Økt sikkerhet

Slik får du det mer sikkert hjemme.

Enten befinner det kjæreste vi har i hjemmet, eller så er hjemmet det kjæreste vi har. Uansett er det godt å kjenne på tryggheten man får ved å alltid vite hva som skjer. Våre løsninger hjelper deg å ha bedre oversikt, innsyn og kontroll over alt du trenger.

 

 

Økt sikkerhet

Slik får du det mer sikkert hjemme.

Enten befinner det kjæreste vi har i hjemmet, eller så er hjemmet det kjæreste vi har. Uansett er det godt å kjenne på tryggheten man får ved å alltid vite hva som skjer. Våre løsninger hjelper deg å ha bedre oversikt, innsyn og kontroll over alt du trenger.

 

 

 

Sikkerhet

Kontroll. Langt utenfor hjemmet

I en travel hverdag er det masse man skal huske på og det er lett å glemme av en ting eller to. Som husket jeg å lukke vinduene i andre etasjen? Står kaffetrakteren på? Er lyset på i stua?

Med smarte løsninger som dør- og vindussensor kan du raskt sjekke at alt er lukket og låst på vei ut døra, uten å løpe fra vindu til vindu. Du kan til og med sjekke fra kontorplassen på jobb. Skulle noe åpnes igjen når ingen er hjemme, blir du varslet.

Om fjernstyring >

 

 

Sikkerhet

Av og på

Er det en i husholdningen som alltid glemmer å skru av lys eller kaffemaskinen? Med Philips Hue kan du se hvilke lys som er på og skru dem av. Eller skru dem på, så det ser ut som noen er hjemme når man er på ferie.

Med en fjernstrømbryter kan du også skru av vanlige lyspærer og andre tilkoblede elektriske enheter, som kaffemaskinen, TVen og musikkanlegg. Eventuelt legg til en bevegelssensor, så skrur alt seg automatisk av når ingen er hjemme.

Om automatiseringer >

 


 

Sikkerhet

Assistentene som aldri tar fri

Det er alltid betryggende å ha et ekstra sett med øyne som følger med på hva som skjer i og rundt hjemmet. Med våre smart-kamera får du nettopp dette. Rett fra hytta i påsken eller ferieboligen i syden på sommeren. For selv om vi tar en pause, slutter de aldri.

Netatmo Welcome Home er et innendørskamera som bruker ansiktsgjenkjenningsteknologi og sender deg navnet på personen direkte på iPhone. Perfekt om du vet barna er ferdig på skolen og vil vite når de kommer hjem, eller om svigermor plustelig kommer på besøk. Kameraet varsler deg også når det er fremmede til stede, og du kan se hjemmet fra hvor som helst i verden på iPhone, iPad eller Mac.

 

 

Sikkerhet

Hvem står utenfor?

I kombinasjon med Welcome Home har vi Netatmo Presence, et smart utendørskamera som gjenkjenner og varsler deg om mennesker, biler og dyr rundt boligen. Kameraet analyserer i sanntid om noen lusker rundt huset, om en bil kjører inn i oppkjørselen eller om et dyr befinner seg i hagen. Kameraet forstår hva det ser og gir deg beskjed dersom det oppdager noe i det overvåkede området.

 

 1. Netatmo smart innendørskamera
  Netatmo smart innendørskamera
  • Overvåk hjemmet ditt fra hvor som helst i verden
  • Monteringen er veldig enkel – bare plugg den til og last ned appen
  • Videoer i full HD (1080p), overlegent nattesyn og et bredt synsfelt på 130 grader
  • Se hvem som er hjemme, eller se direktesendt video og videoer fra arkivet
  2 stk. på nettlager
  På lager i én butikk
  ×

  Lagerstatus i butikk

  Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

  Oppdaterer...
  Tilbudspris kr 1 599,- Før kr 1 999,-

 

Sikkerhet

Kraftig og avansert

Fibaro er et kraftig system med massevis av funksjonalitet og skaper et omfattende økosystem tilpasset de ulike rommenes funksjon og familiens behov. Det er enkelt å installere og bruke, samtidig som ditt hjem og data er beskyttet i høyeste grad gjennom kraftig kryptert kommunikasjon. Fibaro sørger blant annet for å ta vare på din personlige sikkerhet, så vel som tilfeller av brann, flom og beskytter elektriske komponenter.

 

 

Sikkerhet

I liten forpakning

Med oversvømmelssensoren får du en kraftig vanndetektor som setter i gang alarm ved oversvømmelse eller når vann oppdages mellom sondene. I tillegg måler den temperaturen i rommet. Fibaro bevegelsessensor måler også temperatur, samt lysintensitet i rommet, og varlser deg om det er bevegelse eller alarm i hjemmet. Begge sensorene har et innebygd akselerometer for ekstra beskyttelse og sikkerhet, noe som gjør at de registrerer hvis noen prøver å flytte eller ødelegge sensorene. Alle enhetene har i tillegg støtte for HomeKit, så du enkelt kan bruke dem i kombinasjon med andre HomeKit-kompatible produkter.

Om HomeKit og Hjem-appen >