet ved å sveipe opp eller ned. Med Kunngjør varslinger leser Siri opp viktige meldinger og varslinger når de kommer inn.³ Med Lyddeling er det enkelt å dele en sang eller et TV-program på to forskjellige sett med AirPods.⁴ Og som alltid kobles AirPods Pro automatisk til iPhone eller Apple Watch, og lyden overføres sømløst når du bytter mellom Apple-enhetene dine.⁵

  Juridisk

  1. Resultatene for Aktiv støyreduksjon er sammenlignet med AirPods Pro (1. gen.).

  2. AirPods Pro og ladeetuiet er vann- og svettebestandige for idrett og trening du ikke utfører i vann. AirPods Pro og ladeetuiet har blitt testet under kontrollerte laboratorie­forhold og har en rangering på IP54 i henhold til IEC-standard 60529. Vann- og svettebestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad våte AirPods Pro. Du finner mer informasjon om hvordan du rengjør og tørker dem på https://support.apple.com/no-no/HT210711.

  3. Det er mulig at Siri ikke er tilgjengelig på alle språk eller i alle områder. Funksjonene kan variere fra område til område. Krever kompatibel enhet og internettilgang. Det kan påløpe mobildatakostnader.

  4. Krever en kompatibel Apple-enhet med den nyeste versjonen av operativsystemet.

  5. Krever en iCloud-konto samt en kompatibel Apple-enhet med den nyeste versjonen av operativsystemet.

  6. Størrelsen og vekten varierer avhengig av konfigurasjon og produksjonsprosess.

  7. Testene ble utført av Apple i august 2023 med førproduksjonsenheter av AirPods Pro (2. gen.) med MagSafe-ladeetui (USB-C) og førlanseringsprogramvare, sammenkoblet med førproduksjonsenheter av iPhone 15 Pro med førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt på iTunes Store (AAC-koding ved 256 kbps). Volumet var satt til 50 prosent, og Aktiv støyreduksjon var slått på. Lyttetid var opptil 5,5 timer når Romtilpasset lyd og Retningssporing var slått på. Under testene ble batteriet på AirPods Pro tømt fullstendig ved å spille av lyd inntil en av øretelefonene sluttet å virke. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.

  8. Testene ble utført av Apple i august 2023 med førproduksjonsenheter av AirPods Pro (2. gen.) med MagSafe-ladeetui (USB-C) og førlanseringsprogramvare, sammenkoblet med førproduksjonsenheter av iPhone 15 Pro med førlanseringsprogramvare. Volumet var satt til 50 prosent, og Aktiv støyreduksjon var slått på. Under testene ble batteriet på AirPods Pro tømt fullstendig med en telefonsamtale inntil en av øretelefonene sluttet å virke. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.

  9. Testene ble utført av Apple i august 2023 med førproduksjonsenheter av AirPods Pro (2. gen.) med MagSafe-ladeetui (USB-C) og førlanseringsprogramvare, sammenkoblet med førproduksjonsenheter av iPhone 15 Pro med førlanseringsprogramvare. Volumet var satt til 50 prosent, og Aktiv støyreduksjon var slått på. Under testene ble batteriet på AirPods Pro tømt fullstendig med en telefonsamtale inntil en av øretelefonene sluttet å virke. De tomme AirPods Pro-øretelefonene ble fulladet til 100 prosent. Deretter fortsatte telefonsamtalen inntil en av øretelefonene sluttet å virke. Denne syklusen ble repetert til begge AirPods Pro-øre­telefonene og ladeetuiet var helt utladet. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.

  10. Testene ble utført av Apple i august 2023 med førproduksjonsenheter av AirPods Pro (2. gen.) med MagSafe-ladeetui (USB-C) og førlanseringsprogramvare, sammenkoblet med førproduksjonsenheter av iPhone 15 Pro med førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt på iTunes Store (AAC-koding ved 256 kbps). Volumet var satt til 50 prosent, og Aktiv støyreduksjon var slått på. Under testene ble batteriet på AirPods Pro tømt fullstendig ved å spille av lyd inntil en av øretelefonene sluttet å virke. De tomme AirPods Pro-øretelefonene ble fulladet til 100 prosent. Deretter fortsatte lydavspillingen inntil en av øre­telefonene sluttet å virke. Denne syklusen ble repetert til begge AirPods Pro-øre­telefonene og ladeetuiet var helt utladet. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.

