Osmo Genius Kit spillsystem for iPad

kr 1 199,-
kr 1 199,-
6 stk. på nettlager
På lager i flere butikker
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Varenummer
858528005386

Osmo er et unikt pedagogisk spilltilbehør som låser opp endeløse muligheter for fysisk spill på iPad. Den avanserte teknologien i Osmo er basert på kunstig intelligens som forener fysisk og digital lek. Osmo Genius Kit er en utvidelse av Starter Kit, og legger til det nyeste spillet, Numbers, i spillisten. Hele settet gjør det mulig for barna å utforske naturvitenskap, matte, kunst og mer. Det er kompatibelt med iPad 2 og nyere, og leveres med fem morsomme spill: Numbers, Tangram, Newton, Words og Masterpiece.

 • Lek og lær på samme tid
 • Anbefalt fra 6 år og eldre
 • Gir barna muligheten til å utforske naturvitenskap, matte, kunst m.m
 • Inneholder fem spill

Osmo Genius Kit spillsystem for iPad

Numbers

Osmo Numbers gjør vanskelige oppgaveark og ligninger morsomt og engasjerende. Flytt på fysiske brikker med prikker og sifre for å sette sammen tall og fullføre nivåer. Adder ved å legge til brikker, subtraher ved å fjerne brikker og multipliser ved å koble sammen brikker. Gjør deg klar til rask og intuitiv eksperimentering.

Tangram

Sett sammen treklosser til ulike former som matcher det du ser på skjermen. Lek med barnet ditt eller utfordre deg selv. Du går videre til mer avanserte nivåer hver gang du fullfører en oppgave og skjermen lyser opp.

Newton

Vær kreativ og bruk gjenstander som en håndlaget kurv, bestemors briller, pappas nøkler eller andre ting rundt deg til å føre baller inn i ulike soner på skjermen.

Words

Bli den første av vennene dine som gjetter hvilket ord som er skjult på skjermen, og stav det ved å finne de riktige bokstavbrikkene. Et beslektet bilde gir et hint om hva det kan være.

Masterpiece

Bli bedre til å tegne med Masterpiece. Velg et bilde fra Kamerarull, et utvalgt galleri eller integrert nettsøk. Masterpiece gjør bildet om til enkle linjer du kan følge, slik at du kan skape et mesterverk. Deretter kan du dele den magiske videoen i tidsforløp med venner og familie.

 

Spesifikasjoner

Generelt

 • Varenummer: 858528005386

Produktinnhold

 • Dette er med i esken:

  Osmo Genius Kit spillsystem for iPad
  Base med speil og stativ
  Tallbrikker til Numbers-spillet
  Treklosser til Tangram-spillet
  Bokstavbrikker til Words-spillet

Andre funksjoner

 • Medfølgende app: Ja

Spesifikasjon

 • Tilbehør til: iPad
 • Passer sammen med iPad: iPad (9.gen), iPad (8.gen), iPad (7.gen), iPad Air (3.gen), iPad mini (6.gen), iPad mini (2019), iPad (2018), iPad Pro 10.5-tommer (2017), iPad (2017), iPad Pro 9.7-tommer (2016), iPad Air 2 (2014), iPad Air (2013), iPad mini 4 (2015), iPad mini 1-3 (2012-14)
 • Kompatibilitet:

  Osmo er kompatibel med følgende iPads:

  iPad 2, iPad 10.2" (3-9. gen) iPad mini* (2-6. gen) iPad Air *(2. og 3. gen), iPad Pro 9.7" * og 10.5"

  Osmo er IKKE kompatibel med følgende iPads:
  iPad Gen 1, 12.9" iPad Pro and 11" iPad Pro, iPad Air 4. gen (2020) 

  MERK! Den klassiske iPad-baseinnstillingen for iPad Mini og iPad Air, samt 9,7-tommers iPad Pro, krever justering av baseinnsatsene.

 • Dimensjoner:

  Høyde: 22,8 cm
  Lengde: 13,9 cm
  Bredde: 12 cm
  Vekt: 99 g