Bytt inn din gamle telefon, nettbrett eller Mac og bruk verdien til å kjøpe noe nytt.

Bytt inn din gamle telefon, nettbrett eller Mac og bruk verdien til å kjøpe noe nytt.

 

Hos oss kan du bytte inn din gamle telefon, nettbrett eller Mac, og få rabatt på noe nytt!

Kom innom en av våre butikker å få en verdivurdering på stedet eller bruk vår verdikalkulator på nett. Du kan selvsagt bytte inn flere produkter samtidig og på den måten finansiere nye kjøp.

 

 

Slik gjør du det.

  • Ta med dine gamle produkter til en av våre butikker

  • Vi foretar en vurdering av produktet og tilbyr en innbyttepris

  • Innbyttesummen kan knyttes opp mot et kjøp eller en tilgodelapp som kan benyttes i våre butikker

Sjekk hva ditt gamle produkt er verdt.

Byttesummen du får vil avhenge av produktets tilstand og hvor gammelt det er. Under kan du sjekke hva din gamle telefon, nettbrett eller Mac er verdt.

 

 

 

Ofte stilte spørsmål.

I Eplehuset er vi opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg og ha all informasjonen du trenger. Derfor har vi samlet våre oftest stilte spørsmål om Bytt til nytt her. Finner du ikke svar på det du lurer på eller trenger hjelp, ta gjerne kontakt med oss via chatten som du finner nederst til høyre på siden.

 

Hvor kan jeg bytte inn mitt produkt?

Bytt til nytt gjelder i alle våre Eplehuset-butikker. Du kan gjøre en verdivurdering av din gamle telefon, nettbrett eller Mac her før du går til butikken.
 

Er det aldersgrense på Bytt til nytt?

Ja, innbytter må være fylte 18 år. Legitimasjon kan bli etterspurt.
 

Hva kan jeg bytte?

Med Bytt til nytt kan du bytte nesten alle smarttyper telefoner og nettbrett og Mac. Vi sjekker alltid IMEI-nummeret på produkter som leveres inn opp mot registeret for sperrede telefoner. Dette for å sikre at stjålne telefoner ikke kan byttes inn.
 

Hvor mange enheter kan jeg bytte?

Det er ingen begrensning på hvor mange telefoner og nettbrett eller Macer du kan bytte inn. Du kan selvsagt bytte inn flere produkter samtidig og på den måten finansiere nye kjøp.
 

 

Kan jeg få verdien i kontanter når jeg bytter?

Nei, du kan knytte innbyttesummen opp mot et kjøp eller få en tilgodelapp med tilsvarende beløp. Tilgodelappen kan brukes i alle våre butikker.
 

Må jeg ha med original forpakning, lader eller kabler?

Nei. Tilbehør som lader, original forpakning m.m. er ikke nødvendig å ha med for innbytte, men påvirker innbytteprisen hvis det ikke leveres.
 

Hva skjer med enheten jeg bytter inn?

Når vår samarbeidspartner CMR mottar enheten sørger de for at alle enheter som mottas, går igjennom en fullstendig og omfattende dataslettingsprosess gjennomført av selskapets trente teknikere i et sikkert område. Hvis en enhet av noen grunn ikke er i stand til å bli slettet, blir den destruert med full sporbarhet

Når enhetene er slettet, testet og gjort klar til salg, selges de til gjenbruk i utviklingsland. I mange av disse landene kan fasttelefoner være dyre eller ikke tilgjengelige i det hele tatt. Gjenbrukte mobiler er et rimelig og bærekraftig kommunikasjonsmiddel som hjelper bedrifter og arbeide mer effektivt, og familier med å holde kontakten.