iPhone og iPad.

Det er mye, både smått og stort, som gjør en iPhone til en iPhone og en iPad til en iPad. Og vi kjenner til hver minste detalj. Sjekk gjerne ut våre tips og råd nedenfor. Har du andre spørsmål er du velkommen til å kontakte vårt kundesenter eller en av våre butikker.

 


Hvorfor iPad og iPhone?

Hvorfor velge iPad?

Med iPad har du alt du ser etter i en datamaskin, pluss mange utrolige ting du aldri hadde forventet. Her er noen grunner til at den neste datamaskinen din kanskje blir nettopp en iPad.

Apple i familien

Enten det er en Mac, iPad, iPhone, Apple TV eller Apple Watch - de er utviklet med kraftige verktøy for læring, utforsking og kommunikasjon. Og så du og familien kan bruke dem trygt.

7 ting du kanskje ikke visste om iPhone

Vi kan alt om iPhone og Apple sine produkter, og deler gjerne kunnskapen vår med deg. Her kommer 7 smarte tips du kanskje ikke visste du kunne gjøre med iPhone.

Hvilken iPad bør du velge?

Hvor mye lagring trenger jeg? Med eller uten Cellular? Vi sammenligner og ser nærmere på de ulike modellene, så det blir enklere for deg å velge riktig iPad.

 

 

Bli god på iPhone & iPad.

Slik konfigurerer du en iPhone, iPad eller iPod Touch

Finn ut hvordan du konfigurerer og setter opp en iPad, iPhone og iPod Touch. Med bare et par tastetrykk er de satt opp til dine preferanser og smak.

Flytte fra Android til iPad, iPhone eller iPod Touch

Om du tidligere har brukt Android og nå skal bruke iPhone, iPad eller iPod Touch, så kan du overføre innhold ved hjelp av Flytt til iOS-appen. Vi viser deg hvordan.

Slik kan du bruke Kontrollsenter på iPhone, iPad og iPod Touch

Med Kontrollsenter kan du enkelt skru av og på lyset, bytte sang og øke volumet, åpne kalkulator og masse mer. Vi viser deg hvordan tilpasse Kontrollsenter på iPhone, iPad og iPod Touch

Hvordan bruke Filer-appen på iPhone, iPad og iPod Touch

Med Filer-appen kan du ha alle filene dine samlet i én enkelt app, se og administrere dem fra hvilken som helst av dine enheter - uansett hvor filene er lagret eller hvor du er i verden.

Bruk bevegelser til å navigere på en iPhone X eller nyere

Lær deg grunnleggende og mer avanstert bevegelser med iPhone X og nyere.

Slik tar du skjermbilder på iPhone, iPad og iPod Touch

Lurt på hvordan du kan ta bilde av skjermen på en iPhone, iPad eller iPod Touch? Med enkle tastetrykk kan du et skjermbilde. Vi viser deg hvordan.

Slik bruker du måleverktøy på iPhone

Lær hvordan du måler virkelige ting med Måleverktøy-appen og kameraet på iPhone, iPad eller iPod Touch.

Slik bruker du Apple Pay

Vi viser deg hvordan du aktiverer og legger inn kort for å bruke Apple Pay med iPhone, iPad, Apple Watch og Mac. På 1-2-3 er du i gang med trådløs betaling!

Følg min oppmerksomhet på iPhone

Finn ut hvordan du skrur av eller på funksjonen Følg min oppmerksomhet på iPhone og alle fordelene du får. Som dempet og mer behagelig volum når iPhone er i bruk.

Finn det perfekte ladetilbehøret

Kabler er langt mer enn en ledning som tilfører strøm til produktene dine. Hos oss finner du de i utallige varianter, lengder og farger. Finn din favoritt!

Slik velger du riktig deksel til din iPhone

Lekkert design, vannavstøtende eller optimal beskyttelse mot fall? Uansett hvilke kvaliteter du ser etter, har vi et rikt utvalg av deksler i alle varianter. Finn din favoritt!

