Blogg

iPhone & iPad.

Det er mye, både smått og stort, som gjør en iPhone til en iPhone og en iPad til en iPad. Og vi kjenner til hver minste detalj. Sjekk gjerne ut våre tips og råd nedenfor. Har du andre spørsmål er du velkommen til å kontakte vårt kundesenter eller en av våre butikker.
 

 

Blogg

iPhone & iPad.

Det er mye, både smått og stort, som gjør en iPhone til en iPhone og en iPad til en iPad. Og vi kjenner til hver minste detalj. Sjekk gjerne ut våre tips og råd nedenfor. Har du andre spørsmål er du velkommen til å kontakte vårt kundesenter eller en av våre butikker.
 

 

Om iPhone og iPad

iPhone, iPad og Mac i bedriften

iPhone, iPad og Mac er de beste verktøyene for næringslivet. De gjør det mulig for medarbeiderne å løse problemer på kreative måter og jobbe mer effektivt, fra overalt. Les mer

Apple i familien

Enten det er en Mac, iPad, iPhone, Apple TV eller Apple Watch - de er utviklet med kraftige verktøy for læring, utforsking og kommunikasjon. Og så du og familien kan bruke dem trygt.

7 ting du kanskje ikke visste om iPhone

Vi kan alt om iPhone og Apple sine produkter, og deler gjerne kunnskapen vår med deg. Her kommer 7 smarte tips du kanskje ikke visste du kunne gjøre med iPhone.

Hvorfor velge iPad?

Med iPad har du alt du ser etter i en datamaskin, pluss mange utrolige ting du aldri hadde forventet. Her er noen grunner til at den neste datamaskinen din kanskje blir nettopp en iPad.

Hvorfor velge iPhone?

Det er mye som gjør en iPhone til en iPhone - og ingen annen telefon er som iPhone. Her er noen av grunnene til at iPhone bør være din neste telefon.

Hjelp til å kjøpe: Gavekjøp

Leter du etter gavetips til noen du er glad i eller som har en iPhone eller iPad? Vi vet hva som begeistrer og hjelper deg å finne frem til den perfekte gaven!

Intervju: Koding i klasserommet

De som best kjenner til mulighetene og fordelene med koding i klasserommet, det er våre fageksperter innenfor skole og utdanning. Les hvorfor vi anbefaler å lære barna å kode!

Koding lærer barna å mestre livet

Når barn lærer seg å kode utløser det kreativitet og evner til problemløsning som åpner dører for fremtidige jobbmuligheter. Les hvorfor vi mener koding er en så viktig del av utdanning.

Apple og personvern

Produktene og tjenestene fra Apple inkluderer nyskapende teknologier og teknikker for personvern, utviklet for å minimere hvor mye data andre har tilgang til.

 

 

Kom i gang

Intervju: Genitime

I alle Eplehusets butikker og i de nye servicesentrene i Trondheim, Bergen og Oslo, tas kunnskap til et helt nytt nivå; du kan bestille PT- eller Support-time!

iPadOS

Nye apper og funksjoner, bedre sikkerhet og mer av alt du elsker fra før. Få oversikt over hva som er nytt med iPadOS.

Slik oppdaterer du iPhone, iPad og iPod touch

Finn ut hvordan du oppdaterer iPhone, iPad eller iPod touch til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS – trådløst eller med datamaskinen.

Slik konfigurerer du en iPhone, iPad eller iPod Touch

Finn ut hvordan du konfigurerer og setter opp en iPad, iPhone og iPod Touch. Med bare et par tastetrykk er de satt opp til dine preferanser og smak.

Flytte fra Android til iPad, iPhone eller iPod Touch

Om du tidligere har brukt Android og nå skal bruke iPhone, iPad eller iPod Touch, så kan du overføre innhold ved hjelp av Flytt til iOS-appen. Vi viser deg hvordan.

Slik tar du skjermbilder på iPhone, iPad og iPod Touch

Lurt på hvordan du kan ta bilde av skjermen på en iPhone, iPad eller iPod Touch? Med enkle tastetrykk kan du et skjermbilde. Vi viser deg hvordan.

Bruk bevegelser til å navigere på en iPhone X eller nyere

Lær deg grunnleggende og mer avanstert bevegelser med iPhone X og nyere.

 

 

Bli god på iPhone og iPad

Slik kan du bruke Kontrollsenter på iPhone, iPad og iPod Touch

Med Kontrollsenter kan du enkelt skru av og på lyset, bytte sang og øke volumet, åpne kalkulator og masse mer. Vi viser deg hvordan tilpasse Kontrollsenter på iPhone, iPad og iPod Touch

Hvordan bruke Filer-appen på iPhone, iPad og iPod Touch

Med Filer-appen kan du ha alle filene dine samlet i én enkelt app, se og administrere dem fra hvilken som helst av dine enheter - uansett hvor filene er lagret eller hvor du er i verden.

Slik bruker du måleverktøy på iPhone

Lær hvordan du måler virkelige ting med Måleverktøy-appen og kameraet på iPhone, iPad eller iPod Touch.

Slik bruker du Apple Pay

Vi viser deg hvordan du aktiverer og legger inn kort for å bruke Apple Pay med iPhone, iPad, Apple Watch og Mac. På 1-2-3 er du i gang med trådløs betaling!

Følg min oppmerksomhet på iPhone

Finn ut hvordan du skrur av eller på funksjonen Følg min oppmerksomhet på iPhone og alle fordelene du får. Som dempet og mer behagelig volum når iPhone er i bruk.

Hvordan bruke USB-begrensede modus

Lader ikke iPhone etter oppdatering? Det kan skyldes USB-begrenset modus. Finn ut hvordan du skrur det av og på, og hva sikkerhetsfunksjonen egentlig gjør.

Skjermfri tid

Av og til er det greit å være helt koblet av. Vi viser deg hvordan du kan sette opp skjermfri tid for deg og familien.

Slik velger du riktig deksel til din iPhone

Lekkert design, vannavstøtende eller optimal beskyttelse mot fall? Uansett hvilke kvaliteter du ser etter, har vi et rikt utvalg av deksler i alle varianter. Finn din favoritt!

Finn det perfekte ladetilbehøret

Kabler er langt mer enn en ledning som tilfører strøm til produktene dine. Hos oss finner du de i utallige varianter, lengder og farger. Finn din favoritt!