Tilbake til Bloggen

Ta en velfortjent pause.


Oppdatert: juli 2021


Å trene gjør oss både sterke og raskere, men det er også et kjent faktum at fysisk aktivitet bidrar til og forbedrer konsentrasjonen - og gjør at du presterer bedre på andre områder. Så ta en velfortjent pause og bytt ut stillesittingen med treningsstudio eller friluft!

Opp fra stolen.

Visste du at lengre perioder med stillesitting kan være skadelig, selv om du trener regelmessig? Apple Watch varsler deg også når du har sittet for lenge stille og minner deg på å reise deg opp og strekka på beina. Disse små, korte beinstrekkene på bare ett minutt har en større positiv effekt på helsen enn mange tror - og kommer godt med på lange dager med stillesitting.

Og fordi Apple Watch alltid er på armen, kan den hjelpe deg å få et mer bevisst forhold til egen helse og livsstil. Du kan enkelt måle pulsen, få hjelp til å redusere stress, følge med på hvor mange skritt du har gått og hvor mange kalorier du har forbrent. Men det trenger ikke være knallhard intervalltrening. Apple Watch har avanserte sensorer som teller alt du gjør gjennom dagen. Gå istedenfor å ta bussen, og se hvor raskt ringene for Bevegelse og Trening sluttes. Det er 30 minutter om dagen som gjelder.

 


Treningskompis nummer én.

For alle som ønsker seg en treningskompis som hjelper en å nå treningsmålene, så byr Apple Watch på det beste. Med innebygd GPS og ny høydemåler som registrerer alle treningsøktene utendørs, i tillegg til intervalltrening og treningsopplegg for svømming i basseng, så trenger du egentlig ikke noe annet enn en Apple Watch Series 3 eller nyere på håndleddet. De registrerer distanse, fart og rute når du er ute og trener, samt stigningen når du tar en klatreetappe eller går i fjellet.

Du trenger ikke en gang å ha med iPhone. Trådløst koble til et par hodetelefoner til Apple Watch - og så er det bare å løpe ut døra. Favorittspillelistene fra Apple Music synkroniseres automatisk til klokken, så du får motivasjonen du trenger til å gjennomføre treningsøktene, selv når iPhone ligger igjen hjemme. Og kanskje er det ofte det beste. For i en liten periode, steng ut alt annet og fokuser på det viktigste - din personlige helse og velvære.

 


iPhone. Alt i ett.

Taleopptaker, musikkavspiller, lommebok - og så enkelt å gjøre om til din personlige treningspartner. Finn og last ned treningsappen du ønsker og bruk de mange innebygde funksjonene i iPhone for å måle treningen underveis - og fremganen. For rett ut av boksen teller den aktivitetsnivå, antall skritt, kalorier, hvor mye og langt du løper og går.

Bare fest iPhone på armen - eller rundt livet, og start til eksempel Strava, Runkeeper, eller Zombies, run og Pokémon Go, og se hvordan du gjør det. De to sistnevnte er kanskje ikke de mest tradisjonelle treningsappene, men de vil garantert gi deg en velfortjent pause i puggingen og få deg ut døra. Og etterhvert som du står, går og løper, får du oppmuntrende prestasjoner på iPhone. Konkurrer med deg selv eller med andre, og se hvem som får flest prestasjoner, førstemann til å fullføre 30 minutters trening eller flest kalorier hver dag. Litt konkurranse i hverdagen skader ingen.

 


Våkne opp uthvilt.

God helse betyr som sagt ikke svette og blodslit. Bedre søvn, riktig inneklima, gå og reise seg litt mer er like viktig. I en hektisk hverdag skal du hver dag ta fatt på en ny dag med læring - og da bør omgivelsene være de rette. Visste du til eksempel at varmt eller kaldt lys har noe å si for om du bedre slapper av eller konsentrerer deg?

Og skal du sitte inne er det verdt å tenke på at luftkvaliteten inne ofte er dårligere enn ute. Hadde det ikke da vært smart om noen ga deg en liten påminnelse når man bør lufte ut rommet? Med produkter som måler luftkvalitet, støynivå, luftfuktighet og temperatur - og varsler deg hvis noe ikke er optimalt. Da blir omgivelsene perfekt for bedre læring.

 

Belysning
Vær og klima
 1. Elgato Eve Room
  Elgato Eve Room
  • Eve Room måler luftkvaliteten, temperaturen og luftfuktigheten i boligen din
  • Søk i detaljert informasjon etter dag, måned eller år
  • HomeKit-støtte for enestående brukervennlighet og avansert sikkerhet
  • Kompatibel med Siri – bare be om målinger av temperatur og luftfuktighet
  1 stk. på nettlager
  Ikke på lager i butikk
  ×

  Lagerstatus i butikk

  Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

  Oppdaterer...
  Tilbudspris kr 599,- Før kr 849,-

 

 

 

For studenter

Vi gir studenter bedre råd. Spar penger på Mac og iPad.

Les mer >

 

Bloggen

Siste nytt og oppdatering, direkte fra Eplehuset.

Les mer >