iPhone og iPad.

Det er mye, både smått og stort, som gjør en iPhone til en iPhone og en iPad til en iPad. Og vi kjenner til hver minste detalj. Sjekk gjerne ut våre tips og råd nedenfor. Har du andre spørsmål er du velkommen til å kontakte vårt kundesenter eller en av våre butikker.


Hvilken iPad bør du velge?

Hvor mye lagring trenger jeg? Med eller uten Cellular? Vi sammenligner og ser nærmere på de ulike modellene, så det blir enklere for deg å velge riktig iPad.

Reparasjon av iPad

Vi har Apple-verksteder og butikker i hele landet, og hjelper deg med garanti og reklamasjon, knust skjerm, programvare og mer. Se priser, reparasjoner og book tid på eplehuset.no

Lær å kode

Lurer du på hvordan komme i gang med koding? Koding kan gjøres både enkelt og morsomt - for alle. La oss vise deg hvordan du kan lære deg å kode.

Før du selger eller gir bort en iOS-enhet

Før du skal selge eller gi bort en iPhone, iPad eller iPod Touch er det viktig at du fjerner personlig informasjon og data. Vi viser deg hvordan.

Glemt sikkerhetskoden eller er enheten deaktivert?

Hvis du har glemt sikkerhetskoden til iPhone, iPad eller iPod Touch, eller hvis enheten er deaktivert, kan du følge disse trinnene for å åpne enheten igjen.

Slik finner du serienummeret til ditt Apple-produkt

Lurer du på hvor du finner serienummeret på din Mac, iPhone, iPad, Apple Watch, AirPods eller Apple TV? Det finner du på flere steder. Her viser vi deg hvor.

Slik bruker du Apple Pay

Vi viser deg hvordan du aktiverer og legger inn kort for å bruke Apple Pay med iPhone, iPad, Apple Watch og Mac. På 1-2-3 er du i gang med trådløs betaling!

Slik setter du opp Finn iPhone

Med Finn iPhone kan du beskytte Apple-produktene dine dersom du skulle miste eller bli frastjålet dem. Vi viser deg hvordan sette opp Finn iPhone.

Finn det perfekte ladetilbehøret

Kabler er langt mer enn en ledning som tilfører strøm til produktene dine. Hos oss finner du de i utallige varianter, lengder og farger. Finn din favoritt!

Slik velger du riktig deksel til din iPhone

Lekkert design, vannavstøtende eller optimal beskyttelse mot fall? Uansett hvilke kvaliteter du ser etter, har vi et rikt utvalg av deksler i alle varianter. Finn din favoritt!

Slik blir du en bedre mobilfotograf

Stadig flere av oss foretrekker mobiltelefonen fremfor andre tradisjonelle kameraer når noe skal foreviges. Den er alltid med, og alltid klar til å fange et blinkskudd.

Ta bedre bilder med iPhone

Det beste kameraet er det du har for hånden. Finn ut hvordan du tar bedre bilder med kameraet på iPhone, og få tips til tilbehøret som gjør bildene enda bedre.

Følg min oppmerksomhet på iPhone

Finn ut hvordan du skrur av eller på funksjonen Følg min oppmerksomhet på iPhone og alle fordelene du får. Som dempet og mer behagelig volum når iPhone er i bruk.

Nødinfo på iPhone kan redde liv

Ved å legge inn nødinformasjon på din iPhone kan du bidra til å redde både ditt eget og andres liv. Vi viser deg hvordan du setter opp nødinfo på din iPhone.

Slik skrur du av Finn iPhone

Vi viser deg alle måter du kan skru av Finn iPhone på din iPhone, Apple Watch, iPad og Mac. Det trenger du om du skal gi dem bort eller de må repareres.

7 ting du kanskje ikke visste om iPhone

Vi kan alt om iPhone og Apple sine produkter, og deler gjerne kunnskapen vår med deg. Her kommer 7 smarte tips du kanskje ikke visste du kunne gjøre med iPhone.

iOS 11 – høydepunkter

Bedre kamera, smartere Siri og større brukervennlighet. Det er mye å glede seg over i det nye operativsystemet som byr på flere store endringer for iPhone og iPad.

Sikkerhetskopiering av iPhone

Med automatisk sikkerhetskopiering via iCloud kan du være sikker på at bildene dine ligger trygt lagret i skyen hvis noe skulle skje med telefonen. Vi viser deg stegene.

Hvordan overføre innhold til ny iPhone?

Med en ny iPhone ønsker du selvsagt å raskt ta den i bruk. Vi viser deg hvordan du enkelt overfører innhold fra din gamle iPhone til den nye, enten via iCloud eller iTunes.

Slik sparer du batteri på din iPhone

Det er masse du kan gjøre for å få batteriet på iPhone til å vare hele dagen, samtidig som du bruker den som normalt. Sjekk tipsene som kan forlenge batteritiden.

Slik gjenoppretter du din iPhone

Opplever du sporadiske feil, skal selge eller gi bort iPhone, eller ønsker å gå tilbake til fabrikkinnstillingene? Vi viser deg hvordan du gjenoppretter iPhone

Slik setter du opp e-post på iPhone

Følg disse trinnene for å legge til en e-postkonto, som iCloud, Google, Outlook og Telenor, på din iPhone eller iPad.

Knust skjerm på iPhone?

Det ordner vi. Ofte på dagen. Som autorisert Apple-verksted hjelper vi deg å bytte skjerm på din iPhone. Se priser og få skjermen din byttet, raskt og enkelt.

Reparasjon av iPhone

Det ordner vi! Våre Apple autoriserte verksted reparerer din iPhone uansett hvor den er kjøpt. Og hos våre servicesenter i Oslo, Trondheim og Bergen - ofte på dagen.

Slik beskytter du iPhone i kulden

iPhonen trives ikke særlig godt når temperaturen kryper nedover gradestokken. Hva er det som skjer, og hva kan du egentlig gjøre for å beskytte iPhonen i kulden?

Hvordan bruke USB-begrensede modus

Lader ikke iPhone etter oppdatering? Det kan skyldes USB-begrenset modus. Finn ut hvordan du skrur det av og på, og hva sikkerhetsfunksjonen egentlig gjør.