Slik blir du en bedre mobilfotograf

Stadig flere av oss foretrekker mobiltelefonen fremfor andre tradisjonelle kameraer når noe skal foreviges. Den er alltid med, og alltid klar til å fange et blinkskudd.

Nødinfo på iPhone kan redde liv

Ved å legge inn nødinformasjon på din iPhone kan du bidra til å redde både ditt eget og andres liv. Vi viser deg hvordan du setter opp nødinfo på din iPhone.

Lær å kode

Lurer du på hvordan komme i gang med koding? Koding kan gjøres både enkelt og morsomt - for alle. La oss vise deg hvordan du kan lære deg å kode.

 

 

Service og Support.

Sikkerhetskopiering av iPhone

Med automatisk sikkerhetskopiering via iCloud kan du være sikker på at bildene dine ligger trygt lagret i skyen hvis noe skulle skje med telefonen. Vi viser deg stegene.

Hvordan overføre innhold til ny iPhone?

Med en ny iPhone ønsker du selvsagt å raskt ta den i bruk. Vi viser deg hvordan du enkelt overfører innhold fra din gamle iPhone til den nye, enten via iCloud eller iTunes.

Slik gjenoppretter du din iPhone

Opplever du sporadiske feil, skal selge eller gi bort iPhone, eller ønsker å gå tilbake til fabrikkinnstillingene? Vi viser deg hvordan du gjenoppretter iPhone

Før du selger eller gir bort en iOS-enhet

Før du skal selge eller gi bort en iPhone, iPad eller iPod Touch er det viktig at du fjerner personlig informasjon og data. Vi viser deg hvordan.

Slik setter du opp Finn iPhone

Med Finn iPhone kan du beskytte Apple-produktene dine dersom du skulle miste eller bli frastjålet dem. Vi viser deg hvordan sette opp Finn iPhone.

Slik skrur du av Finn iPhone

Vi viser deg alle måter du kan skru av Finn iPhone på din iPhone, Apple Watch, iPad og Mac. Det trenger du om du skal gi dem bort eller de må repareres.

Slik finner du serienummeret til ditt Apple-produkt

Lurer du på hvor du finner serienummeret på din Mac, iPhone, iPad, Apple Watch, AirPods eller Apple TV? Det finner du på flere steder. Her viser vi deg hvor.

Glemt sikkerhetskoden eller er enheten deaktivert?

Hvis du har glemt sikkerhetskoden til iPhone, iPad eller iPod Touch, eller hvis enheten er deaktivert, kan du følge disse trinnene for å åpne enheten igjen.

Knust skjerm på iPhone?

Det ordner vi. Ofte på dagen. Som autorisert Apple-verksted hjelper vi deg å bytte skjerm på din iPhone. Se priser og få skjermen din byttet, raskt og enkelt.

Slik beskytter du iPhone i kulden

iPhonen trives ikke særlig godt når temperaturen kryper nedover gradestokken. Hva er det som skjer, og hva kan du egentlig gjøre for å beskytte iPhonen i kulden?

Slik sparer du batteri på din iPhone

Det er masse du kan gjøre for å få batteriet på iPhone til å vare hele dagen, samtidig som du bruker den som normalt. Sjekk tipsene som kan forlenge batteritiden.

Slik setter du opp e-post på iPhone

Følg disse trinnene for å legge til en e-postkonto, som iCloud, Google, Outlook og Telenor, på din iPhone eller iPad.

Reparasjon av iPhone

Det ordner vi! Våre Apple autoriserte verksted reparerer din iPhone uansett hvor den er kjøpt. Og hos våre servicesenter i Oslo, Trondheim og Bergen - ofte på dagen.

Reparasjon av iPad

Vi har Apple-verksteder og butikker i hele landet, og hjelper deg med garanti og reklamasjon, knust skjerm, programvare og mer. Se priser, reparasjoner og book tid på eplehuset.no

Hvordan bruke USB-begrensede modus

Lader ikke iPhone etter oppdatering? Det kan skyldes USB-begrenset modus. Finn ut hvordan du skrur det av og på, og hva sikkerhetsfunksjonen egentlig gjør.