  11. Testene ble utført av Apple i august 2023 med førproduksjonsenheter av AirPods Pro (2. gen.) med MagSafe-ladeetui (USB-C) og førlanseringsprogramvare, sammenkoblet med førproduksjonsenheter av iPhone 15 Pro med førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt på iTunes Store (AAC-koding ved 256 kbps). Volumet var satt til 50 prosent, og Aktiv støyreduksjon var slått på. Testingen av 5-minutters lading ble utført ved at utladede AirPods Pro ble ladet i 5 minutter. Deretter ble det spilt av lyd inntil en av øretelefonene sluttet å virke. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.

  12. Testene ble utført av Apple i august 2023 med førproduksjonsenheter av AirPods Pro (2. gen.) med MagSafe-ladeetui (USB-C) og førlanseringsprogramvare, sammenkoblet med førproduksjonsenheter av iPhone 15 Pro med førlanseringsprogramvare. Volumet var satt til 50 prosent, og Aktiv støyreduksjon var slått på. Testingen av 15 minutter med lading ble utført ved at utladede AirPods Pro ble ladet i 15 minutter. Deretter ble en telefonsamtale holdt inntil en av øretelefonene sluttet å virke. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.

  13. Krever nyeste versjon av iOS eller iPadOS.

  14. AirPods Pro kan brukes som Bluetooth-øretelefoner med Apple-enheter som har eldre programvare, og enheter som ikke er laget av Apple, men funksjonaliteten er begrenset.

  15. Presisjonssøk krever en iPhone med U1, tilgjengeligheten varierer fra region til region.

  16. For iOS: Fungerer med iPhone SE (2. gen. og nyere), iPhone XS, iPhone XR og nyere med iOS 17 og nyere når sammenkoblet med AirPods Pro (2. gen.) med nyeste firmware.

  For iPadOS: Fungerer med på 12,9-tommers iPad Pro (2. gen. og nyere), 10,5-tommers iPad Pro, 11-tommers iPad Pro (1. gen. og nyere), iPad Air (3. gen. og nyere), iPad (6. gen og nyere) og iPad mini (5. gen. og nyere) med iPadOS 17 og nyere når sammenkoblet med AirPods Pro (2. gen.) med nyeste firmware.

  For macOS: For macOS: Fungerer med MacBook Air (2018 og nyere), MacBook Pro (2018 og nyere), iMac (2019 og nyere), iMac Pro (2017), Mac mini (2018 og nyere), Mac Studio (2022) og Mac Pro (2019 og nyere) med MacOS Sonoma og nyere når sammenkoblet med AirPods Pro (2. gen.) med nyeste firmware.

  17. MagSafe-lading krever en kompatibel MagSafe-lader. Trådløs lading krever en trådløs Qi-lader. Ladeetuiet for AirPods Pro (2. gen.) kan også brukes med Apple Watch-laderen eller USB-C-tilkobling.

  18. Fungerer på engelsk (Australia, Canada, Storbritannia og USA) på iPhone når sammenkoblet med AirPods Pro (2. gen.).

  Fungerer på engelsk (Australia, Canada, Storbritannia og USA) på iPad når sammenkoblet med AirPods Pro (2. gen.).

  Fungerer på engelsk (Australia, Canada, Storbritannia, USA) på Macer med Apple-chip når sammenkoblet med AirPods Pro (2. gen.).

  19. Fungerer med Apple Vision Pro (basert på tilgjengelighet i landet) når sammenkoblet med AirPods Pro (2. gen.) med MagSafe-ladeetui (USB-C) med nyeste firmware.

 • Spesifikasjoner

  Generelt

  • EAN: 195949052514
  • Produsentens varenummer: MTJV3DN/A
  • Farge: Hvit

  Produktinnhold

  • Dette er med i esken:

   AirPods Pro

   MagSafe-ladeetui (USB-C)¹⁷ med høyttaler og snorfeste˄

   Silikonplugger (fire størrelser: XS, S, M og L)

   USB-C-ladekabel

   Dokumentasjon

  Høyttalere

  • Støykansellerende: Ja

  Tilkoblinger

  • USB-C-porter:

   Ja

  Spesifikasjon

  • Formfaktor: I øret
  • MagSafe: Ja
  • Type: AirPods Pro 2. gen