Smarte hjem

Hva er Smarte hjem?

iPhone, iPad, Mac, Apple Watch og Apple TV. Dette er noen av de kraftigste verktøyene som noensinne er skapt for å konfigurere, styre og få innsyn i hjemmet. I kombinasjon med håndplukkede produkter vi i Eplehuset har troen på, så gir smarte hjem deg blant annet bedre inneklima, økt sikkerhet, smartere varmestyring og automatiske rutiner som bare fungerer. Og som du vil elske å bruke. 

 

 

Smarte hjem

Hva er Smarte hjem?

I kombinasjon med håndplukkede produkter vi i Eplehuset har troen på, så gir smarte hjem deg blant annet bedre inneklima, økt sikkerhet, smartere varmestyring og automatiske rutiner som bare fungerer. Og som du vil elske å bruke. 

 

 

 

Brukervennlighet

Oppsett på 1-2-3.

Du trenger ikke være familiens selverklærte datanerd for å la deg pirre av tanken på et smartere hjem. Du trenger faktisk ikke være datakyndig i det hele tatt. Eller leve i ekstrem oppussing bare fordi noen ønsker å endre farge på lyset. Ikke hos oss - og det er den store fordelen med Smarte hjem.

De fleste av våre produkter setter du opp på 1-2-3. De krever ingen oppussing eller ombygging, og passer godt til inventaret du allerede har fra før av. Start med én sensor i dag, gjør enkle justeringer, bygg ut eller flytt – helt etter dine ønsker.

Apple Watch kan mer enn å vise tiden. Den kan også styre dine smarte hjem-produkter - enten du er hjemme eller på jobb.

 

Fleksibelt

Gjør om 1001 ganger. Hvis du ønsker.

Vil du ha en helt ny belysning i hjemmet? Det er så enkelt som å bytte ut pærene og klistre en lysstripe der du ønsker. Eller hva med å spare strøm? Da skrur du bare av termostaten på radiatoren din og skrur på en av våre smarttermostater.

Når det først er så enkelt blir det også mer fleksibelt, og du har hele veien friheten til å gjøre endringer for å bedre passe hjemmets behov. Flytt tilbehøret til barnerommet, ta det med deg på hytta i ferien eller legg til en enhet eller to. Du bestemmer.

Mer om belysning >
Mer om smart varmestyring >

 

Kompatibilitet

Det er smart fordi det fungerer sammen.

De fleste av våre produkter har støtte for Apple sitt rammeverk, HomeKit. Det gir deg muligheten til å få alt tilbehøret til å samhandle. Enkelt lag deg noen 'stemninger' og 'automatiseringer' som får ting til å skje, på nøyaktig den tiden du har satt og som du ønsker det. Som at temperaturen synker når sistemann forlater hjemmet og opp igjen til førstemann kommer inn døra. Eller at lyset i stua skrur seg på når du går inn i rommet, men kun om sola har gått ned.

Med vårt tilbehør får du det virkelig mer behagelig og et perfekt hjemmemiljø, hver eneste dag. Kom innom oss, så viser vi deg gjerne noen smarte stemninger og automatiseringer du kan sette opp.

 

 

 

Hjem-appen

Én app for å samle dem alle.

Med Hjem-appen kan du trygt og enkelt styre alle dine HomeKit-kompatible produkter. Spør Siri om å skru av lysene fra iPhone. Se hvem som kjører opp oppkjørselen fra iPad. Skru opp temperaturen på soverommet fra din Mac. Kontroller alt sammen fra kontoret på jobb med hjelp av Apple TV i stua.

Hjem-appen får alle Apple-produktene dine til å jobbe hardere - sammen.

 

HomeKit

Apple sitt rammeverk.

HomeKit er Apple sitt eget rammeverk for å få smart-produkter til å kommunisere med hverandre. Alt som kreves er at produktet er sertifisert for HomeKit, og din iPhone og iPad kan enkelt styre dem, få dem til å snakke sammen, bruke Siri til å sjekke status, lage smarte automatiseringer - alt gjennom én og samme app og helt uavhengig av produsent. Du kan til og med bruke Apple Watch til å sjekke hva som foregår hjemme når du er på jobb og fjernkontrollen til Apple TV når du sitter i sofaen.

Hjem-appen

Slik styrer du produktene hjemme.

Finn Hjem-appen på din iPhone eller iPad, og sørg for at du har et eller flere produkter merket med støtte for HomeKit slått på. På selve emballasjen eller tilbehøret følger det med en åttesifrede HomeKit-kode eller QR-kode. Når tilbehøret er satt opp kan du be Siri om å skru av og på lysene, senke temperaturen, sjekke luftkvaliteten på barnerommet og mye mer. Lag deg favorittstemninger som passer perfekt på morgenen, under filmkveld eller et middagsselskap, og be Siri om å starte stemningen. Du styrer ikke bare ett produkt, men flere produkter samtidig.

Slik setter du opp et tilbehør >
Hva du kan be Siri om >


 

Apple TV

Slik styrer du produktene når du ikke hjemme.

Apple TV kan gjøre langt mer enn å strømme favorittseriene dine. Ønsker du å styre og kontrollere smart-produktene dine når du ikke er hjemme, da er Apple TV løsningen.

Så lenge den er koblet til hjemmenettverket ditt og er satt opp som hjemmeknutepunkt (kan også være en iPad), så kan du fjernstyre tilbehøret og se hva som foregår hjemme når du er borte. Gi tilgang til andre, som for eksempel naboen som har fått i oppgave å vanne blomstene imens du er på ferie, og sette opp automatiseringen som at lyset skrur seg av når sistemann forlater hjemme eller at smarttermostaten starter å varme opp stua så det er godt og varmt til førstemann kommer inn døra.

Sett opp Apple TV som hjemmeknutepunkt >
Mer om automatiseringer >

 

Smarte funksjoner

Organiser etter rom. Eller tid på døgnet.

For å enkelt holde styr på hvor alt tilbehøret befinner seg anbefaler vi å opprette rom, som for eksempel Stua, Kjøkkenet, Soverommet og Barnerommet. Du kan også opprette soner og gruppere flere rom sammen. Praktisk om du raskt vil se alt tilbehøret i en etasje eller skille mellom garasjen og resten av hjemmet. Det gir deg også muligheten til å bruke Siri til å styre flere tilbehør samtidig, for eksempel "Skru av alle lys nede".

Slik organiserer du etter rom >