Mac.

Det er mye, både smått og stort, som gjør en Mac til en Mac. Og vi kjenner til hver minste detalj. Sjekk gjerne ut våre tips og råd nedenfor. Har du andre spørsmål, er du velkommen til å kontakte vårt kundesenter eller en av våre butikker.

 


Hvorfor Mac?

Hvorfor skal jeg velge Mac?

Mac er enkel å bruke, sikker og kraftig med apper som øker både produktiviteten og kreativiteten din. Her viser vi deg flere grunner til at du bør velge Mac.

Skal jeg velge Mac eller PC?

Vi viser deg forskjellene mellom Mac og PC, og gir deg ekspertråd og gode tips før du skal kjøpe. Da blir det enkelt og greit å velge det som er riktig for deg.

Hvilken Mac skal jeg velge?

Skal du kjøpe deg ny Mac og er usikker på om du skal velge MacBook, MacBook Air eller MacBook Pro? Vi sammenligner de ulike modellene slik at du kan ta riktig valg.

Bygg din egen Mac

Som eneste norske Apple-forhandler gjør vi det enkelt å skreddersy en Mac som passer dine behov. Du kan konfigurere Macen på flere ulike måter, slik at det blir helt rett for deg.

Mac på arbeidsplassen

Uansett hvilken Mac du velger får du programvare og maskinvare som er utviklet med tanke på hvordan vi jobber. Verktøy som hjelper deg å jobbe mer effektivt, smartere og produktivt.

Bilde og videoredigering på Mac

Enten det er bilder, video eller design du er interessert i, så er Macen det rette valget. Vi gir deg tips og gode råd til hvilken Mac du skal velge og hvordan komme i gang.

 

 

Bli god på Mac.

Hvordan sette opp en ny Mac

Det er enkelt å sette opp en ny Mac, men det kjennes også godt å være ekstra forberedt. Vi viser deg hvordan oppstartsmenyen fungerer, og gir deg tips og råd til hva du bør gjøre.

Fra Windows til Mac

Det er enklere enn du tror å gå fra Windows og PC til Mac. Vi viser deg de noen av forskjellene og lærer deg hvordan utføre de vanligste oppgavene, så du raskt kommer i gang.

Tastatursnarveier på Mac

Med hjelp av bare noen få tastetrykk kan du utføre en rekke oppgaver og få ting gjort. Vi viser deg noen av de mest brukte tastatursnarveiene på Mac.

iMac i målskjermmodus

Enkelte iMacer kan brukes som ekstern skjerm til en annen Mac. Her viser vi deg hvilke som støttes, hva du trenger og hvordan sette det opp.

Slik kan du være kreativ med Mac

Macen er utstyrt med en rekke apper du kan bruke for å utfolde deg kreativt enten du ønsker å redigere video, lage musikk eller fotografering.

 

 


Service og support.

Slik reinstallerer du Mac

Om du opplever sporadiske feil, skal selge Macen eller ønsker å gå tilbake til fabrikkinnstillinger så trenger du å reinstallere. Vi viser deg hvordan.

Slik bruker du overføringsassistent

Har du nylig kjøpt deg ny Mac? Ved hjelp av Overføringsassistent kan du enkelt flytte over bilder, dokumenter og programmer fra din gamle maskin.

Slik tar du en sikkerhetskopi

Redd for å miste dataene dine og vil være føre var? Vi viser deg hvordan du tar backup med Time Machine - den enkleste måten å sikre innholdet på din Mac.

Gjenopprette Mac fra en sikkerhetskopi

Med en Time Machine-sikkerhetskopi kan du overføre filene tilbake til en Mac, til eksempel om harddisken er slettet ved reparasjon eller du har kjøpt deg ny Mac.

Før du selger eller gir bort din Mac

Før du skal selge eller gi bort din Mac er det viktig at du fjerner personlig informasjon og data. Vi viser deg hvordan.

Slik forlenger du batteriets levetid

Det er viktig å huske at batteriet er en slitedel, og at det vil bli dårligere med tiden. Vi viser deg hva du kan gjøre for å forlenge batteritiden.

Har du problemer med WiFi på Mac?

Macen kommer med programvare som hjelper deg å identisere og løse Wi-Fi-problemer. Bli kjent med Wireless Diagnostics og hva det kan gjøre for deg.

Nullstill AirPort-basestasjon

Dersom du har mistet passordet eller AirPort ikke lenger reagerer som forventet, kan det å nullstille basestasjonen hjelpe. Vi viser deg hvordan du tar en myk eller hard nullstilling.

Java og nettbank på Mac

Slik sørger du for at nettbanken fungerer problemfritt på Macen.

Slik finner du serienummeret til ditt Apple-produkt

Lurer du på hvor du finner serienummeret på din Mac, iPhone, iPad, Apple Watch, AirPods eller Apple TV? Det finner du på flere steder. Her viser vi deg hvor.