Mac.

Det er mye, både smått og stort, som gjør en Mac til en Mac. Og vi kjenner til hver minste detalj. Sjekk gjerne ut våre tips og råd nedenfor. Har du andre spørsmål, er du velkommen til å kontakte vårt kundesenter eller en av våre butikker.


Skal jeg velge Mac eller PC?

Vi viser deg forskjellene mellom Mac og PC, og gir deg ekspertråd og gode tips før du skal kjøpe. Da blir det enkelt og greit å velge det som er riktig for deg.

Hvorfor skal jeg velge Mac?

Mac er enkel å bruke, sikker og kraftig med apper som øker både produktiviteten og kreativiteten din. Her viser vi deg flere grunner til at du bør velge Mac.

Hvilken Mac skal jeg velge?

Skal du kjøpe deg ny Mac og er usikker på om du skal velge MacBook, MacBook Air eller MacBook Pro? Vi sammenligner de ulike modellene slik at du kan ta riktig valg.

Slik kan du være kreativ med Mac

Macen er utstyrt med en rekke apper du kan bruke for å utfolde deg kreativt enten du ønsker å redigere video, lage musikk eller fotografering.

Java og nettbank på Mac

Slik sørger du for at nettbanken fungerer problemfritt på Macen.

Slik tar du backup

Redd for å miste dataene dine og vil være føre var? Vi viser deg hvordan du tar backup med Time Machine - den enkleste måten å sikre innholdet på din Mac.

Slik reinstallerer du Mac

Om du opplever sporadiske feil, skal selge Macen eller ønsker å gå tilbake til fabrikkinnstillinger så trenger du å reinstallere. Vi viser deg hvordan.

Slik forlenger du batteriets levetid

Det er viktig å huske at batteriet er en slitedel, og at det vil bli dårligere med tiden. Vi viser deg hva du kan gjøre for å forlenge batteritiden.

Har du problemer med WiFi på Mac?

Macen kommer med programvare som hjelper deg å identisere og løse Wi-Fi-problemer. Bli kjent med Wireless Diagnostics og hva det kan gjøre for deg.

Kreativt arbeid på Mac.

Lyst til å lære deg å tegne og illustrere med Mac? Eller trenger hjelp til å velge hvilken Mac og hvordan komme i gang? Vi forteller deg alt du trenger!